Csatolt dokumentumok

Bosch KGE39AICA Serie 6 249/88L nemesacél alulfagyasztós hűtő 201x60x65cm

Gyártó cikkszám: KGE39AICA
Gyártó: Bosch Bosch
Szállítási díj: 9.990 Ft
Kombinált hűtő/fagyasztó - Serie6 - 249+88 l nettó űrtartalom - 201x60x65cm - nemesacél - Energiaosztály: C- digitális kijelzés TouchControl vezérléssel - két körös vezérlés - LED világítás - EasyAccess polcok - VitaFresh fiók páratartalom-szabályzással - VitaFresh valódi 0°C fiók - BigBox - LowFrost
Elérhetőség: Rendelésre
324.900 Ft (255.827 Ft + ÁFA)
Bosch KGE39AICA Serie 6  249/88L nemesacél alulfagyasztós hűtő 201x60x65cm
324.900 Ft (255.827 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Serie | 6, Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 201 x 60 cm, Inox - könnyű tisztítás
KGE39AICA

C hűtő-fagyasztó kombináció VitaFresh plus ◄0°C► dobozzal: különlegesen takarékos – a húst és a halat akár 2x hosszabb ideig frissen tartja.

VitaFresh: az élelmiszert hosszabb ideig frissen tartja – a halat és a húst az extra hideg hőmérsékletnek, a zöldséget és a gyümölcsöt pedig a szabályozható páratartalomnak köszönhetően.

LowFrost: ritkább leolvasztás a kisebb fokú jégképződés révén – kényelmes és energiahatékony.

2 hűtőkör: külön vezérelhető hűtési és fagyasztási terület – megakadályozza a szagok átáramlását.

Automatikus szuperfagyasztás: optimális kisebb adagok gyors fagyasztásához, míg védi a mélyhűtő tartalmát a felolvadástól, a hőmérsékletváltozás automatikus érzékelésének és állításának köszönhetően.

Szuperhűtés: az újonnan behelyezett élelmiszereket gyorsabban lehűti, és ezáltal védi a már lehűtött termékeket.

Energiatakarékosság és teljesítmény
Energiahatékonysági osztály: C
Energiafelhasználás: 168 kWh/év
Zajszint: 38 dB(A) re 1 pW
Nettó össztérfogat: 337 l

Design
Nemesacél ajtók, Króm-inox oldalfalak
Integrált függőleges fogantyú
LED világítás a hűtőtérben

Komfort és biztonság
Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, pontos digitális kijelzés
Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre
Nyitvahagyott ajtóra figyelmeztető hangjelzés
Aktív figyelmeztető rendszer
Holiday-mód
Szuperhűtés
Automatikus leolvasztás a hűtőtérben

Hűtőtér
Nettó hűtőtér: 249 l
5 biztonsági üvegpolc; 2 állítható magasságú, 4 x EasyAccess polc, kihúzható felületű
4 tárolórekesz az ajtóban
Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács
Frissentartó Rendszer
0° C körüli tároló térfogata: 22 l
1 VitaFresh ◄0°C► fiók – a hal és a hús hosszabb ideig friss marad
1 VitaFresh fiók páratartalom-szabályozással – a zöldségeket és a gyümölcsöket hosszabb ideig vitamindúsan és frissen tartja
Fagyasztótér
LowFrost könyített és ritkább leolvasztás
Nettó ****-fagyasztótér: 88 l
Fagyasztókapacitás: 14 kg / 24 óra
Visszamelegedési idő: 35 óra
VarioZone - kivehető üvegpolcok az extra helyért
3 átlátszó fagyasztófiók, melyből 1 BigBox

Méretek
Készülékméret (magasság x szélesség x mélység): 201 x 60 x 65 cm

Műszaki adatok
Jobboldali ajtónyitás, megfordítható
Állítható lábak elöl, görgők hátul
Olvadékvíz-kifolyó
Teljesítményfelvétel: 90 W
Hálózati feszültség-igény: 220 - 240 V
Klímaosztály: SN-T

Tartozékok
Hűtőakku, Tojástartó

Megjegyzések
Teljes bruttó térfogat 347 l liter
Bruttó hűtőkapacitás: 252 l
Fagyasztótér bruttó térfogata 95 l
A készülék éves fogyasztási értéke a standard 24 órás teszt segítségével került meghatározásra. A készülék valós fogyasztása függ annak használatától illetve a környezeti feltételektől.
A hivatalosan közölt energiafogyasztás valós használatban történő megközelítéséhez használni kell a mellékelt távtartókat, melyek kb. 3,5 cm-rel megnövelik a készülék mélységét. Ezen távtartók elhagyása esetén a készülék teljes értékűen működik, de a fogyasztása kevéssel a hivatalos érték fölött lehet.

Energiaosztály C
Garancia 3 év
Hűtő űrtartalom 249
Kivitel szabadonálló
No Frost nem
Szélesség 60cm
Szín Nemesacél
Típus alulfagyasztós
Magasság 201cm

Extrák

2 önálló hűtőkör
A két, önálló hűtőkör kényelmesebb, és energiát takarít meg.

Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

EasyAccess polc
Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.
A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

BigBox
Rengeteg hely az XXL méretű fagyasztott élelmiszerek számára a BigBox fagyasztófiókban.

Extra magasságú fagyasztófiók a mélyhűtő dobozok vagy nagyméretű fagyasztott ételek, például torta vagy pizzák praktikus tárolására. Mindegy, hogy Önnek egy gyerek születésnapi partijáról kell gondoskodnia vagy egy esküvői tortát kell lefagyasztania – a BigBox fagyasztófiókban elegendő helyet talál a nagyméretű, mélyhűtött élelmiszerek számára.

LowFrost
Ritkább leolvasztás, mellyel munkát és energiát takarít meg.

A hagyományos mélyhűtők rendszeres leolvasztása egyrészt sok időt, másrészt sok energiát igényel Öntől. A LowFrost csökkenti a jégképződést a mélyhűtőben, így ritkábban kell azt leolvasztani. Ha mégis szükséges lenne a leolvasztás, a LowFrost funkcióval rendelkező mélyhűtőink alján található praktikus leeresztő nyílás segítségével ez gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Válassza a mélyhűtőt, amely saját magáról és Önről is gondoskodik.

LED világítás
LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

FreshSense
FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.
Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

Intelligens inverter technológia
Intelligens inverter technológia: a hatékony együttműködés.
A hőmérséklet-szenzorok, az elektronika és a kompresszor együttműködésének közös neve: az Intelligens inverter technológia. A hőmérséklet-szenzorok folyamatosan figyelik a hűtőkészülék belső és külső hőmérsékletét. A változások azonnal továbbítódnak az elektronikus rendszerhez annak biztosítására, hogy a kompresszor a teljesítményét hozzáállítsa az aktuális körülményekhez.

VitaFresh
A zöldségek és gyümölcsök nem veszítik el vitamintartalmukat, és tovább maradnak frissek.
Az egészséges élet még sohasem ment ilyen könnyen. A VitaFresh frissentartó rendszer megteremti a friss élelmiszerek ideális tárolási feltételeit a különösen alacsony hőmérséklettel és az állítható páratartalom-vezérlés alkalmazásával. A fiókban uralkodó páratartalom állítható, így a zöldségek és gyümölcsök tovább maradnak frissek.

Szuperhűtés
A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.
Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Megóvja a fagyasztott ételt a kiolvadástól.
Megóvja a fagyasztott ételt a kiolvadástól.
A vitaminok, tápérték, külalak és íz megtartása érdekében az ételt amilyen gyorsan csak lehet keményre kell fagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkció segítségével kisebb élelmiszeradagokat fagyaszthat le gyorsan, miközben a fagyott ételek a kiolvadással szemben védettek maradnak. A fagyasztó észleli, ha a hőmérséklet nőni kezd, és ekkor automatikusan állítja át a hőmérsékletet a legjobb tárolási körülmények fenntartása érdekében.

Automatikus szuperfagyasztás
Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.
A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

Tojástartó
Tojástartó
Tojástartó
Anti-Fingerprint
Ujjlenyomat-mentes nemesacél felület

Az ujjlenyomat-mentes bevonatú rozsdamentes acél előlapok speciális felületkezeléssel vannak ellátva. Ez a védőbevonat sokkal nehezebbé teszi az ujjlenyomatok észrevételét, így a felület hosszabb ideig tiszta marad, sokkal karcállóbb és könnyebben tisztítható.
Belső légkeringetés ventillátorral
Belső légkeringetés ventillátorral
Belső légkeringetés ventillátorral
Riasztás
Riasztás

Warning signal with sound or light when the door is not closed or other error happens
Holiday Mode
Takarítson meg energiát, amíg távol van.
Ha a Holiday Mode funkció be van kapcsolva, a hűtőszekrényben kb. + 14 ° C míg a fagyasztóban kb. –18 ° C a hőmérséklet, a fagyasztott élelmiszerek védelme így biztosított, a hűtőszekrény energiapazarlásának pedig megszűnik.

Teljes szélességű hűtőfiók
Teljes szélességű hűtőfiók
Tárolja könnyedén a nagyméretű tálakat, amíg felszolgálja azokat, vagy tároljon harapnivalókat a gyors hozzáférés és a könnyű láthatóság érdekében.
Rendezett fagyasztófiókok
Rendezett fagyasztófiókok
Egy zseniális háromrétegű fagyasztófiókos rendszer extra tárolóhelyet teremt a fagyasztott termékek számára, a pizza dobozoktól a fagyasztott gofriig. Az új, rendszerezett polcrendszer, LED-es világítással párosítva, egyértelműen megjeleníti az összes fagyasztóelemet, így az ételeket nem feledik el.

Hideg akkumulátor
Hideg akkumulátor
Áramkimaradás esetén a hűtőlemezt az akkumulátor szabadon engedi, hogy a hűvös levegő felszabaduljon a tartály hőmérsékletének fenntartása érdekében
Könnyen tisztítható rozsdamentes acél külső
Könnyen tisztítható rozsdamentes acél külső
Tartsa tisztán konyháját, könnyen tisztítható, rozsdamentes acél külsővel.