Termékek Menü

Bosch KGN39MIEP Serie 4 NoFrost nemesacél 279+87L alulfagyasztós hűtő 203x60x66cm

Ár:
273.900 Ft (215.669 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: KGN39MIEP
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: 6.000 Ft
Kombinált hűtő/fagyasztó - Serie4 - noFrost - 279+87 l nettó űrtartalom - 203x60x66cm - nemesacél - Energiaosztály: E - digitális kijelzés az ajtón - LED világítás - palacktartó - VitaFresh rendszer hőmérséklet- és páratartalom-szabályzással - szuperhűtés - automatikus szuperfagyasztás
Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

Serie | 4, Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 203 x 60 cm, Inox - könnyű tisztítás
KGN39MIEP

NoFrost hűtő-fagyasztó kombináció VitaFresh dobozzal: friss élelmiszereit hosszabb ideig frissen tartja.

VitaFresh: az élelmiszert hosszabb ideig frissen tartja – a halat és a húst az extra hideg hőmérsékletnek, a zöldséget és a gyümölcsöt pedig a szabályozható páratartalomnak köszönhetően.

NoFrost: nincs több leolvasztás a jégképződés elleni tökéletes védelemnek köszönhetően – ezzel fáradságot és időt takarít meg.

A++ energiahatékonyság: rendkívül takarékos hűtés.

Perfect Fit: Rugalmas elhelyezési lehetőség, mivel a készülék közvetlenül fal és bútorok mellé helyezhető.

2 hűtőkör: külön vezérelhető hűtési és fagyasztási terület – megakadályozza a szagok átáramlását.

Energiatakarékosság és teljesítmény
Energiahatékonysági osztály: E
Energiafelhasználás: 273 kWh/év
Nettó össztérfogat: 366 l
Zajszint: 39 dB(A) re 1 pW

Design
Nemesacél ajtók, Króm-inox oldalfalak
Függőleges fogantyú
Soft Start LED világítás a hűtőtérben

Komfort és biztonság
NoFrost - soha többé leolvasztás!
Elektronikus hőmérséklet-szabályozás a hűtő- és fagyasztórészre külön-külön, külső LED-kijelzés
Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre
Szuperhűtés
Szuper fagyasztás: manuális/automatikus aktiválás
Aktív figyelmeztető jelzőrendszer
Aktív figyelmeztető rendszer

Hűtőtér
Nettó hűtőtér: 279 l
Dinamikus Multi-Airflow rendszer
AirFresh szűrő
5 polc biztonsági üvegből (3 db állítható magasságú), ebből 4 x EasyAccess polc, kihúzható felületű
Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács
4 tartó az ajtón, 1 vaj- és sajttartó
1 nagy és 2 kicsi tárolórekesz az ajtón
Vaj-/sajttartó

Frissentartó Rendszer
Frissentartó zóna teljes hasznos térfogata (0° C körül): 24 liter
1 VitaFresh fiók páratartalom-szabályozással – a zöldségeket és a gyümölcsöket hosszabb ideig vitamindúsan és frissen tartja , 2 VitaFresh ◄0°C► fiók hőmérséklet-szabályozással – a hal és a hús hosszabb ideig friss marad

Fagyasztótér
Nettó ****-fagyasztótér: 87 l
Fagyasztókapacitás: 14 kg / 24 óra
3 átlátszó fagyasztófiók
Visszamelegedési idő: 16 óra

Méretek
Készülékméret (magasság x szélesség x mélység): 203 x 60 x 66 cm

Műszaki adatok
Jobboldali ajtónyitás, megfordítható
Állítható lábak elöl, görgők hátul
Klímaosztály: SN-T
Teljesítményfelvétel: 100 W
Hálózati feszültség-igény: 220 - 240 V

Tartozékok
Jégkockatartó, Tojástartó

Megjegyzések
Teljes bruttó térfogat 400 l liter
Bruttó hűtőkapacitás: 290 l
Fagyasztótér bruttó térfogata 110 l
A készülék éves fogyasztási értéke a standard 24 órás teszt segítségével került meghatározásra. A készülék valós fogyasztása függ annak használatától illetve a környezeti feltételektől.
A hivatalosan közölt energiafogyasztás valós használatban történő megközelítéséhez használni kell a mellékelt távtartókat, melyek kb. 3,5 cm-rel megnövelik a készülék mélységét. Ezen távtartók elhagyása esetén a készülék teljes értékűen működik, de a fogyasztása kevéssel a hivatalos érték fölött lehet.

Energiaosztály E
Garancia 3 év
Hűtő űrtartalom 279
Kivitel Szabadon álló készülék
No Frost igen
Szélesség 60cm
Szín Nemesacél
Típus alulfagyasztós
Magasság 203cm

Extrák

2 önálló hűtőkör
A két, önálló hűtőkör kényelmesebb, és energiát takarít meg.

Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

EasyAccess polc
Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.
A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

E energiahatékonysági osztály

LED világítás
LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

FreshSense
FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.
Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

MultiAirflow rendszer
A hűtő, amely önállóan szabályozza magát.

A nem egyenletes hűtés nagyban befolyásolja a hűtőben és a fagyasztóban tárolt étel ízét és tartósságát. A ventilátorral kiegészített MultiAirflow rendszer óvatosan és egyenletesen keringteti a hideg levegőt a különböző szinteken. Ennek köszönhetően a hőmérséklet ingadozása minimális, és a hűtési idők rövidebbek – így az étel hosszabb időn át megőrzi minőségét. Élvezze a folyamatos frissességet!

NoFrost
Nincs többé leolvasztás!
A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

VitaFresh
A zöldségek és gyümölcsök nem veszítik el vitamintartalmukat, és tovább maradnak frissek.
Az egészséges élet még sohasem ment ilyen könnyen. A VitaFresh frissentartó rendszer megteremti a friss élelmiszerek ideális tárolási feltételeit a különösen alacsony hőmérséklettel és az állítható páratartalom-vezérlés alkalmazásával. A fiókban uralkodó páratartalom állítható, így a zöldségek és gyümölcsök tovább maradnak frissek.

Szuperhűtés
A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.
Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Tegye a hűtőjét bárhova a konyhában.
Hűtőszekrényét a tetszőleges helyre állíthatja be.
Hűtőjét korlátok nélkül helyezheti el. A két oldalfal teljes felületén jelen lévő modern és egyedülálló kondenzációs technológiának köszönhetően hűtőszekrényét megkötés nélkül helyezheti el, hiszen a készülék külső felületén nem jelentkezik páralecsapódás. Egymás mellé akár két NoFrost alulfagyasztó mélyhűtőt is elhelyezhet, mely így akár 1000 literes nettó kapacitást biztosít friss élelmiszerei számára!

Megóvja a fagyasztott ételt a kiolvadástól.
Megóvja a fagyasztott ételt a kiolvadástól.
A vitaminok, tápérték, külalak és íz megtartása érdekében az ételt amilyen gyorsan csak lehet keményre kell fagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkció segítségével kisebb élelmiszeradagokat fagyaszthat le gyorsan, miközben a fagyott ételek a kiolvadással szemben védettek maradnak. A fagyasztó észleli, ha a hőmérséklet nőni kezd, és ekkor automatikusan állítja át a hőmérsékletet a legjobb tárolási körülmények fenntartása érdekében.

Automatikus szuperfagyasztás
Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.
A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

Tojástartó
Tojástartó
Tojástartó
Anti-Fingerprint
Ujjlenyomat-mentes nemesacél felület

Az ujjlenyomat-mentes bevonatú rozsdamentes acél előlapok speciális felületkezeléssel vannak ellátva. Ez a védőbevonat sokkal nehezebbé teszi az ujjlenyomatok észrevételét, így a felület hosszabb ideig tiszta marad, sokkal karcállóbb és könnyebben tisztítható.
Riasztás
Riasztás

Warning signal with sound or light when the door is not closed or other error happens
Holiday Mode
Takarítson meg energiát, amíg távol van.
Ha a Holiday Mode funkció be van kapcsolva, a hűtőszekrényben kb. + 14 ° C míg a fagyasztóban kb. –18 ° C a hőmérséklet, a fagyasztott élelmiszerek védelme így biztosított, a hűtőszekrény energiapazarlásának pedig megszűnik.

Rendezett fagyasztófiókok
Rendezett fagyasztófiókok
Egy zseniális háromrétegű fagyasztófiókos rendszer extra tárolóhelyet teremt a fagyasztott termékek számára, a pizza dobozoktól a fagyasztott gofriig. Az új, rendszerezett polcrendszer, LED-es világítással párosítva, egyértelműen megjeleníti az összes fagyasztóelemet, így az ételeket nem feledik el.
Könnyen tisztítható rozsdamentes acél külső
Könnyen tisztítható rozsdamentes acél külső
Tartsa tisztán konyháját, könnyen tisztítható, rozsdamentes acél külsővel.

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz