Termékek Menü

Bosch WAW28560EU Serie 8 Made in Germany A+++ -30% 9kg 1400f/p elöltöltős mosógép

Ár:
218.900 Ft (172.362 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: WAW28560EU
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: 5.000 Ft
Mosógép, elöltöltős, 9kg, A+++-30%, A, 1400 ford/perc, Serie 8 - LED Display - VarioPerfect opciók - 15' extra rövid program, előmosás, dobtisztítás - EcoSilence Drive - TouchControl - Víz: 11220 l/év / Energia: 152 kWh/év
Elérhetőség: Előrendelhető

Leírás és Paraméterek

Serie | 8 Logixx WAW28560EU
Elöltöltős mosógép

 

Mosógép új dizájnnal és EcoSilence Drive™ motorral: élvezze a kifejezetten halk működés és magas megbízhatóság előnyeit.

EcoSilence Drive™: extrém energiahatékonyság, csöndes működés valamint hosszú élettartam jellemzi a motort.

ComfortControl fogyasztáskijelzéssel: könnyű kezelés és az energia-, valamint vízfelhasználás kijelzése.

AntiStain: eltávolítja a négy leggyakoribb folttípust

A+++-30% energiahatékonysági osztály: 30%-kal hatékonyabb, mint egy legjobb energiahatékonysági osztályú mosógép.

Dobtisztítás program emlékeztető funkcióval: a dob tisztántartására.

Terméktulajdonságok

Energiatakarékosság és teljesítmény
Töltősúly: 9 kg

Energiaosztály: A+++
Energiafelhasználás: 152 kWh/év (220 mosási ciklusra vonatkoztatva, mely ciklusokban 60°C és 40°C-os pamut programok szerepelnek részleges illetve teljes töltettel, valamint a készenléti állapot energiafelhasználása is figyelembe van véve). A készülék tényleges fogyasztása függ a használattól.
30% -kal alacsonyabb energiafogyasztás (152 kWh/év), mint a sztenderd érték (196 kWh/év) az A+++ energiaosztályban, 9 kg-ra vonatkoztatva a 1061/2010 EU szabályozásnak megfelelően.
Maximális centrifuga fordulatszám: 1400 ford./perc
Maximális megmaradó nedvességtartalom: 53 %
Vízfelhasználás: 11220 liter/év (220 mosási ciklusra vonatkoztatva, mely ciklusokban 60°C és 40°C-os pamut programok szerepelnek részleges illetve teljes töltettel). A készülék tényleges fogyasztása függ a használattól.
Mosási zajszint 60°C fokos és teljestöltetű pamutmosás esetén: 48dB (re 1pW)
Centrifugálási zajszint 60°C-os és teljestöltetű pamutmosás esetén: 72dB (re 1pW)

Programok
Speciális programok: szivattyúzás, dessous, farmer/fekete ruhanemű, ingek/blúzok, sportruházat/fitness, extra rövid 15', gyors/mix, öblítés/centrifugázás, allergia plus, dobtisztító program emlékeztetővel, gyapjú, finom-selyem
Foltautomatika 4 folttisztító opcióval - a sztenderd programokhoz is aktiválható

További opciók
VarioPerfect: idő- és energia optimalizálási programmódosítás, kiváló mosási eredménnyel
Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés: be/ki kapcsoló, előmosás, gyűrődésmentesítő program, fordulatszám-módosítás, kezdési idő, többletvíz, hőmérséklet, Start/ szünet, SpeedPerfect, EcoPerfect, folttisztítás és 24 órás kezdési idő

Biztonság és kényelem
Nagy LED kijelző a programlefutás jelzésére, hőmérséklet választásra, centrifuga fordulatszám kijelzésére, hátralévő idő és az akár 24 ó késleltetett indítás kijelzésére, foltautomatika választására és fogyasztáskijelzésre
Fogyasztáskijelzés: információ az energia- és a vízfelhasználásról
Vezérlőgomb, beépített ki-/bekapcsolóval
Többszörös vízvédelmi rendszer
XXL Dobtérfogat: 65 l
ActiveWater: víztakarékos mosás vezérlés
Átfolyós vízmennyiségmérő az optimális vízfelhasználás érdekében
Öntisztító mosószertartály
Külön folyékony mosószertartó
EcoSilence Drive: a legenergiahatékonyabb és legcsöndesebb motortechnika
VarioDob: gyengéd, ugyanakkor hatékony mosás
Belső dobvilágítás: LED
Dobtisztítás emlékeztető funkcióval
Antivibrációs oldalfalak: nagyobb stabilitás és kiegyenlítettebb dobmozgások
Hangjelzés
Fokozatmentes súlyautomatika
Túlhabzás figyelés
Gyermekzár
Utólagos utántöltés funkció / szünet funkció
Komfort ajtózár

Technikai információk
Made in Germany, 9kg

Energiafelhasználás: 0.92 kWh 60°C pamut teljes töltet, 0.6 kWh 60°C pamut részleges töltet, és 0.42 kWh 40°C pamut részleges töltet esetén
Energiafogyasztás kikapcsolt illetve készenléti üzemmódban (súlyozott értékek): 0.12 W / 0.43 W
Centrifuga-hatékonysági osztály: B
A Pamut 60°C + EcoPerfect és a Pamut 40°C + EcoPerfect programok a sztenderd mosási programok, amelyekre az energiacímke illetve a műszaki adatlap hivatkozik, mert ezek azok a programok, amelyekkel az átlagosan szennyezett pamut anyagokat a lehető leginkább energia- és vízhatékony módon lehet tisztítani. A valódi hőmérsékletértékek a program lefutása során változhatnak, a mosási idő hosszabbá válhat, így csökkentve az energiafogyasztást. Az "A" mosási hatékonyság minden esetben garantált.
Program lefutásának ideje: 275 perc 60°C pamut teljes töltet, 270 perc 60°C pamut részleges töltet és 270 perc 40°C pamut részleges töltet esetén
Bekapcsolva-hagyva időtartam: 15 perc
32 cm átmérőjű, ezüstszürkés, 171°-ban nyíló ajtó
Hangszigetelés alul is
85 cm-es pult alá csúsztatható

Méretek (magasság x szélesség x mélység): 84.5 x 60 x 59 cm

Automata mosószer adagolás nincs
Energiaosztály A+++
Garancia 2 év
Kijelző Érintőpaneles
Kivitel szabadonálló
Mosási kapacitás 9kg
Mosógép típus elöltöltős
Szín Fehér
Energiafogyasztás 152kWh

Extrák

12/24 h Késleltetett indítás

A 24 h késleltetett indítással még nagyobb rugalmasságot élvezhet. Előre beállíthatja a mosógép program kívánt indítási idejét. Ily módon tejesen biztos lehet abban, hogy a mosás pontosan akkor fog befejeződni, amikor Ön akarja.

AntiStain
Az AntiStain rendszer könnyedén eltávolítja a 16 legmakacsabb folttípust, kezdve a csokoládé folttól, egészen a fű- és vörösborfoltig. Mielőtt a kiválasztott program elindul, a mosógép automatikusan beállítja az adott foltokhoz a hőmérsékletet, a dob mozgását és az áztatási időt.

ActiveWater PlusAz ActiveWater technológia három összetevőből áll: A szenzor-vezérelt, folyamatos, automatikus töltet beállítás, az optimalizált víz bevezetés és a dobrendszer. A vízveszteség elkerülése érdekében a szenzor a ruhanemű típusának és mennyiségének megfelelően, beállítja a pontos vízfogyasztást. A szennyes gyorsabban és egyenletesebben itatódik át az optimalizált vízbefolyás révén, amely különösen enyhe és szelíd. A VarioSoft vagy Vario dob és a vízcsepp formájú struktúrájának és a vízemelő lapátoknak köszönhetően, a víz egyenletesebben és gyorsabban oszlik el. Az ActiveWater mosógépek jelentősen hozzájárulnak otthonának hatékony.

Quick (gyors) 15'/30' és PowerWash (nagyteljesítményű mosás) 60'A Quick 15‘ lehetővé teszi, hogy 2 kg gyengén szennyezett ruhát 15 perces, rekordidő alatt mosson ki – beleértve a fő mosást, az öblítést és a centrifugálást .

AntiVibration oldalfalAz oldalfalak új kivitele nem csak a figyelmet vonja magára: a rendszer nagyobb stabilitás biztosít és csökkenti a rezgést. A továbbfejlesztett szigetelés is szabályozza a zajszinteket, ami a Bosch Logixx és Avantixx készülékeket nagyon csendessé teszi, még a centrifugálási ciklus alatt is.

VarioPerfectTökéletes programválasztéka révén a VarioPerfect mosási csúcseredményt biztosít minden anyagtípus és minden töltet esetén. A VarioPerfect funkciónál Ön a legtöbb programot gyorsabbá vagy hatékonyabbá tudja tenni a SpeedPerfect és az EcoPerfect funkcióval. Ez az időt akár 65%-kal, illetve az energiát akár 50%-kal csökkenti.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz