Termékek Menü

Csatolt dokumentumok

Bosch KGN49LBEA Serie 6 HomeConnect NoFrost fekete üveg alulfagyasztós hűtő 203x70x67 cm

Ár:
409.900 Ft (322.756 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: KGN49LBEA
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: 6.000 Ft
Kombinált hűtő/fagyasztó - Serie6 - Home Connect ready - noFrost - 330+105 l nettó űrtartalom - 203x70x67cm - fekete üveg - Energiaosztály: E -  LCD kijelző az ajtón - Premium TouchControl - LED világítás - palacktartó - VitaFresh plus rendszer hőmérséklet- és páratartalom-szabályzással - EasyAccess polcok - aktív figyelmeztető rendszer - automatikus szuperfagyasztás - szuperhűtés
Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

NoFrost hűtő-fagyasztó kombináció VitaFresh plus dobozzal: friss élelmiszereit hosszabb ideig frissen tartja, megőrzi azok vitamintartalmát.

XL méret: bőséges hely élelmiszereinek.

VitaFresh plus: a friss élelmiszert akár kétszer hosszabb ideig frissen tartja – a halat és a húst az extra hideg hőmérsékletnek, a zöldséget és a gyümölcsöt pedig az optimális páratartalomnak köszönhetően

NoFrost: nincs több leolvasztás a jégképződés elleni tökéletes védelemnek köszönhetően – ezzel fáradságot és időt takarít meg.

E energiahatékonyság: rendkívül takarékos hűtés.

Perfect Fit: Rugalmas elhelyezési lehetőség, mivel a készülék közvetlenül fal és bútorok mellé helyezhető.

Energiatakarékosság és teljesítmény

Energiafelhasználás: 303 kWh/év
Nettó össztérfogat: 435 l
Zajszint: 40 dB(A) re 1 pW

Design
Üvegajtó, Magas ajtós kivitel, Fekete ajtók, Króm-inox oldalfalak
Integrált függőleges fogantyú
Soft Start LED világítás a hűtőtérben

Komfort és biztonság
NoFrost - soha többé leolvasztás!
Home Connect: Távoli felügyelet és vezérlés
Home Connect képes WiFi-n., az eszköz külön, speciális tartozékként beszerezhető
Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, pontos LCD kijelzés
Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre
Szuperhűtés
Aktív figyelmeztető jelzőrendszer
Aktív figyelmeztető rendszer

Hűtőtér
Nettó hűtőtér: 330 l
Dinamikus Multi-Airflow rendszer
5 polc biztonsági üvegből (4 db állítható magasságú), ebből 4 x EasyAccess polc, kihúzható felületű
Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács
4 tartó az ajtón, 1 vaj- és sajttartó
Vaj-/sajttartó
1 nagy és 2 kicsi tárolórekesz az ajtón
Frissentartó Rendszer
Frissentartó zóna teljes hasznos térfogata (0° C körül): 25 liter
1 VitaFresh plus fiók páratartalom-szabályozással – a zöldségeket és a gyümölcsöket akár 2x hosszabb ideig vitamindúsan és frissen tartja , 2 VitaFresh ◄0°C► fiók hőmérséklet-szabályozással és táblás kihúzással – a hal és a hús akár 2x hosszabb ideig friss marad

Fagyasztótér
Nettó ****-fagyasztótér: 105 l
Fagyasztókapacitás: 15 kg / 24 óra
Visszamelegedési idő: 20 óra
3 átlátszó fagyasztófiók
Szintenkénti fagyasztás
Vario zóna - kivehető üvegpolcok, óriási hely!
Szuper fagyasztás: manuális/automatikus aktiválás

Méretek
Készülékméret (magasság x szélesség x mélység): 203 x 70 x 67 cm

Műszaki adatok
Jobboldali ajtónyitás, megfordítható
Állítható lábak elöl, görgők hátul
Klímaosztály: SN-T
Teljesítményfelvétel: 100 W
Hálózati feszültség-igény: 220 - 240 V
Tartozékok
Jégkockatartó, palacktartó az ajtóban, Hűtőakku, Tojástartó

Megjegyzések
Teljes bruttó térfogat 466 l liter
Bruttó hűtőkapacitás: 338 l
Fagyasztótér bruttó térfogata 128 l
A készülék éves fogyasztási értéke a standard 24 órás teszt segítségével került meghatározásra. A készülék valós fogyasztása függ annak használatától illetve a környezeti feltételektől.
A hivatalosan közölt energiafogyasztás valós használatban történő megközelítéséhez használni kell a mellékelt távtartókat, melyek kb. 3,5 cm-rel megnövelik a készülék mélységét. Ezen távtartók elhagyása esetén a készülék teljes értékűen működik, de a fogyasztása kevéssel a hivatalos érték fölött lehet.

Energiaosztály E
Garancia 3 év
Hűtő űrtartalom 330
Kivitel szabadonálló
No Frost igen
Szélesség 70cm
Szín Fekete
Típus alulfagyasztós
Magasság 203cm

Extrák

Nyitott ajtó értesítés
Értesítést kap a telefonjára, ha véletlenül hosszabb ideig nyitva hagyja a hűtőszekrény ajtaját.

Teljesítmény
FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.
Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

KGN49LBEA
KGN49LBEA
A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.
Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

A hűtő, amely önállóan szabályozza magát.
KGN49LBEA
A nem egyenletes hűtés nagyban befolyásolja a hűtőben és a fagyasztóban tárolt étel ízét és tartósságát. A ventilátorral kiegészített MultiAirflow rendszer óvatosan és egyenletesen keringteti a hideg levegőt a különböző szinteken. Ennek köszönhetően a hőmérséklet ingadozása minimális, és a hűtési idők rövidebbek – így az étel hosszabb időn át megőrzi minőségét. Élvezze a folyamatos frissességet!

 
KGN49LBEA
A két, önálló hűtőkör kényelmesebb, és energiát takarít meg.
KGN49LBEA
Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.
A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

KGN49LBEA
 
Nincs többé leolvasztás!
A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.
KGN49LBEA
A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

KGN49LBEA
Kényelem
KGN49LBEA
Néhány mozdulattal behelyezhet vagy kivehet elemeket.
A törésbiztos, keret nélküli üvegpolcok használata különösen egyszerű az akadálymentes, akár 15 cm-nyi kihúzási mechanizmusnak köszönhetően. Így az ételt mindig tisztán láthatja és figyelemmel kísérheti.

Teljes rugalmasság a fagyasztóban.
A biztonsági üvegpolcok eltávolításával még nagyobb tereket hozhat létre, ahol így többszintes tortákat vagy akár egész pulykát is tárolhat. A nagyobb méretű ételek (pl. családi méretű pizza) a fiókok eltávolításával gond nélkül az üvegfelületekre helyezhetőek.

KGN49LBEA
KGN49LBEA
Letisztult megjelenés a konyhában.
Az ellenálló üveglapok és a vonzó ColorGlass kialakítás mindenkit elkápráztat, aki csak a konyhába lép. A kiváló minőségű, fényes biztonsági üveg előlapok még keretek nélkül tartósak és ellenállók. Mindemellett egységes és elegáns megjelenést kölcsönöznek.

Hideg akkumulátor
Áramkimaradás esetén a hűtőlemezt az akkumulátor szabadon engedi, hogy a hűvös levegő felszabaduljon a tartály hőmérsékletének fenntartása érdekében

Tojástartó
Tojástartó

Riasztás
KGN49LBEA
Warning signal with sound or light when the door is not closed or other error happens

Connectivity
Hőmérséklet beállítás
Állítsa be a VitaFreshPro ™ fiókját a pontos hőmérséklethez és a páratartalomhoz, amellyel kedvenc ételei tárolhatók, közvetlenül a Home Connect ™ alkalmazásból.

Fenntarthatóság
A zöldségek és gyümölcsök nem veszítik el vitamintartalmukat, és akár kétszer tovább maradnak frissek.
Az egészséges élet még sohasem ment ilyen könnyen. A VitaFresh plus frissentartó rendszer megteremti a friss élelmiszerek ideális tárolási feltételeit a különösen alacsony hőmérséklettel és az optimális páratartalom-vezérlés alkalmazásával. A fiók ideális páratartalma egyszerűen állítható a párás és a száraz érték között a vitaminok és ásványi anyagok még hatékonyabb megőrzése érdekében. A zöldségek és gyümölcsök így nem veszítik el vitamintartalmukat, és akár kétszer tovább maradnak frissek.

KGN49LBEA
Kapacitás
Rendezett fagyasztófiókok
Egy zseniális háromrétegű fagyasztófiókos rendszer extra tárolóhelyet teremt a fagyasztott termékek számára, a pizza dobozoktól a fagyasztott gofriig. Az új, rendszerezett polcrendszer, LED-es világítással párosítva, egyértelműen megjeleníti az összes fagyasztóelemet, így az ételeket nem feledik el.

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz