Bosch HRG5785S6 Serie6 sütő AddedSteam gőzfunkcióval HomeConnect nemesacél pirolítikus öntisztítás maghőmérő 1 szintű szintfüggetlen eleszkópos sütősín

Gyártó cikkszám: HRG5785S6
Gyártó: Bosch Bosch
Szállítási díj: 9.990 Ft
Önállóan beépíthető sütő AddedSteam gőzfunkcióval - Serie6 - Home Connect - nemesacél - 71 l sütőtér - 9 funkció - 3D hőlégbefúvás - Energiaosztály: A - Pirolitikus öntisztítás - AutoPilot30 - maghőmérő - 1-szintű szintfüggetlen eleszkópos sütősín - LCD kijelző érintőgombokkal - Elektronikus óra - Gyerekzár - Gyorsfelfűtés - Süllyeszthető gombok - SoftClose ajtó - 
Elérhetőség: Rendelésre
414.900 Ft (326.693 Ft + ÁFA)
Bosch HRG5785S6 Serie6 sütő AddedSteam gőzfunkcióval HomeConnect nemesacél pirolítikus öntisztítás maghőmérő 1 szintű szintfüggetlen eleszkópos sütősín
414.900 Ft (326.693 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Beépíthető sütő maghőmérővel, AutoPilot-tal és hozzáadott gőzzel: automatikusan elkészíti az ételeket kívülről ropogósra és belülről szaftosan.

AddedSteam hozzáadott gőz: Az ételek külseje ropogós, a belseje szaftos lesz.

AutoPilot30: minden étel tökéletes lesz, hála a 30 előre beállított automata programnak.

Home Connect távoli elérés: Ellenőrizze a sütőjét – még akkor is, ha nincs otthon.

LCD kijelző fehér kijelzéssel: könnyen kezelhető, hála a funkciók közvetlen hozzáférésének, hőmérséklet felajánlásnak és kijelzésnek.

1-szintű, szintfüggetlen teleszkópos sütősín: bármelyik szintre beszerelhető.

Sütőtípus / Sütési módok
Beépíthető sütő hozzáadott gőzzel 9 fűtési móddal: Hőlégbefúvás, Alsó/felső sütés, Légkeveréses grillezés, Nagy felületű grill, Pizza-funkció, Kímélő párolás, Kiolvasztó funkció, kímélő hőlégbefúvás, Regenerálás
A gőzfunkcióval kombinálható fűtési módok: 3D HotAir, forró levegős grillezés, Alsó/felső sütés
Hőfokszabályozás: 30 °C - 275 °C
Sütést támogató rendszer: Automata programok
Sütőszintek száma: 5 darab
Sütőtér térfogata: 71 liter

Kihúzó-rendszer
Szintfüggetlen, 1 szintű teleszkópos sütősín, Stop funkcióval

Design
Szürke színű, zománcozott, XXL sütőtér
Süllyesztett gombok
Egyenes fogantyú

Tisztítás
Pirolitikus öntisztítás
Teleüveg sütőajtó

Komfort
Fehér színű LCD kijelzős vezérlés
Elektronikus óra
Hőmérséklet beállítási javaslatok Felfűtés-ellenőrzés Sabbath beállítás Automatikus indítás
AutoPilot 30

További funkciók: 
Vízkőtlenítő program
Maghőmérő
Gyors felfűtés
Halogén belső világítás
Víztartály 220ml-es űrtartalommal.
Gőzfejlesztés a párolótéren kívül
Hűtőventilátor
Home Connect képes WiFi-n keresztül

Tartozékok
zománcozott sütőtepsi, Kombirács, Univerzális tepsi

Környezet és biztonság
Extra hőszigetelésű sütőajtó
Alacsony ajtóhőmérséklet a pirolitikus tisztítás során
Elektronikus ajtózár Gyermekzár Biztonsági kikapcsolás Maradékhő kijelzés Nyitott ajtó érzékelés

Műszaki adatok
Hálózati kábel hossza: 120 cm
Névleges feszültség: 220 - 240 V
Teljesítmény: Elektromos csatlakozási érték: 3.6 kW
Energiahatékonysági osztály (EU Nr. 65/2014 szerint): A (A+++ és D energiahatékonysági osztály skálán) Ciklusonkénti energiafelhasználás hagyományos üzemmódban: 0.99 kWh Ciklusonkénti energiafelhasználás légkeveréses üzemmódban: 0.81 kWh Sütőterek száma: 1 Hőforrás: elektromos Sütőtér mérete: 71 liter

Méretek:
Készülék méretei (ma x sz x mé): 595 mm x 594 mm x 548 mm
Beépítési méretigény (ma x szé x mé): 585 mm - 595 mm x 560 mm - 568 mm x 550 mm
"Kérjük vegye figyelembe a beépítési rajzon feltüntetett méreteket"
Javasoljuk, hogy a kiegészítő termékeket is a Serie | 6 szériából válassza, ezáltal biztosítva beépíthető készülékeinek harmonikus összhangját.

Energiaosztály A
Garancia 3 év
Kivitel beépíthető
Sütő térfogat 71liter
Sütő típus Elektromos sütő
Sütősín 1
Szélesség 60cm
Szín Nemesacél

Extrák

Pirolitikus öntisztítás
Végre van valaki a családban, aki szívesen takarít.

A sütő kézzel történő tisztítása kimerítő és időigényes feladat. A beépített pirolitikus öntisztító funkcióval rendelkező sütőinkkel mostantól a lehető legegyszerűbben végezheti ezt a feladatot. Egyszerűen nyomja meg a Start gombot, és a sütő – a szennyezettségtől függően – felmelegszik akár 460 °C-ra, és elégeti a zsír- és ételmaradványokat. Önnek csak az így keletkezett kevés hamut kell egy törlőkendővel eltávolítania. A sütő így nemcsak a csodálatos ételt készíti el, hanem az azt követő takarítást is vállalja.

Maghőmérő
Tökéletesre sütve.

A sült marhahús a kedvence - félig vagy jól átsütve, esetleg véresen szereti: az integrált maghőmérővel a húsokat a kívánt hőfokon készítheti el, hiszen a maghőmérő a benne lévő érzékelő segítségével folyamatosan méri a hús közepében uralkodó hőmérsékletet. A maghőmérő a sütőhöz csatlakozik, nem igényel kézi beállítást vagy módosítást a sütőn. A sütő hangjelzést ad, és automatikusan kikapcsol, amikor a kívánt maghőmérsékletet elérjük. Ennek köszönhetően gond nélkül, tökéletesre sütött sült húsokat kaphatunk.
Intelligens távoli támogatás

A támogatás intelligensen biztosítva.
Rendkívül bosszantó, amikor a háztartási készülékek nem úgy működnek, ahogy kellene. A távdiagnosztika a rendelkezésére áll, ha segítségre van szüksége. Egyszerűen felhívhatja a Home Connect forródrótot és időpontot foglalhat az összekapcsolt készülékén végzendő távdiagnosztikára az interneten keresztül. Az Ön engedélyével a Bosch ügyfélszolgálat távolról átnézi készülékét, azonosítja a problémát és világos tanácsot tud adni annak kijavítására. Ha a probléma nem oldható meg így, akkor a Bosch egy szerviztechnikusa erről értesül és otthonába a megfelelő alkatrészekkel kiszállva megoldja a felmerült problémákat. Intelligens támogatás, intelligens megoldások – egyetlen gombnyomásra.

3D hőlégbefúvás
Egyenletes sütés - akár három szinten is.

Ez a funkció gyorsan és egyenletesen oszlatja el a hőt a sütőben, így egyszerre akár három szinten is süthet. Így egyszerre tud akár nagyobb mennyiséget is készíteni kedvenc ételeiből.

HomeConnect
A legújabb főzési trükkök és tippek – minden egy helyen.
Lépést tartani a legújabb főzőtrendekkel időigényes lehet. A Home Connect segítségével mindig naprakész maradhat: az applikáció egyszerű hozzáférést biztosít Önnek az innovatív főzési és ételkészítési technikák széles választékához – mindezt mobileszközének kényelméből. Konyhai készségeinek fejlesztése még sohasem volt ennyire egyszerű.

AutoPilot 30
A sütés automatikusan egyszerűvé válik.
Az AutoPilot 30 segítségével tökéletes ételeket készíthet. Miután behelyezte az ételt a készülékbe, állítsa be a megfelelő programot – a 30 közül az egyiket – a kijelző menüjében. Majd adja meg az étel súlyát, és nyomja meg a „Start” gombot. Innentől az AutoPilot átveszi az irányítást, és meghatározza a sütési módot, hőmérsékletet és a sütés időtartamát. Még ki is kapcsolja a programot a sütési időtartam végén. Mivel az AutoPilot segítségével készített ételek egy részét fedővel rendelkező edényben kell készíteni, így a belső falak is tiszták maradnak. A sütés nem is lehetne egyszerűbb.
Gyorsfelfűtés
Gyorsan és pontosan
A gyorsfelfűtés aktiválásakor a sütő összes fűtőszála bekapcsol, így a kívánt hőmérsékletet a lehető leggyorsabban éri el a készülék.

HomeConnect receptek
Az okos sütő, amely elkészíti a receptjét.
Új recept szakácskönyv alapján történő elkészítése csalódást keltő lehet, különösen akkor, ha nem szerepelnek a pontos hőmérsékletek és főzési idők. A Home Connect eltávolítja az ismeretlent az egyenletből. Az izgalmas receptek teljes világához való hozzáféréssel a Home Connect közvetlenül a készülékére továbbítja a kiválasztott recept tökéletes főzési beállításait. Csak válassza ki a mobileszközén a Home Connect sok receptje közül az elkészíteni kívánt ételt, és a sütő automatikusan beállítja az ideális melegítést, hőmérsékletet és sütési időt. Természetesen a kedvenc receptjeit a későbbi könnyebb elérés érdekében el is mentheti a Home Connect alkalmazásban. Így a legnagyobb kihívást jelentő recepteket is erőfeszítés nélkül elkészítheti.

Home Connnect távoli elérés
Ellenőrizze a sütőjét – még akkor is, ha nincs otthon.
„Bekapcsolva hagytam otthon a sütőt?" Egy kérdés, amely minden egyes otthoni sütés után felmerül. A Home Connect távoli vezérlőfunkcióval rendelkező sütők minden kételyt eloszlatnak, és megnyugtatnak. Egyszerűen csak használja a mobileszközét a sütő állapotának ellenőrzésére, és kényelmesen szabályozhatja illetve felügyelheti a sütőjét a Home Connect applikáción keresztül. A sütője állapotához való távoli hozzáféréssel most már nyugodtan elmehet otthonról, és biztos lehet abban, hogy minden tökéletesen rendben van.

Szinttől független teleszkópos sínek
Könnyebben kezelhető tepsik.
A klasszikus sínrendszerek legfeljebb három helyzetet biztosítanak a teleszkópos síneknek. Bosch ugyanakkor szinttől független teleszkópos síneket is biztosít. A síneket bármelyik szintre fel lehet helyezni, beleértve a grill szintet is, és a sütés így sokkal kényelmesebbé válik. A sínt könnyű feltenni és eltávolítani is.

SoftMove SoftClose SoftClose SoftClose SoftClose
Gyengéd és lágy mozgás

A sütőajtók sokkal egyszerűbben használhatóak, mint valaha, a SoftOpen és SoftClose funkcióknak köszönhetően, mivel a speciális csillapító mechanizmus megakadályozza a sütőajtók be- és lecsapódását. Az ajtó mozgatása során mind nyitásnál, mind zárásnál óvatosan mozgatja az ajtót, azaz a végpont előtt megáll, majd óvatosan és csendesen éri el azt, garantálva ezzel a sütő és a sütő ajtajának hosszú élettartamát.

AddedSteam hozzáadott gőz
Az ételek külseje ropogós, a belseje szaftos lesz.
A klasszikus fűtési mód egyikével történő sütés közben az ételek még jobbak lesznek, ha egy kevés nedvességet adunk hozzá. Mivel a gőz megakadályozza az étel kiszáradását, így finoman ropogós kéreg keletkezik, és a kenyér vagy hús belülről puha marad. Ezenkívül az újramelegített ételek még ízletesebbek lesznek. És pontosan ezt teszi a Serie 6 sütő hozzáadott gőzfunkciója. A fűtési módokat (3D hőlégbefúvás, felső / alsó sütés és légkeveréses grillezés) kombináljuk a hozzáadott gőz funkcióval. A sütők előlapjába integrált víztartály könnyen feltölthető vagy tisztítható. A gőz vezérlése ugyanolyan egyszerű manuálisan vagy - még könnyebben - az AutoPilot funkcióval.

VoiceControl
A készülék hallgat Önre.
Az Amazon Alexa-val való együttműködésnek köszönhetően sütője hanggal is vezérelhető. Kérjük, ellenőrizze, hogy az Alexa alkalmazásban elérhető „Home Connect” készség elérhető-e az Ön országához és nyelvéhez. Aktiválja a megfelelő készséget az Amazon Alexa és a háztartási készülék közötti kapcsolat megteremtéséhez.e