Termékek Menü

Csatolt dokumentumok

Bosch KGN36XLEQ Serie 4 NoFrost alulfagyasztós hűtő inoxlook 186x60x66cm

Ár:
224.900 Ft (177.087 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: KGN36XLEQ
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: 6.000 Ft

Kombinált hűtő/fagyasztó - Serie4 - noFrost - 237+87 l nettó űrtartalom - 186x60x66cm - inoxlook - Energiaosztály: E - digitális kijelzés az ajtón - LED világítás - palacktartó - VitaFresh rendszer hőmérséklet- és páratartalom-szabályzással - szuperhűtés - automatikus szuperfagyasztás

Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

Serie | 4, Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 186 x 60 cm, Inox-look
KGN36XLEQ

NoFrost hűtő-fagyasztó kombináció VitaFresh dobozzal: friss élelmiszereit hosszabb ideig frissen tartja.

VitaFresh: az élelmiszert hosszabb ideig frissen tartja – a halat és a húst az extra hideg hőmérsékletnek, a zöldséget és a gyümölcsöt pedig a szabályozható páratartalomnak köszönhetően.

NoFrost: nincs több leolvasztás a jégképződés elleni tökéletes védelemnek köszönhetően – ezzel fáradságot és időt takarít meg.

E energiahatékonyság: rendkívül takarékos hűtés.

Perfect Fit: Rugalmas elhelyezési lehetőség, mivel a készülék közvetlenül fal és bútorok mellé helyezhető.

2 hűtőkör: külön vezérelhető hűtési és fagyasztási terület – megakadályozza a szagok átáramlását.

Energiatakarékosság és teljesítmény: 
Energiahatékonysági osztály: E
Energiafelhasználás: 260 kWh/év
Nettó össztérfogat: 324 l
Zajszint: 39 dB(A) re 1 pW

Design:
Inoxlook ajtók, Króm-inox oldalfalak
Függőleges fogantyú
Soft Start LED világítás a hűtőtérben


Komfort és biztonság:
NoFrost - soha többé leolvasztás!
Elektronikus hőmérséklet-szabályozás a hűtő- és fagyasztórészre külön-külön, külső LED-kijelzés
Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre
Szuperhűtés
Szuper fagyasztás: manuális/automatikus aktiválás
Aktív figyelmeztető jelzőrendszer
Aktív figyelmeztető rendszer

Hűtőtér:
Nettó hűtőtér: 237 l
Dinamikus Multi-Airflow rendszer
AirFresh szűrő
4 polc biztonsági üvegből (2 db állítható magasságú), ebből 3 kihúzható felületű
Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács
1 nagy és 2 kicsi tárolórekesz az ajtón
Frissentartó Rendszer
Frissentartó zóna teljes hasznos térfogata (0° C körül): 24 liter
1 VitaFresh fiók páratartalom-szabályozással – a zöldségeket és a gyümölcsöket hosszabb ideig vitamindúsan és frissen tartja , 1 VitaFresh ◄0°C► fiók – a hal és a hús hosszabb ideig friss marad

Fagyasztótér:
Nettó ****-fagyasztótér: 87 l
Fagyasztókapacitás: 14 kg / 24 óra
3 átlátszó fagyasztófiók
Visszamelegedési idő: 16 óra

Méretek: 
Készülékméret (magasság x szélesség x mélység): 186 x 60 x 66 cm
Jobboldali ajtónyitás, megfordítható
Állítható lábak elöl, görgők hátul
Klímaosztály: SN-T
Teljesítményfelvétel: 100 W
Hálózati feszültség-igény: 220 - 240 V

Tartozékok:
Jégkockatartó, Tojástartó

Megjegyzések :
Teljes bruttó térfogat 357 l liter
Bruttó hűtőkapacitás: 247 l
Fagyasztótér bruttó térfogata 110 l
A készülék éves fogyasztási értéke a standard 24 órás teszt segítségével került meghatározásra. A készülék valós fogyasztása függ annak használatától illetve a környezeti feltételektől.
A hivatalosan közölt energiafogyasztás valós használatban történő megközelítéséhez használni kell a mellékelt távtartókat, melyek kb. 3,5 cm-rel megnövelik a készülék mélységét. Ezen távtartók elhagyása esetén a készülék teljes értékűen működik, de a fogyasztása kevéssel a hivatalos érték fölött lehet.

Energiaosztály E
Garancia 2 év
Hűtő űrtartalom 237
Kivitel Szabadon álló készülék
No Frost igen
Szélesség 60cm
Szín Inoxlook
Típus alulfagyasztós
Magasság 186cm

Extrák

SuperFreezing

Amikor új ételt tesz a fagyasztóba a SuperFreezing funkció megvédi a fagyasztott élelmiszert a kiolvadástól, és az új étel is gyorsabban megfagy. Az automatikus fagyasztási funkcióval rendelkező készülékek visszaállnak normál üzemmódba, amint elérték a kívánt hőmérsékletet. Ez megakadályozza az energiapazarlást.

LED-világítás A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a (készülék) élettartamának végéig.

FreshSense Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

Multi Airflow rendszer A ventilátorral segített MultiAirflow rendszer gyenge, egyenletes hideglevegő áramlást juttat be a hűtő- és a fagyasztótér minden szintjére. A hőmérsékletingadozás így minimálisra csökken a hűtési idők pedig redukálódnak – mindez segít Önnek hosszabb ideig megőrizni az élelmiszereinek ízét.

NoFrost rendszer Egy NoFrost típusnál a levegő nedvességtartalma a központi párologató bordázaton gyűlik össze, és nem a készülékben illetve az élelmiszeren rakódik le. Ez a fagyasztókészülék, amely a meleget kivonja a hűtőtérből, időről időre, automatikusan leolvaszt. Az ebből származó kondenzvizet a készüléken kívülre viszi és a kompresszor melegének felhasználásával egy speciális gyűjtőtálcában elpárologtatja. Ez csökkenti a páratartalmat a készülékben, ami azt jelenti, hogy szinte semmilyen jég nem képződik. Így Önnek többé már nem kell aggódnia a leolvasztás miatt.

SuperCooling Ha a SuperCooling funkciót aktiválja, az éppen megvásárolt élelmiszer gyorsabban lehűthető. Ugyanakkor ez megakadályozza, hogy a már a hűtőszekrényben lévő élelmiszer felmelegedjen. A hőmérséklet egyetlen gombnyomásra, minimálisan 2 °C-ra csökken. A felesleges energiafogyasztás megakadályozására a funkció kb. 6 óra eltelte után, automatikusan visszakapcsol.

Elektronika A hűtő-fagyasztó készülékek az élelmiszer hosszabb idejű frissességéről gondoskodó, állandó hőmérséklet biztosítása érdekében magukban foglalják a kiváló minőségű szabályzó és vezérlő technológiát. A digitális (LED-es) kijelző tisztán olvasható és könnyen használható. A cél hőmérséklet precízen beállítható kívülről a legközelebbi fokozatra, ami garantálja a kis energiafelvételt és a hatékony működést.

airfreshFilter Az airfreshFilter az antiBacteria védelemmel hatékonyan semlegesíti a szagokat a hűtőszekrényben, és kiszűri a baktériumokat. Az élelmiszerből származó, intenzív szagú, kellemetlen anyagokat elnyeli, a levegő pedig tiszta és friss marad - anélkül, hogy a készülék élettartama során kicserélné a szűrőt.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz