Termékek Menü

Bosch WTW876LBY Serie6 A+++ 8kg hőszivattyús kondenzációs szárítógép fekete-inox ajtó öntisztító kondenzátor

Ár:
349.900 Ft (275.512 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: WTW876LBY
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: 8.000 Ft
Hőszivattyús kondenzációs szárítógép - Serie6 - 8kg - A+++ - Fekete-inox ajtó - Öntisztító kondenzátor - DirectSelect kijelző - Státuszjelzés - Választható szárítási fok - 2 fokozatú vasaláskönnyítés - Kímélő szárítás - Silence opció - Memória - Időzíthető - Energia: 177 kWh / év
Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek


Hőszivattyú szárító öntisztító kondenzátorral. A nagy teljesítmény garantált folyamatosan alacsony (A+++) energiafogyasztás mellett.

SelfCleaning Condenser: Az automatikus kondenzátortisztítás magas szárítási teljesítményt garantál, folyamatosan alacsony A +++ energiafogyasztással.

AutoDry: gyengéd szárítás az Ön által kívánt szárítási fokig.

AntiVibration design: hihetetlen stabil és különösen csendes, hála a speciális rezgésvédelemnek.

DirectSelect kijelző: Különösen kényelmes működtetés az érintőkijelzővel és a vezérlőtárcsával a program egyszerű kiválasztásához.

Gyors szárítás: a hőszivattyúnak köszönhetően a teljes töltet szárítása akár 35 perccel hamarabb is elkészülhet.

Energiaosztály A+++
Garancia 3 év
Száritási kapacitás 8kg
Szín Fehér

Extrák

AutoDry
Comfort
Automatikusan felismeri, hogy mikor száradtak meg tökéletesen a ruhák.
Feature IconAz AutoDry funkcióval rendelkező Bosch szárítógépek különösen kíméletes módon és éppen a kívánt szárazsági fokra szárítják a ruhát, mely lehet vasalásra kész, szekrénybe tehető vagy extraszáraz is. A készülék érzékelői folyamatosan mérik a hőmérsékletet és a hátramaradt nedvességet, ezáltal pedig megóvják a ruhát a túl magas hőmérsékletektől és a túlszárítástól is.

AntiVibration dizájn
Health
Hihetetlenül stabil és különösen csendes.
Feature IconAz innovatív AntiVibration oldalfalakat kifejezetten a nagyobb stabilitás biztosítása és a rezgés optimális csökkentése érdekében fejlesztették ki. A továbbfejlesztett szigetelés a zajszintet is szabályozza, így a Bosch szárítógépek különösen csendesek.

Szenzitív szárítórendszer
Performance
Kímélő szárítás
Feature IconA szenzitív szárítórendszer a mosott ruhát minden oldalról érkező, enyhe levegővel szárítja. A lekerekített emelőlapátok lágyan mozgatják a ruhát, ahelyett, hogy az laposan feküdne a dob szerkezetén. Az eredmény puha, frissen mosott, gyűrődések nélküli ruhanemű.

Sportruha szárítás
Performance
A legjobb szárítás a sportruházathoz
Feature IconKülönleges sportruházat-program a többrétegű kültéri sportruhák, de a mikroszálak / szintetikus szálak elemeinek enyhe és pontos szárítására; ezen a programon belül az ilyen típusú textíliák enyhén és precízen szárítják alacsonyabb hőmérsékleteken, és a végén rövid szárítási intervallumok vannak a belső rétegek finom szárításához. Annak érdekében, hogy ideálisan megvédje azt a túlmelegedéstől, szárító érzékelői folyamatosan mérik a páratartalmat, hogy tökéletes szárítási eredményt biztosítsanak, miközben védik a sportruháit.

HeatPump
ExcellentResults
Hőszivattyús technológia
Feature IconInnovatív hőszivattyú-technológia! Felejtse el a hagyományos fűtőszálat! A hőszivattyú alkalmazása különösen hatékony működést és energiamegtakarítást biztosít.

Elektromos nedvesség-érzékelő
Performance
Annyira száraz, amennyire Ön szeretné.
A szárítás végeredményét 3 különböző fokozatban közül választhatjuk ki, melyet az elektromos nedvesség-érzékelő  tesz lehetővé. A választható fokozatok: részben száraz és vasalható, részben száraz, hordható, teljesen száraz és tárolható.

Quick 40’ szárítás
Performance
Száraz ruhák egy szempillantás alatt.
Gyors száradás 40 percen belül, kis mennyiségű szintetikus szálak és vékony szövetek számára. A nagy pontosságú hőmérsékletszabályozó rendszer és ruhák száradtsági fokának valós idejű monitorozása lehetővé teszi, hogy a szárítást követően azonnal viselni tudja a ruhát.

Time Program Warm
Performance
Időprogram, meleg
Válassza a Meleg időprogramot, ha ruháit a nedvességérzékelő kiiktatásával, manuálisan szeretné megszárítani. A szárítási idő ezen program esetében tetszőlegesn beállítható.

Sportswear program
Ideális szárítás a sportruházata számára.
Feature IconEz a többrétegű sportruházat, valamint mikroszálas/szintetikus ruhák kíméletes és precíz szárítására kialakított speciális program. Ezeket a ruhadarabokat kíméletesen és precízen, alacsonyabb hőfokon szárítja a készülék, és rövid szárítási intervallumokat alkalmaz a belső rétegek finomszárítása érdekében. A túlhevülés elleni ideális védelem érdekében a szárítógép érzékelői folyamatosan mérik a nedvességtartalmat, ezáltal tökéletes szárítási eredmények mellett óvhatja meg sportruházatát a károsodástól.

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz