Csatolt dokumentumok

Bosch GSN54AWDV Serie6 327L NoFrost fehér fagyasztószekrény 176x70x78cm

Gyártó cikkszám: GSN54AWDV
Gyártó: Bosch Bosch
Szállítási díj: 9.990 Ft
Fagyasztószekrény - Serie6 - noFrost - 327 l nettó űrtartalom - 176x70x78cm - fehér - Energiaosztály: D - LCD kijelző - Premium TouchControl - LED világítás - szuperfagyasztás
Elérhetőség: Rendelésre
367.900 Ft (289.685 Ft + ÁFA)
Bosch GSN54AWDV Serie6  327L NoFrost fehér fagyasztószekrény 176x70x78cm
367.900 Ft (289.685 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Serie | 6, Szabadonálló fagyasztókészülék, 176 x 70 cm, fehér
GSN54AWDV

 NoFrost fagyasztószekrény FreshSense rendszerrel: különlegesen takarékos – állandó fagyasztási hőmérséklettel védi fagyasztott áruit.

XXL méret: extra nagy hely élelmiszereinek.

NoFrost: nincs több leolvasztás a jégképződés elleni tökéletes védelemnek köszönhetően – ezzel fáradságot és időt takarít meg.

FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet a külső hőmérséklettől függetlenül.

VarioZone: nagyobb rugalmasság a kivehető üvegpolcoknak és fiókoknak köszönhetően a fagyasztótérben.

BigBox fagyasztófiók: fagyasztó dobozok egymásra pakolásához vagy nagyméretű fagyasztott árukhoz.

Energiatakarékosság és teljesítmény
Energiahatékonysági osztály: D
Energiafelhasználás: 188 kWh/év
Nettó össztérfogat: 327 l
Zajszint: 38 dB(A) re 1 pW
Klímaosztály: SN-T

Design
Fehér ajtók, Fehér oldalfalak
Függőleges fogantyú
LED világítás

Komfort és biztonság
NoFrost - soha többé leolvasztás!
Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, pontos digitális kijelzés
Aktív figyelmeztető rendszer
Multi-Alarm-System: memória funkcióval,nyitott ajtó és hálózati áramszünet figyelmeztetéssel
VitaControl - egyenletes hőmérséklet-eloszlás az intelligens technológiának köszönhetően
Szuper fagyasztás: manuális/automatikus aktiválás

Fagyasztótér
Nettó ****-fagyasztótér: 327 l
Fagyasztókapacitás: 22 kg / 24 óra
Visszamelegedési idő: 25 óra
Dinamikus Multi-Airflow rendszer
IceTwister jégkockakészítő
Vario zóna - kivehető üvegpolcok, óriási hely!
5 átlátszó fagyasztófiók, melyből 1 BigBox

Méretek
Készülékméret (magasság x szélesség x mélység): 176 x 70 x 78 cm

Műszaki adatok
Jobboldali ajtónyitás, megfordítható
Állítható lábak elöl, görgők hátul
90°-ban nyitható ajtó
Teljesítményfelvétel: 120 W
Hálózati feszültség-igény: 220 - 240 V

Tartozékok
hűtőakku

Megjegyzések
Teljes bruttó térfogat 360 l liter
Fagyasztótér bruttó térfogata 360 l
A készülék éves fogyasztási értéke a standard 24 órás teszt segítségével került meghatározásra. A készülék valós fogyasztása függ annak használatától illetve a környezeti feltételektől.
A hivatalosan közölt energiafogyasztás valós használatban történő megközelítéséhez használni kell a mellékelt távtartókat, melyek kb. 3,5 cm-rel megnövelik a készülék mélységét. Ezen távtartók elhagyása esetén a készülék teljes értékűen működik, de a fogyasztása kevéssel a hivatalos érték fölött lehet.

Energiaosztály D
Garancia 3 év
Hűtő űrtartalom 327
Kivitel szabadonálló
No Frost igen
Szélesség 70cm
Szín Fehér
Típus fagyasztószekrény
Magasság 176cm

Extrák

BigBox
Rengeteg hely az XXL méretű fagyasztott élelmiszerek számára a BigBox fagyasztófiókban.

Extra magasságú fagyasztófiók a mélyhűtő dobozok vagy nagyméretű fagyasztott ételek, például torta vagy pizzák praktikus tárolására. Mindegy, hogy Önnek egy gyerek születésnapi partijáról kell gondoskodnia vagy egy esküvői tortát kell lefagyasztania – a BigBox fagyasztófiókban elegendő helyet talál a nagyméretű, mélyhűtött élelmiszerek számára.

LED világítás
LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

IceTwister
Az abszolút hideg italokért: Az Ice-Twister (jég- és vízadagoló).

Ön most már felveheti a versenyt bármelyik tengerparti bárral. A praktikus, kivehető IceTwister adagolóból nyert jégkockákkal az Ön hideg italai még jobb ízűek lesznek. Feltöltésenként 20 jégkockát adagol. Gyors és egyszerű, és nem ömlik ki a víz, amikor feltölti.

FreshSense
FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.

Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

Intelligens inverter technológia
Intelligens inverter technológia: a hatékony együttműködés.

A hőmérséklet-szenzorok, az elektronika és a kompresszor együttműködésének közös neve: az Intelligens inverter technológia. A hőmérséklet-szenzorok folyamatosan figyelik a hűtőkészülék belső és külső hőmérsékletét. A változások azonnal továbbítódnak az elektronikus rendszerhez annak biztosítására, hogy a kompresszor a teljesítményét hozzáállítsa az aktuális körülményekhez.
MultiAirflow rendszer
A hűtő, amely önállóan szabályozza magát.

A nem egyenletes hűtés nagyban befolyásolja a hűtőben és a fagyasztóban tárolt étel ízét és tartósságát. A ventilátorral kiegészített MultiAirflow rendszer óvatosan és egyenletesen keringteti a hideg levegőt a különböző szinteken. Ennek köszönhetően a hőmérséklet ingadozása minimális, és a hűtési idők rövidebbek – így az étel hosszabb időn át megőrzi minőségét. Élvezze a folyamatos frissességet!
NoFrost
Nincs többé leolvasztás!
A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.
VarioZone
Teljes rugalmasság a fagyasztóban.

A biztonsági üvegpolcok eltávolításával még nagyobb tereket hozhat létre, ahol így többszintes tortákat vagy akár egész pulykát is tárolhat. A nagyobb méretű ételek (pl. családi méretű pizza) a fiókok eltávolításával gond nélkül az üvegfelületekre helyezhetőek.

Megóvja a fagyasztott ételt a kiolvadástól.
Megóvja a fagyasztott ételt a kiolvadástól.

A vitaminok, tápérték, külalak és íz megtartása érdekében az ételt amilyen gyorsan csak lehet keményre kell fagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkció segítségével kisebb élelmiszeradagokat fagyaszthat le gyorsan, miközben a fagyott ételek a kiolvadással szemben védettek maradnak. A fagyasztó észleli, ha a hőmérséklet nőni kezd, és ekkor automatikusan állítja át a hőmérsékletet a legjobb tárolási körülmények fenntartása érdekében.

Automatikus szuperfagyasztás
Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.
A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

Belső légkeringetés ventillátorral
Belső légkeringetés ventillátorral
Belső légkeringetés ventillátorral
Riasztás
Riasztás
Warning signal with sound or light when the door is not closed or other error happens

Hideg akkumulátor
Hideg akkumulátor
Áramkimaradás esetén a hűtőlemezt az akkumulátor szabadon engedi, hogy a hűvös levegő felszabaduljon a tartály hőmérsékletének fenntartása érdekében