Termékek Menü

Csatolt dokumentumok

Bosch KGN49AIEP Serie 6 HomeConnect ready NoFrost E 330/105L nemesacél alulfagyasztós hűtő 203x70x67 cm

Ár:
409.900 Ft (322.756 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: KGN49AIEP
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: 8.000 Ft
Kombinált hűtő/fagyasztó - Serie6 - Home Connect ready - noFrost - 330+105 l nettó űrtartalom - 203x70x67cm - nemesacél - Energiaosztály: E -  LCD kijelző az ajtón - Premium TouchControl - LED világítás - palacktartó - VitaFresh plus rendszer hőmérséklet- és páratartalom-szabályzással - EasyAccess polcok - aktív figyelmeztető rendszer - automatikus szuperfagyasztás - szuperhűtés
Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

Serie | 6, Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 203 x 70 cm, Inox - könnyű tisztítás
KGN49AIEP

NoFrost hűtő-fagyasztó kombináció VitaFresh plus dobozzal: friss élelmiszereit hosszabb ideig frissen tartja, megőrzi azok vitamintartalmát.

XL méret: bőséges hely élelmiszereinek.

NoFrost: nincs több leolvasztás a jégképződés elleni tökéletes védelemnek köszönhetően – ezzel fáradságot és időt takarít meg.

E energiahatékonyság: rendkívül takarékos hűtés.

Perfect Fit: Rugalmas elhelyezési lehetőség, mivel a készülék közvetlenül fal és bútorok mellé helyezhető.

2 hűtőkör: külön vezérelhető hűtési és fagyasztási terület – megakadályozza a szagok átáramlását.

Energiatakarékosság és teljesítmény
Energiafelhasználás: 303 kWh/év
Nettó össztérfogat: 435 l
Zajszint: 40 dB(A) re 1 pW

Design
Nemesacél ajtók, Króm-inox oldalfalak
Függőleges fogantyú
Soft Start LED világítás a hűtőtérben

Komfort és biztonság
NoFrost - soha többé leolvasztás!
Home Connect: Távoli felügyelet és vezérlés
Home Connect képes WiFi-n., az eszköz külön, speciális tartozékként beszerezhető
Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, pontos LCD kijelzés
Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre
Szuperhűtés
Szuper fagyasztás: manuális/automatikus aktiválás
Aktív figyelmeztető jelzőrendszer
Aktív figyelmeztető rendszer

Hűtőtér
Nettó hűtőtér: 330 l
Dinamikus Multi-Airflow rendszer
AirFresh szűrő
5 polc biztonsági üvegből (4 db állítható magasságú), ebből 4 x EasyAccess polc, kihúzható felületű
Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács
1 nagy és 2 kicsi tárolórekesz az ajtón
Vaj-/sajttartó
Frissentartó Rendszer
Frissentartó zóna teljes hasznos térfogata (0° C körül): 25 liter
1 VitaFresh plus fiók páratartalom-szabályozással – a zöldségeket és a gyümölcsöket akár 2x hosszabb ideig vitamindúsan és frissen tartja , 2 VitaFresh ◄0°C► fiók hőmérséklet-szabályozással és táblás kihúzással – a hal és a hús akár 2x hosszabb ideig friss marad

Fagyasztótér
Nettó ****-fagyasztótér: 105 l
Fagyasztókapacitás: 15 kg / 24 óra
Visszamelegedési idő: 20 óra
3 átlátszó fagyasztófiók
Vario zóna - kivehető üvegpolcok, óriási hely!

Méretek
Készülékméret (magasság x szélesség x mélység): 203 x 70 x 67 cm

Műszaki adatok
Jobboldali ajtónyitás, megfordítható
Állítható lábak elöl, görgők hátul
Klímaosztály: SN-T
Teljesítményfelvétel: 100 W
Hálózati feszültség-igény: 220 - 240 V

Tartozékok
jégkocka tartó, Hűtőakku, Tojástartó

Megjegyzések
Teljes bruttó térfogat 466 l liter
Bruttó hűtőkapacitás: 338 l
Fagyasztótér bruttó térfogata 128 l
A készülék éves fogyasztási értéke a standard 24 órás teszt segítségével került meghatározásra. A készülék valós fogyasztása függ annak használatától illetve a környezeti feltételektől.
A hivatalosan közölt energiafogyasztás valós használatban történő megközelítéséhez használni kell a mellékelt távtartókat, melyek kb. 3,5 cm-rel megnövelik a készülék mélységét. Ezen távtartók elhagyása esetén a készülék teljes értékűen működik, de a fogyasztása kevéssel a hivatalos érték fölött lehet.

Energiaosztály E
Garancia 3 év
Hűtő űrtartalom 330
Kivitel szabadonálló
No Frost igen
Szélesség 70cm
Szín Nemesacél
Típus alulfagyasztós
Magasság 203cm

Extrák

2 önálló hűtőkör
A két, önálló hűtőkör kényelmesebb, és energiát takarít meg.

Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

EasyAccess polc
Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.
A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

E energiahatékonysági osztály
E energiahatékonysági osztály: Az A+ kategóriájú készüléknél még 25%-kal kisebb energiafelvétel.
Az A++ energia-hatékonyság kategóriájú hűtő-fagyasztó készülékek 25%-kal kevesebb energiát használnak, mint a velük méretben és felszerelésben összehasonlítható A+ osztályú készülékek.

LED világítás
LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

FreshSense
FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.
Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

MultiAirflow rendszer
A hűtő, amely önállóan szabályozza magát.

A nem egyenletes hűtés nagyban befolyásolja a hűtőben és a fagyasztóban tárolt étel ízét és tartósságát. A ventilátorral kiegészített MultiAirflow rendszer óvatosan és egyenletesen keringteti a hideg levegőt a különböző szinteken. Ennek köszönhetően a hőmérséklet ingadozása minimális, és a hűtési idők rövidebbek – így az étel hosszabb időn át megőrzi minőségét. Élvezze a folyamatos frissességet!

NoFrost
Nincs többé leolvasztás!
A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

Szuperhűtés
A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.
Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

VitaFresh Plus
A zöldségek és gyümölcsök nem veszítik el vitamintartalmukat, és akár kétszer tovább maradnak frissek.

Az egészséges élet még sohasem ment ilyen könnyen. A VitaFresh plus frissentartó rendszer megteremti a friss élelmiszerek ideális tárolási feltételeit a különösen alacsony hőmérséklettel és az optimális páratartalom-vezérlés alkalmazásával. A fiók ideális páratartalma egyszerűen állítható a párás és a száraz érték között a vitaminok és ásványi anyagok még hatékonyabb megőrzése érdekében. A zöldségek és gyümölcsök így nem veszítik el vitamintartalmukat, és akár kétszer tovább maradnak frissek.

Tegye a hűtőjét bárhova a konyhában.
Hűtőszekrényét a tetszőleges helyre állíthatja be.
Hűtőjét korlátok nélkül helyezheti el. A két oldalfal teljes felületén jelen lévő modern és egyedülálló kondenzációs technológiának köszönhetően hűtőszekrényét megkötés nélkül helyezheti el, hiszen a készülék külső felületén nem jelentkezik páralecsapódás. Egymás mellé akár két NoFrost alulfagyasztó mélyhűtőt is elhelyezhet, mely így akár 1000 literes nettó kapacitást biztosít friss élelmiszerei számára!

VarioZone
Teljes rugalmasság a fagyasztóban.
A biztonsági üvegpolcok eltávolításával még nagyobb tereket hozhat létre, ahol így többszintes tortákat vagy akár egész pulykát is tárolhat. A nagyobb méretű ételek (pl. családi méretű pizza) a fiókok eltávolításával gond nélkül az üvegfelületekre helyezhetőek.

Megóvja a fagyasztott ételt a kiolvadástól.
Megóvja a fagyasztott ételt a kiolvadástól.
A vitaminok, tápérték, külalak és íz megtartása érdekében az ételt amilyen gyorsan csak lehet keményre kell fagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkció segítségével kisebb élelmiszeradagokat fagyaszthat le gyorsan, miközben a fagyott ételek a kiolvadással szemben védettek maradnak. A fagyasztó észleli, ha a hőmérséklet nőni kezd, és ekkor automatikusan állítja át a hőmérsékletet a legjobb tárolási körülmények fenntartása érdekében.

Automatikus szuperfagyasztás
Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.
A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

Tojástartó
Tojástartó
Tojástartó
Anti-Fingerprint
Ujjlenyomat-mentes nemesacél felület

Az ujjlenyomat-mentes bevonatú rozsdamentes acél előlapok speciális felületkezeléssel vannak ellátva. Ez a védőbevonat sokkal nehezebbé teszi az ujjlenyomatok észrevételét, így a felület hosszabb ideig tiszta marad, sokkal karcállóbb és könnyebben tisztítható.
Riasztás
Riasztás

Warning signal with sound or light when the door is not closed or other error happens
Holiday Mode
Takarítson meg energiát, amíg távol van.
Ha a Holiday Mode funkció be van kapcsolva, a hűtőszekrényben kb. + 14 ° C míg a fagyasztóban kb. –18 ° C a hőmérséklet, a fagyasztott élelmiszerek védelme így biztosított, a hűtőszekrény energiapazarlásának pedig megszűnik.

Hőmérséklet beállítás
Hőmérséklet beállítás
Állítsa be a VitaFreshPro ™ fiókját a pontos hőmérséklethez és a páratartalomhoz, amellyel kedvenc ételei tárolhatók, közvetlenül a Home Connect ™ alkalmazásból.

Rendezett fagyasztófiókok
Rendezett fagyasztófiókok
Egy zseniális háromrétegű fagyasztófiókos rendszer extra tárolóhelyet teremt a fagyasztott termékek számára, a pizza dobozoktól a fagyasztott gofriig. Az új, rendszerezett polcrendszer, LED-es világítással párosítva, egyértelműen megjeleníti az összes fagyasztóelemet, így az ételeket nem feledik el.

Nyitott ajtó értesítés
Nyitott ajtó értesítés
Értesítést kap a telefonjára, ha véletlenül hosszabb ideig nyitva hagyja a hűtőszekrény ajtaját.

Hideg akkumulátor
Hideg akkumulátor
Áramkimaradás esetén a hűtőlemezt az akkumulátor szabadon engedi, hogy a hűvös levegő felszabaduljon a tartály hőmérsékletének fenntartása érdekében

Könnyen tisztítható rozsdamentes acél külső
Könnyen tisztítható rozsdamentes acél külső
Tartsa tisztán konyháját, könnyen tisztítható, rozsdamentes acél külsővel.

VoiceControl Alexa hangvezérlés
A készülék hallgat Önre. Alexa hangvezérlés. *
Az Amazon Alexa-val való együttműködésnek köszönhetően a hűtőszekrény hanggal is vezérelhető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Alexa alkalmazásban elérhető „Home Connect” készség elérhető-e az Ön országában és nyelvén. Aktiválja a megfelelő készséget az Amazon Alexa és a háztartási készülék közötti kapcsolat megteremtéséhez.

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz