Termékek Menü

Bosch PUE652FB1E Serie 4 fehér indukciós főzőlap 60cm 4,6kW kizárólag 1 fázisra köthető

Ár:
144.900 Ft (114.094 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: PUE652FB1E
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: 1.500 Ft
Indukciós üvegkerámia főzőlap - Serie6 - 60cm - Csiszolt szélű kivitel - DirectSelect - Timer - ReStart - QuickStart - 4,6kW max. teljesítmény - kizárólag 1 fázisra köthető - fehér
Elérhetőség: Rendelésre
Szélesség: 60cm

Leírás és Paraméterek

Az indukciós főzőlap: Gyors és biztonságos főzés - minimális energiafelhasználás mellett.

Garancia 2 év
Indukciós igen
Kivitel beépíthető
Szín Fehér
Vezérlés szenzoros (érintő gombos)

Extrák

PowerBoost: hozzáadott többlet teljesítmény!

Hozzáadott többlet teljesítmény! Indukciós főzőlapjainkban a továbbfejlesztett PowerBoost funkció a főzési folyamat felgyorsításához megnöveli a teljesítményt. Például két liter vizet csaknem háromszor olyan gyorsan tud felforralni, mint egy üveg-kerámia főzőlapon.

DirectSelect: könnyű megérteni, és még könnyebb kezelni.

Az intuitív kezelőpanelnek köszönhetően, közvetlenül és gyorsan választhatja ki a főzőzónákat és állíthatja be az igényének megfelelő, konkrét teljesítményszintet. Jellemzője még a praktikus Elektromos energiafogyasztás kijelző valamint a QuickStart és ReStart-funkció.

Gyorsabb főzés, csökkentett energiafogyasztás. Ez az indukció.

Az indukciós főzőlapok csak ott generálnak hőt, ahol arra szükség van – a lábas aljánál. Mit jelent ez az Ön számára? Nagyobb biztonságot és több kényelmet. Az alacsonyabb hőmérséklet a nagy és a pici kezeket is megóvja a megégéstől. De nem csak ennyi, hanem egy indukciós főzőlap például két liter vizet kétszer olyan gyorsan forral fel, mint egy üveg-kerámia főzőlap, amivel nagyon sok energiát is megtakarít.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz