Termékek Menü

Bosch WAV28L90BY Serie8 elöltöltős mosógép Made in Germany ActiveOxygen 9kg 1400f/p 4D WashSystem AquaStop

Ár:
322.900 Ft (254.252 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: WAV28L90BY
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: 6.000 Ft
Elöltöltős mosógép - Serie8 - 9 kg -B- 1600 ford/perc - Fekete-inox ajtó - Nagyméretű LCD kijelző - Státusz és fogyasztás jelzés - Változtatható hőmérséklet és centrifuga fordulatszám - 4D WashSystem - IntensivePlus - Foltprogramok - Extra öblítés és stop - Előmosás - Vasaláskönnyítés - SpeedPerfect - Időzíthető - AquaStop - EcoSilenceDrive - Vario dob - Víz: 10 560 l/év - Energia: 150 kWh/év
Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

Serie | 8, Elöltöltős mosógép, 9 kg, 1400 fordulat/perc
WAV28L90BY

AntiStain: eltávolítja a leggyakoribb folttípusokat.

Frissítő ActiveOxygen: a ruhák szagtalanítása mosás nélkül, 45 perc alatt.

EcoSilence Drive™: extrém energiahatékonyság, csöndes működés valamint hosszú élettartam a motor számára.

SpeedPerfect: tökéletesen tiszta ruha akár 65%-kal rövidebb idő alatt.
Intensive Plus: extra tisztítási segítség a nagyon szennyezett ruháknak, teljes töltet esetén is.

Energiatakarékosság és teljesítmény
Töltősúly: 9 kg
Energiafelhasználás: 0.95 kWh 60°C pamut teljes töltet, 0.45 kWh 60°C pamut részleges töltet, és 0.52 kWh 40°C pamut részleges töltet esetén
Energiafogyasztás kikapcsolt illetve készenléti üzemmódban (súlyozott értékek): 0.1 W / 0.5 W
Vízfelhasználás: 11220 liter/év (220 mosási ciklusra vonatkoztatva, mely ciklusokban 60°C és 40°C-os pamut programok szerepelnek részleges illetve teljes töltettel). A készülék tényleges fogyasztása függ a használattól.
Centrifuga-hatékonysági osztály: B
Maximális centrifuga fordulatszám: 1400 ford./perc**
A Pamut, színes, 60°C és a Pamut, színes, 40°C programok a sztenderd mosási programok, amelyekre az energiacímke illetve a műszaki adatlap hivatkozik, mert ezek azok a programok, amelyekkel az átlagosan szennyezett pamut anyagokat a lehető leginkább energia- és vízhatékony módon lehet tisztítani. A valódi hőmérsékletértékek a program lefutása során változhatnak, a mosási idő hosszabbá válhat, így csökkentve az energiafogyasztást. Az "A" mosási hatékonyság minden esetben garantált.
Program lefutásának ideje: 240 perc 60°C pamut teljes töltet, 225 perc 60°C pamut részleges töltet és 180 perc 40°C pamut részleges töltet esetén
Bekapcsolva-hagyva időtartam: 155 perc
Mosási zajszint 60°C fokos és teljestöltetű pamutmosás esetén: 47dB (re 1pW)
Centrifugálási zajszint 60°C-os és teljestöltetű pamutmosás esetén: 71dB (re 1pW)

Programok
Sztenderd programok: pamut, kímélő, finom, selyem, kézi mosás
Speciális programok: dobtisztító program emlékeztetővel, ingek/blúzok, ActiveOxygen Refresh, leeresztés / centrifuga, gyors/mix, sportruházat/fitness, egyszeri öblítés, szuper gyors 30 és 15 perces program

További opciók
Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés: gyűrődésmentesítő program, be/ki kapcsoló, időzítés, folttisztítás, Intensive Plus, extra öblítés, start/szünet, hőmérséklet, SpeedPerfect, előmosás, fordulatszám-módosítás/öblítőstop

Biztonság és kényelem
Újratöltés funkció: adjon hozzá mosnivalót, még akkor is, ha már tart a mosási folyamat.
Nagyméretű LED kijelző a programfutás, hőmérséklet, centrifugafordulatszám, hátralévő idő, 24 órás időzítés, ActyveOxygen használat valamint az energiafogyasztás kijelzésére
4D mosási rendszer: nagy hatásfokú víz- és mosószer bejuttatás a foltmentes eredményekért.
XXL Dobtérfogat: 65 l
Belső dobvilágítás: LED
VarioDob: gyengéd, ugyanakkor hatékony mosás
Dobtisztítás emlékeztető funkcióval
32 cm átmérőjű, ezüst-sötétszürke, 171°-ban nyíló ajtó
Utólagos utántöltés funkció / szünet funkció
EcoSilence Drive: a legenergiahatékonyabb és legcsöndesebb motortechnika
Antivibrációs oldalfalak: nagyobb stabilitás és kiegyenlítettebb dobmozgások
Automatikus, precíz töltetsúly érzékelés, hogy a felhasznált víz mennyiségét tökéletesen meg lehessen állapítani, minden mosásnál.
ActiveWater™Plus: víztakarékos mosás vezérlés
Hangszigetelés alul is
Átfolyós vízmennyiségmérő az optimális vízfelhasználás érdekében
AquaStop elektronikus vízvédelmi rendszer
Fogyasztáskijelzés: információ az energia- és a vízfelhasználásról
Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval
Túlhabzás figyelés
Kijelzés mosószer túltöltésre
Dobkiegyensúlyozás
Gyermekzár
Hangjelzés
Öntisztító mosószertartály
Külön folyékony mosószertartó

Technikai információk
85 cm-es pult alá csúsztatható

Méretek (Ma x Szé): 84.8 cm x 59.8 cm
Készülék mélysége: 59.0 cm
Készülék mélysége, ajtóval: 63.2 cm
Készülék mélysége, nyitott ajtóval: 106.3 cm
* A garanciális feltételekt az alábbi oldalon találja: https://www.bosch-home.com/hu/aquastop

** kerekített értékek.

Automata mosószer adagolás nincs
Energiaosztály B
Garancia 3 év
Kijelző Piktogrammos
Kivitel szabadonálló
Mosási kapacitás 9kg
Mosógép típus elöltöltős
Szín Fehér

Extrák

AutoStain
ExcellentResults
Folttisztítás speciális szerek nélkül.
Feature IconAz AntiStain program lehetőséget nyújt négy leggyakoribb folt eltávolítására, speciális foltoldó szerek nélkül. Csak válassza ki az adott foltot, és a készülék teljesen automatikusan meghatározza a legjobb mosási ciklust.

Frissítő program
Health
Gyorsan eltávolítja a szagokat, mosás nélkül.
Feature IconAz ActiveOxygen frissítő program felfrissíti a ruházatot, amely önmagában tiszta, mégis 45 perc alatt nem kifogástalanul friss illatú. A program a legfinomabb ruhákra is alkalmas, még mosható textíliákhoz is, anélkül, hogy megsértenék őket. Az ActiveOxygen frissítő program időt takarít meg a szövetek védelme mellett. Kényeztesse ruhásszekrényét professzionális tisztasággal.

EcoSilenceDrive
Performance
Erős, tartós, csendes és hatékony.
Feature IconA lakásban hallható hangok gyakran meghatározzák hangulatunkat. Főként akkor, ha csendes és békés családi vacsorára készülünk. A Bosch EcoSilence hajtása annyira csendes, hogy olykor még meg is feledkezhet arról, hogy a mosógép működésben van. A készülékben egy szénkefe nélküli, energiahatékony motor működik, amely optimális szintre csökkenti a súrlódás hangját, csendes üzemű és különösen hosszú élettartammal bír.

SpeedPerfect
Performance
Tökéletes tisztaság akár 65%-kal rövidebb idő alatt.
A SpeedPerfect egy speciális funkció, amelyet az idő szempontjából fontos helyzetekre fejlesztettek ki. A SpeedPerfect segítségével akár 65% -kal * csökkentheti a mosási időt anélkül, hogy az eredmények változnának. A legtöbb programmal használható, például, ha a Mix mosási programot a SpeedPerfect-el kombinálva választja, akkor akár 4 kg ruhát moshat ki gyorsan és tökéletesen. (* Az Easy Care Program 40 ° C és az Easy Care Program 40 ° C időtartamának különbsége a SpeedPerfect opcióval kombinálva.)

VarioDrum
Comfort
Nagy teljesítményű, mégis kíméletes mosás.
A kedvenc kényes ruhái több mosás után teljesen tönkremehetnek. Az egyedülálló, szabadalmaztatott VarioDrum rendszer kíméletesen és hatékonyan tisztít mindenfajta ruhaneműt a víz egyenletes elosztásával, így nem nyújtja ki, gyűri össze vagy károsítja kedvenc darabjait. A választott programtól függően a csepp formájú kialakítás és az aszimmetrikus lapátok kíméletesen a középpont felé terelik a ruhákat, a forgásiránytól függetlenül. Ez nemcsak az erősebben szennyezett ruhadarabok intenzív tisztítását, hanem az összes ruhadarab gyorsabb, alaposabb tisztítását biztosítja.

AntiVibration oldalfal
Health
A végtelenül csendes mosógép.
Feature IconAz oldalfalak innovatív AntiVibration kialakítása nem csak a szemet igézi meg: a rendszer nagyobb stabilitást biztosít, és elnyeli a rezgéseket is. Emellett a jobb szigetelésnek köszönhetően a zajkibocsátás is csökken, így ezek a Bosch mosógépek lenyűgözően csendesek, még a centrifugálás alatt is.

Refresh ActiveOxygen program
Mosás nélkül eltávolítja a szagokat.
Feature IconIdőnként a ritkán hordott vagy a vadonatúj ruhákat nem kell mosni, hanem elegendő felfrissíteni. A Refresh ActiveOxygen programmal eltávolíthatja a ritkán viselt ruhák kellemetlen szagát mosás nélkül, tisztítószer vagy speciális adalékanyag használatát mellőzve, úgy hogy finom ActiveOxygen köd kerül ki a dobba. Ideális ruhadarabokra, amelyeket nem akar átmosni, például alkalmi dzsekik vagy akár nem mosható szövetek. Alkalmas a gyerekek szövet játékának szagtalanítására is, és nincs szükség más adalékanyagokra. Az eredmény: friss illatú ruhanemű mosás nélkül, mindössze 45 perc alatt.

Reload
Soha ne hagyjon ki semmit az utántöltés használatával.
Elfelejtett egy zoknit, pólót, ..? Nem fontos. Mikor volt utoljára, hogy csak betöltötte a mosógépet, elindította a mosási ciklust, és rájött, hogy elfelejtett zoknit vagy pólót? A mosógépek újratöltési funkciója lehetővé teszi, hogy egyszerűen hozzáadjon kimaradt ruhákat, vagy távolítsa el azokat még mosási ciklus alatt *. Csak állítsa le a futási ciklust és nyissa ki az ajtót, hogy az elfelejtett ruhákat egyszerűen töltse be a dobba, és folytassa a mosást. (* Az újratöltés nem lehetséges, ha a hab hőmérséklete meghaladja az 50 ° C-ot, vagy ha a vízszint túl magas.

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz