Termékek Menü

Youtube videók

Bosch HNG6764S6 Serie 8 Home Connect beépíthető sütő mikrohullámmal és AddedSteam hozzáadott gőzzel pirolítikus öntisztítással

Ár:
790.000 Ft (622.047 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: HNG6764S6
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: 4.000 Ft
Önállóan beépíthető sütő mikrohullámmal és AddedSteam hozzáadott gőzzel - Serie8 - Home Connect - 14 funkció - 3 részes érintésvezérelt TFT kijelző - 67l sütőtér - nemesacél - pirolitikus öntisztítás - Assist-funkció PerfectBake és PerfectRoast szenzorral - 1 szintű teleszkópos sütősín Stop funkcióval
Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

Serie | 8 Mikrohullám- és AddedSteam funkcióval kombinált sütő

Beépíthető sütő PerfectBake sütőszenzorral, PerfectRoast maghőmérővel, mikrohullámmal és 
AddedSteam hozzáadott gőzzel: Tökéletes és ropogós végeredmény, hihetetlenül rövid idő alatt.

PerfectBake sütőszenzor és PerfectRoast maghőmérő: Tökéletes megoldások bármilyen sütési feladathoz.

4D hőlégbefúvás: Teljesen egyenletes hőeloszlás a sütőtérben - bármely sütési szinten.

Mikrohullám gőz funkcióval: Gyors és tökéletes újramelegítés.

DishAssist: az optimális sütési funkció, hőmérséklet és idő automatikus beállítása számtalan ételhez.

Home Connect: háztartási készülékek okos csatlakozással a még egyszerűbb mindennapi életért.

Sütőtípus / Sütési módok
Sütő mikrohullámmal 14 sütési funkcióval:
4D hőlégbefúvás, HotAir eco hőlégbefúvás, Alsó/felső sütés, Alsó/felső sütés eco, Légkeveréses grillezés, Nagy felületű grill, Kis felületű grill, Pizza-funkció, Alsó sütés, Intenzív sütés, Kímélő párolás, Edény-előmelegítés, Aszalás, Melegen tartás

További funkciók gőzzel: Regenerálás, Forralás

További funkciók mikrohullámmal: mikrohullám, mikrohullámmal kombinált sütés
Pontos hőfokszabályozás: 30 °C - 300 °C

Mikrohullámú teljesítmény: 800 W, 5 fokozat (90 W,180 W,360 W,600 W,800 W), Inverter technológiával

Sütőtér térfogata: 67 l

Design
Univerzális kezelőgyűrű
Sütőtér bevonata: Zománc antracit színben

Tisztítás
Pirolitikus öntisztítás
Pirolitikusan tisztítható tartozékok (sütőtepsi és tepsitartó sín)
Mikrohullám-szigetelő ajtó

Komfort
3 részes, egyenként 2,5" méretű, színes, grafikus TFT kijelző, teljes TouchControl felülettel
Hőmérséklet beállítási javaslatok
Aktuális hőmérséklet-kijelzés
Felfűtés-ellenőrzés
Sabbath beállítás

További funkciók:
Vízkőtlenítő program
Szárító funkció
Alsó rögzítésű sütőajtó, SoftClose csillapított záródás, SoftOpen csillapított nyitás
Sütést támogató rendszer: Assist funkció, a kiválasztott étel automatikus elkészítése
PerfectBake sütőszenzor
PerfectRoast maghőmérő
Elektronikus óra
Gyors felfűtés
LED világítás, világítás minden szinten, kikapcsolható
Víztartály: 1 l
Víztartály telítettség-kijelzéssel
Gőzfejlesztés a párolótéren kívül
Hűtőventilátor
Nemesacél ventilátor
Információs gomb
Egyenes fogantyú
Home Connect képes WiFi-n keresztül

Kihúzó-rendszer
Sütőtér, kihúzórendszerrel, 1-szintű, pirolitikusan tisztítható

Tartozékok
1 x Sütőlap, zománcozott, 1 x Kombirács, 1 x Univerzális serpenyő

Környezet és biztonság
Elektronikus ajtózár
Gyermekzár
Biztonsági kikapcsolás
Maradékhő kijelzés
Start/Stop gomb
Nyitott ajtó érzékelés

Műszaki adatok
Hálózati kábel hossza: 120 cm
Elektromos csatlakozási érték: 3.6 kW

Készülék méretei (ma x sz x mé): 595 mm x 594 mm x 548 mm
Beépítési méretigény (ma x szé x mé): 585 mm - 595 mm x 560 mm - 568 mm x 550 mm
"Kérjük vegye figyelembe a beépítési rajzon feltüntetett méreteket"
Extra hőszigetelésű sütőajtó (max.30°C)

Energiaosztály A
Garancia 2 év
Kivitel beépíthető
Sütő térfogat 67liter
Sütő típus Elektromos sütő
Sütősín 1
Szélesség 60cm
Szín Nemesacél

Extrák

Pirolízis
Végre van valaki a családban, aki szívesen takarít.

A sütő kézzel történő tisztítása kimerítő és időigényes feladat. A beépített Pirolízis öntisztító funkcióval rendelkező sütőinkkel mostantól a lehető legegyszerűbben végezheti ezt a feladatot. Egyszerűen nyomja meg a Start gombot, és a sütő – a szennyezettségtől függően – felmelegszik akár 480 °C-ra, és elégeti a zsír- és ételmaradványokat. Önnek csak az így keletkezett kevés hamut kell eltávolítania. A sütő így nemcsak a csodálatos ételt készíti el, hanem az azt követő takarítást is vállalja.

4D Hot Air
Egyenletes sütés minden szinten.

A 4D Hot Air alkalmazásával a hő egyenletesen oszlik el minden szinten. Ez annyit jelent, hogy az elsőtől a negyedikig bármely szinten elhelyezheti az ételt, az eredmény egyenletesen tökéletes marad. És ez még nem minden: a négy szinten egyszerre is süthet, a megbízható eredményekért fentről lefelé.

PerfectBake
Tökéletes eredmények egyetlen gombnyomásra.
Ez még soha nem volt ennyire egyszerű. A forradalmi pontosságú PerfectBake szenzor folyamatosan méri az étel nedvességtartalmát, és automatikusan szabályozza a sütési folyamatot. Ha nem akarja, akkor soha többé nincs szükség a fűtési mód, a sütésidő vagy a hőmérséklet beállítására. A PerfectBake gondoskodik minderről. Mindössze ennyit kell tennie: válasszon egy megfelelő ételkategóriát, pl. „Rétes”, majd nyomja meg a „Start” elemet. Innentől a sütő átveszi az irányítást. És az eredmény? Tökéletes kenyerek, piskóták és lepények.

PerfectRoast
Szerelem az első harapásra.
Legyen az roston sült pulyka, báránycomb vagy zamatos pontyfilé – a PerfectRoast maghőmérő egy profi szakács szaktudásával rendelkezik, csak sokkal kevesebbért. A három kiemelkedően érzékeny mérési pont segítségével a szenzor képes fokra és másodpercre pontosan meghatározni az étel maghőmérsékletét. A maximális mérési pontosság mindhárom mérési pont beszúrásával érhető el, ami tökéletes sütési eredményeket garantál. A PerfectRoast másik előnye, hogy mikrohullámmal és hozzáadott gőzzel kombinálva is használható.

Sütés hozzáadott gőzzel
Kívül ropogós, belül puha.

A pontosan megfelelő mennyiségű gőzt az éppen megfelelő pillanatban hozzáadva a kenyérhez a sütési eredmény még jobb lesz. A gőz megakadályozza az étel kiszáradását, finom, ropogós héjat készít, és a gőznek köszönhetően a kenyér belseje is lágy marad. A sütéssel, újramelegítéssel vagy regenerálással készített ételek szintén sokkal ízletesebbek lesznek. Egyszerűen csak töltse fel vízzel a Serie 8 sütő felemelhető kezelőpanelje mögé láthatatlanul beépített tartályt. A hozzáadott gőz funkció szabályozása automatikusan történik.

Assist
Az első sütőbe épített receptgyűjtemény.

Egyes recepteknél egyszerűen elfelejtik megadni a pontos hőmérsékletet vagy a sütési időt. De az automatikus sütőbeállítások, mint például az Assist funkció, még így is tökéletes eredményeket biztosítanak. Egyszerűen válassza ki a kívánt ételt a vezérlőpanelen, és sütője automatikusan beállítja az ideális fűtési módot, hőmérsékletet és elkészítési időt. Tökéletesség gombnyomásra.

Mikrohullámú sütő és hozzáadott gőz kombinációja

Mikrohullámú sütő és hozzáadott gőz kombinációja. 3 az 1-ben gép.

TFT-érintőkijelző
Könnyen működtethető TFT-érintőkijelző
Az intuitív vezérlőtárcsa használatával a főzés könnyebb, mint valaha. A középső tárcsa egyetlen újjal történő kicsi elforgatásával a sütő bármelyik beállítását meg lehet adni. A teljes felületű, nagyfelbontású TFT-érintőkijelző egyértelmű szövegekkel és közvetlenül kiválasztható gombokkal támogatja a felhasználókat. Világos, élénk képek és információs szövegek segítenek és vezetik végig a felhasználót a különböző programlehetőségek lépésein. Így a sütő funkcióit mindig teljesen áttekintheti és tökéletesen szabályozhatja.

1-fokozatú teleszkópos sínek
Nincs más olyan sütő, amely többet tudna nyújtani Önnek.
A polcrendszerünk biztonságos és könnyen használható. Az ételt sokkal könnyebb a teleszkópos sínnel rendelkező szintre helyezni. Nem kell többé benyúlnia a forró sütőbe ahhoz, hogy ellenőrizze az ételt.


A legújabb főzési trükkök és tippek – minden egy helyen.
Lépést tartani a legújabb főzőtrendekkel időigényes lehet. A Home Connect segítségével mindig naprakész maradhat: az applikáció egyszerű hozzáférést biztosít Önnek az innovatív főzési és ételkészítési technikák széles választékához – mindezt mobileszközének kényelméből. Konyhai készségeinek fejlesztése még sohasem volt ennyire egyszerű.

Az okos sütő, amely elkészíti a receptjét.
Új recept szakácskönyv alapján történő elkészítése csalódást keltő lehet, különösen akkor, ha nem szerepelnek a pontos hőmérsékletek és főzési idők. A Home Connect eltávolítja az ismeretlent az egyenletből. Az izgalmas receptek teljes világához való hozzáféréssel a Home Connect közvetlenül a készülékére továbbítja a kiválasztott recept tökéletes főzési beállításait. Csak válassza ki a mobileszközén a Home Connect sok receptje közül az elkészíteni kívánt ételt, és a sütő automatikusan beállítja az ideális melegítéstípust, hőmérsékletet és sütési időt. Természetesen a kedvenc receptjeit a későbbi könnyebb elérés érdekében el is mentheti a Home Connect alkalmazásban. Így a legnagyobb kihívást jelentő recepteket is erőfeszítés nélkül elkészítheti.

Ellenőrizze a sütőjét – még akkor is, ha nincs otthon.
„Bekapcsolva hagytam otthon a sütőt?" Egy kérdés, amely minden egyes otthoni sütés után felmerül. A Home Connect távoli vezérlőfunkcióval rendelkező sütők minden kételyt eloszlatnak, és megnyugtatnak. Egyszerűen csak használja a mobileszközét a sütő állapotának ellenőrzésére, és kényelmesen szabályozhatja illetve felügyelheti a sütőjét a Home Connect applikáción keresztül. A sütője állapotához való távoli hozzáféréssel most már nyugodtan elmehet otthonról, és biztos lehet abban, hogy minden tökéletesen rendben van.

Intelligens távoli támogatás
Tudjuk milyen nehéz, amennyiben a háztartási készüléke nem működnek úgy, ahogyan kellene. A távdiagnosztika gyors segítséget nyújthat Önnek. Egyszerűen hívja a Home Connect segédvonalat. Az Ön engedélyével a Bosch ügyfélszolgálata ezután távolról is megvizsgálhatja a készüléket, megtalálhatja a problémás területet, és megadhatja a szükséges tanácsokat. Abban az esetben, ha a probléma nem megoldható ilyen módon, a Bosch szerviztechnikusa házhoz megy.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz