Termékek Menü

Bosch KGE49VI4A Serie 4 A+++ 302/111L alulfagyasztós nemesacél hűtő 201x70x65cm

Ár:
269.000 Ft (211.811 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: KGE49VI4A
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: 6.000 Ft
Kombinált hűtő/fagyasztó - Serie4 - 302+111 l nettó űrtartalom - 201x70x65cm - nemesacél - Energiaosztály: A+++ - digitális kijelzés TouchControl vezérléssel - két körös vezérlés - LED világítás - EasyAccess polcok - VitaFresh fiók páratartalom-szabályzással - VitaFresh valódi 0°C fiók - BigBox - LowFrost
Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

A+++ hűtő-fagyasztó kombináció VitaFresh plus ◄0°C► dobozzal: különlegesen takarékos – a húst és a halat akár 2x hosszabb ideig frissen tartja.

VitaFresh: a friss élelmiszert hosszabb ideig frissen tartja – a halat és a húst az extra hideg hőmérsékletnek, a zöldséget és a gyümölcsöt pedig a szabályozható páratartalomnak köszönhetően

LowFrost: ritkább leolvasztás a kisebb fokú jégképződés révén – ez munkát takarít meg Önnek és energiahatékony.

BigBox fagyasztófiók: fagyasztó dobozok egymásra pakolásához vagy nagyméretű fagyasztott árukhoz.

Automatikus Szuperfagyasztás: a hőmérsékletváltozás érzékelésének köszönhetően, optimális kisebb adagok gyors fagyasztásához, míg védi a mélyhűtő tartalmát a felolvadástól.

Energiatakarékosság és teljesítmény
Energiahatékonysági osztály: A+++
Energiafelhasználás: 190 kWh/év
Zajszint: 38 dB dB(A) re 1 pW
Nettó össztérfogat: 412 l

Design
Nemesacél ajtók, Króm-inox oldalfalak
Integrált függőleges fogantyú
LED világítás a hűtőtérben

Komfort és biztonság
Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, pontos digitális kijelzés
Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre
Nyitvahagyott ajtóra figyelmeztető hangjelzés
Aktív figyelmeztető rendszer memória funkcióval
Holiday-mód
Szuperhűtés
Automatikus leolvasztás a hűtőtérben

Hűtőtér
Nettó hűtőtér: 302 l
Dinamikus hűtés, belső ventilátorral
5 biztonsági üvegpolc; 2 állítható magasságú, 4 x EasyAccess polc, kihúzható felületű
1 nagy és 3 kicsi tárolórekesz az ajtón
Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács
Frissentartó Rendszer
1 VitaFresh ◄0°C► fiók – a hal és a hús hosszabb ideig friss marad
1 görgős VitaFresh fiók páratartalom-szabályozással – a zöldségeket és a gyümölcsöket hosszabb ideig vitamindúsan és frissen tartja

Fagyasztótér
LowFrost könyített és ritkább leolvasztás
Nettó ****-fagyasztótér: 111 l
Fagyasztókapacitás: 15 kg / 24 óra
Visszamelegedési idő: 44 óra
3 átlátszó fagyasztófiók, melyből 1 BigBox

Méretek
Készülékméret (magasság x szélesség x mélység): 201 x 70 x 65 cm

Műszaki adatok
Jobboldali ajtónyitás, megfordítható
Állítható lábak elöl, görgők hátul
Olvadékvíz-kifolyó
Teljesítményfelvétel: 90 W
Hálózati feszültség-igény: 220 - 240 V
Klímaosztály: SN-T

Tartozékok
2 x Hűtőakku, 3 x Tojástartó

Megjegyzések
Teljes bruttó térfogat 422 l liter
Fagyasztótér bruttó térfogata 118 l
Bruttó hűtőkapacitás: 304 l

A készülék éves fogyasztási értéke a standard 24 órás teszt segítségével került meghatározásra. A készülék valós fogyasztása függ annak használatától illetve a környezeti feltételektől.

A hivatalosan közölt energiafogyasztás valós használatban történő megközelítéséhez használni kell a mellékelt távtartókat, melyek kb. 3,5 cm-rel megnövelik a készülék mélységét. Ezen távtartók elhagyása esetén a készülék teljes értékűen működik, de a fogyasztása kevéssel a hivatalos érték fölött lehet.

Energiaosztály A+++
Garancia 3 év
Hűtő űrtartalom 302
Kivitel szabadonálló
No Frost nem
Szélesség 70cm
Szín Nemesacél
Típus alulfagyasztós
Magasság 201cm

Extrák

FreshSense: tökéletes tárolási klíma.
Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.
Ha bekapcsolja a SuperCooling funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet, hogy a frissen vásárolt termékeket megfelelő hőmérsékleten tartsa. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Ha ritkábban van szükség a mélyhűtő leolvasztására, azzal munkát és energiát takarít meg.
KGE49VW4A
A hagyományos mélyhűtők rendszeres leolvasztása egyrészt sok időt, másrészt sok energiát igényel Öntől. A LowFrost csökkenti a jégképződést a mélyhűtőben, így ritkábban kell azt leolvasztani. Ha mégis szükséges lenne a leolvasztás, a LowFrost funkcióval rendelkező mélyhűtőink alján található praktikus szellőzőnyílással ez gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Válassza a mélyhűtőt, amely saját magáról és Önről is gondoskodik.

A két, önálló hűtőkör kényelmesebb, és energiát takarít meg.
KGE49VW4A
Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.
KGE49VW4A
A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a (készülék) élettartamának végéig.

Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.
A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztó funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

Teljes szélességű hűtőfiók
Tárolja könnyedén a nagyméretű tálakat, amíg felszolgálja azokat, vagy tároljon harapnivalókat a gyors hozzáférés és a könnyű láthatóság érdekében.

Rengeteg hely az XXL méretű fagyasztott élelmiszerek számára a BigBox fagyasztófiókban.
KGE49VW4A
Extra-mély fagyasztófiók a mélyhűtő dobozok vagy nagyméretű fagyasztott ételek, például torta vagy pizzák praktikus tárolására. Mindegy, hogy Önnek egy gyerek születésnapi partijáról kell gondoskodnia vagy egy lakodalmi tortát kell lefagyasztania – a BigBox fagyasztófiókban elegendő helyet talál a nagyméretű, mélyhűtött élelmiszerek számára.

Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.
A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

Hideg akkumulátor
Áramkimaradás esetén a hűtőlemezt az akkumulátor szabadon engedi, hogy a hűvös levegő felszabaduljon a tartály hőmérsékletének fenntartása érdekében

Riasztás
KGE49VW4A
Warning signal with sound or light when the door is not closed or other error happens

Tojástartó

A zöldségek és gyümölcsök nem veszítik el vitamintartalmukat, és tovább maradnak frissek.
Az egészséges élet még sohasem ment ilyen könnyen. A VitaFresh frissentartó rendszer megteremti a friss élelmiszerek ideális tárolási feltételeit a különösen alacsony hőmérséklettel és az állítható páratartalom-vezérlés alkalmazásával. A fiókban uralkodó páratartalom állítható, így a zöldségek és gyümölcsök tovább maradnak frissek.

Belső légkeringetés ventillátorral
Belső légkeringetés ventillátorral

Kapacitás
Rendezett fagyasztófiókok
Egy zseniális háromrétegű fagyasztófiókos rendszer extra tárolóhelyet teremt a fagyasztott termékek számára, a pizza dobozoktól a fagyasztott gofriig. Az új, rendszerezett polcrendszer, LED-es világítással párosítva, egyértelműen megjeleníti az összes fagyasztóelemet, így az ételeket nem feledik el.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz