Termékek Menü

Bosch KGF56PIDP Serie8 alulfagyasztós hűtő NoFrost nemesacél 375+105L 193x70x80cm

Ár:
399.999 Ft (314.960 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: KGF56PIDP
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: 6.000 Ft
Kombinált hűtő/fagyasztó - Serie8 - Home Connect ready - noFrost - 375+105 l nettó űrtartalom - 193x70x80cm - nemesacél - Energiaosztály: D - LCD kijelző az ajtón - Premium TouchControl - 3 külön vezérelhető hűtőkör - LED világítás - palacktartó - VitaFresh Pro rendszer digitális hőmérséklet- és 3 fokozatú mechanikus páratartalom-szabályzással
Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

Serie | 8, Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 193 x 70 cm, Inox - könnyű tisztítás
KGF56PIDP

XXL NoFrost alulfagyasztós hűtő/fagyasztó kombináció VitaFres pro fiókkal és extra nagy kapacitással: a friss élelmiszereit sokkal tovább frissen és vitaminban gazdagon tartja.

XXL méret: extra nagy hely élelmiszereinek.

VitaFresh Pro 0°C: a zöldséget, a gyümölcsöt, a halat és a húst akár háromszor hosszabb ideig frissen tartja – a 0 °C-os technológiának és az optimális páratartalomnak köszönhetően.

LED világítás: a hűtőtér teljes és egyenletes megvilágítása, a készülék élettartamának végéig.

VarioZone: nagyobb rugalmasság a kivehető üvegpolcoknak és fiókoknak köszönhetően a fagyasztótérben.

Automatikus szuperfagyasztás: optimális kisebb adagok gyors fagyasztásához, míg védi a mélyhűtő tartalmát a felolvadástól, a hőmérsékletváltozás automatikus érzékelésének és állításának köszönhetően.

Energiatakarékosság és teljesítmény
Energiahatékonysági osztály: D
Energiafelhasználás: 216 kWh/év
Nettó össztérfogat: 480 l
Zajszint: 42 dB(A) re 1 pW

Design
Nemesacél ajtók, Gyöngyház-szürke oldalfalak
Függőleges fogantyú
Soft Start LED világítás a hűtőtérben

Komfort és biztonság
NoFrost - soha többé leolvasztás!
Home Connect: Távoli felügyelet és vezérlés
Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, pontos LCD kijelzés
Szuperhűtés
Aktív figyelmeztető jelzőrendszer
Holiday-mód Eco-mód Gyermekzár

Hűtőtér
Nettó hűtőtér: 375 l
Dinamikus Multi-Airflow rendszer
4 biztonsági üvegpolc; 3 állítható magasságú, 3 kihúzható felületű
Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács
3 tartó az ajtón, 1 vaj- és sajttartó
Frissentartó Rendszer
Frissentartó zóna teljes hasznos térfogata (0° C körül): 124 liter
1 VitaFresh pro 0°C fiók páratartalom- és hőmérséklet-szabályozással – a zöldséget, a gyümölcsöt, a halat és a húst akár 3x hosszabb ideig vitamindúsan és frissen tartja , 1 VitaFresh pro 0°C fiók hőmérséklet-szabályozással – a halat és a húst akár 3x hosszabb ideig frissen tartja

Fagyasztótér
Nettó ****-fagyasztótér: 105 l
Fagyasztókapacitás: 16 kg / 24 óra
Visszamelegedési idő: 24 óra
2 átlátszó fagyasztórekesz, ebből 1 nagyméretű "Big-Box"

Méretek
Készülékméret (magasság x szélesség x mélység): 193 x 70 x 80 cm

Műszaki adatok
Jobboldali ajtónyitás, megfordítható
Állítható lábak elöl, görgők hátul
Klímaosztály: SN-T
Teljesítményfelvétel: 100 W
Hálózati feszültség-igény: 220 - 240 V

Tartozékok
jégkocka tartó fedéllel, palacktartó az ajtóban, Hűtőakku, Tojástartó

Speciális Tartozékok
KSZ10HC00

Megjegyzések
Teljes bruttó térfogat 554 l liter
Bruttó hűtőkapacitás: 412 l
Fagyasztótér bruttó térfogata 142 l
A készülék éves fogyasztási értéke a standard 24 órás teszt segítségével került meghatározásra. A készülék valós fogyasztása függ annak használatától illetve a környezeti feltételektől.

Energiaosztály D
Garancia 3 év
Hűtő űrtartalom 375
Kivitel szabadonálló
No Frost igen
Szélesség 70cm
Szín Nemesacél
Típus alulfagyasztós
Magasság 193cm

Extrák

VitaFresh Pro
A zöldségek és gyümölcsök nem veszítik el vitamintartalmukat, és akár háromszor tovább maradnak frissek.
Feature IconAz egészséges élet még sohasem ment ilyen könnyen. A VitaFresh Pro frissentartó rendszer megteremti a friss élelmiszerek legjobb tárolási feltételeit a külön szabályozható hőmérséklet és az optimális páratartalom alkalmazásával. Az alsó fiók ideális hal és hús tárolására, míg a nagyobb, módosítható páratartalmú felső fiók kifejezetten gyümölcsök és zöldségek tárolására szolgál. Ennek a zónának a nedvességtartalma intuitív módon választható ki három beállítás közül a gyümölcsök, zöldségek és vegyes áruk számára a páratartalom-szabályozó gyűrűvel a vitaminok és ásványi anyagok tökéletes megőrzése érdekében. A zöldségek és gyümölcsök így nem veszítik el vitamintartalmukat, és akár háromszor tovább maradnak frissek. A teljesen kihúzható síneknek köszönhetően pedig könnyedén hozzáférhet a friss ételekhez.

Tegye a hűtőjét bárhova a konyhában.
Hűtőszekrényét a tetszőleges helyre állíthatja be.
Hűtőjét korlátok nélkül helyezheti el. A két oldalfal teljes felületén jelen lévő modern és egyedülálló kondenzációs technológiának köszönhetően hűtőszekrényét megkötés nélkül helyezheti el, hiszen a készülék külső felületén nem jelentkezik páralecsapódás. Egymás mellé akár két NoFrost alulfagyasztó mélyhűtőt is elhelyezhet, mely így akár 1000 literes nettó kapacitást biztosít friss élelmiszerei számára!

LED világítás
Performance
LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.
Feature IconA LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

VarioZone
Comfort
Teljes rugalmasság a fagyasztóban.
Feature IconA biztonsági üvegpolcok eltávolításával még nagyobb tereket hozhat létre, ahol így többszintes tortákat vagy akár egész pulykát is tárolhat. A nagyobb méretű ételek (pl. családi méretű pizza) a fiókok eltávolításával gond nélkül az üvegfelületekre helyezhetőek.

Automatikus szuperfagyasztás
Performance
Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.
A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

NoFrost
Performance
Nincs többé leolvasztás!
A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

BigBox
Comfort
Rengeteg hely az XXL méretű fagyasztott élelmiszerek számára a BigBox fagyasztófiókban.
Feature IconExtra magasságú fagyasztófiók a mélyhűtő dobozok vagy nagyméretű fagyasztott ételek, például torta vagy pizzák praktikus tárolására. Mindegy, hogy Önnek egy gyerek születésnapi partijáról kell gondoskodnia vagy egy esküvői tortát kell lefagyasztania – a BigBox fagyasztófiókban elegendő helyet talál a nagyméretű, mélyhűtött élelmiszerek számára.

EasyAccess polc
Comfort
Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.
Feature IconA törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

Holiday Mode
Takarítson meg energiát, amíg távol van.
Ha a Holiday Mode funkció be van kapcsolva, a hűtőszekrényben kb. + 14 ° C míg a fagyasztóban kb. –18 ° C a hőmérséklet, a fagyasztott élelmiszerek védelme így biztosított, a hűtőszekrény energiapazarlásának pedig megszűnik.

Szuperhűtés
Performance
A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.
Feature IconHa bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz