Bosch BBS8214 Serie 8, Akkumulátoros porszívó, Unlimited Gen2, Fehér

Gyártó cikkszám: BBS8214
Gyártó: Bosch Bosch
Szállítási díj: 2.000 Ft
Unlimited Serie8 Gen2 vezeték nélküli porszívó - 18 V / 4 Ah Li-Ion akku - 65 perc működési idő - AllFloor HighPower motoros szívófej LED-fénnyel - 2in1 kárpitszívó és bútorkefe - flexibilis résszívó - XXL kárpitszívó - fehér
Elérhetőség: Rendelésre
169.900 Ft (133.780 Ft + ÁFA)
Bosch BBS8214 Serie 8, Akkumulátoros porszívó, Unlimited Gen2, Fehér
169.900 Ft (133.780 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Teljesítmény

LED fényekkel ellátott AllFloor HighPower kefe: egy elektromos szívófej mindenféle padló intenzív tisztításához.
TurboSpin Motor: Németországban készült, 10 év ingyenes motorgaranciával.
Meghosszabbítható üzemidő: a cserélhető akkumulátor lehetővé teszi az üzemidő meghosszabbítását.
1cserélhető, Power For Alliance akkumulátor
Power for ALL rendszer: az akkumulátor a Bosch Home & Garden 18 V-os vezeték nélküli rendszer része (zöld termékcsalád), így kompatibilis ezekkel a barkácsgépekkel és kerti gépekkel is.
Üzemidő 4,0 Ah akkumulátorral:
Legfeljebb 65 perc Eco módban, elektromos kiegészítők nélkül 55 percig Eco üzemmódban elektromos szívófejjel Legfeljebb 20 perc az Auto üzemmódban elektromos szívófejjel Legfeljebb 10 perc Turbo üzemmódban elektromos szívófejjel
Intuitív háromlépéses üzemmódválasztás minden takarítási helyzetre:
Eco mód: hosszabb üzemidő a időigényesebb takarítás érdekében. Auto üzemmód: legjobb üzemidő és teljesítmény opció automatikus teljesítménybeállítással. Turbó üzemmód: maximális teljesítmény az optimális takarítási eredmény érdekében.
Auto mód: a szívófej a teljesítményt a padló típusától függően állítja be: szőnyeg vagy kemény padló. Legjobb üzemidő és teljesítmény megoldás attól függően, hogy mi szükséges a tökéletes takarítási eredményhez.

Higiénia

Teljes élettartamú szűrőanyag: a Pure Air membránnal és higiénia szűrővel ellátott szűrő biztosítja, hogy a kifújt levegő tisztább legyen, mint a normál szobai levegő (99,99% -os szűrés 4 ).
Szűrőtisztítás: egyszerű szűrőtisztítás RotationClean technológiával - mosást nem igényel.
Könnyen kezelhető portartály: egyszerűen kivehető és kiüríthető.
Easy Clean System: az egyszerű tisztítás érdekében a forgókefe könnyen kivehető a szívófejből.

Kényelem

Flexibilis szívófej: A szívófej 180 °-kal elfordul, így extra flexibilitást biztosít a bútorok és a keskeny helyek könnyű eléréshez.
Egykezes kezelés: Ergonomikusan kézre áll, és nem kell folyamatosan nyomni a bekapcsológombot.
Tisztaság a padlótól a plafonig: a tartozékok segítségével ragyogó tisztaságot varázsol az egész házban, sőt az autóban is.
Egyszerű tárolás: dokkoló a készülék és a tartozékok tárolására.
2 az 1-ben bútorkefe és kárpit szívófej: A bútorkefe és a kárpit szívófej kombinációja tökéletes az érzékeny / finom felületek és textíliák tisztításához.
Akkumulátor töltő kábel XXL kárpit-szívófej: Az extra széles szívófej ideális a kárpitozott bútorok nagy területeinek tisztításához. Hosszú, hajlékony rés-szívófej: megkönnyíti a nehezen hozzáférhető területek és a keskeny terek tisztítását. Különösen bútorok, fiókok mögött vagy autójában történő takarításhoz.
Portartály mérete: M
Súly (szívócsővel és szívófejjel együtt): 2,9 kg

¹Üzemidő: Az akkumulátort gyorstöltővel töltik, míg a 2. akkumulátort Eco módban használják (a gyorstöltőt és a 2. akkumulátort külön kell megvásárolni). Teljesítmény: turbó üzemmódban a termék eléri a szükséges porszívást a zsinóros porszívókhoz a komm. Reg. 666/2013 / EU (mérve az EN 60312: 2017 szerint). Áramellátás: Az akkumulátor több energiával rendelkezik, mint a 18 V 3Ah Bosch Power For All akkumulátor.

2 a korábbi Unlimited Serie | 8 motorjához képest (BBS1114).

³A garanciális feltételek a www.bosch-home.com/hu oldalon találhatóak.

** az EN 60312-1 szabvány szerint tesztelve.

6 Turbó módban mért porfelszedés keménypadló esetén. Az EN 60312-1 szerint mérve.

Szín Fehér
Üzemidő 60 perc