Termékek Menü

Bosch TDA2630 gőzölős vasaló 2100W Palladium-glissée talp 25+90g/gőz 3AntiCalc automata kikapcsolás lila

Ár:
9.500 Ft (7.480 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: TDA2630
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: 1.250 Ft
Gőzölős vasaló - 2100W - Palladium-glissée talp - 25+90g/gőz - 3AntiCalc - csep.gátló - automata kikapcsolás - lila
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

TDA2630
Gőzölős vasaló "sensixx B1 secure"

 

A vasaló, mely önmagáról gondoskodik: könnyen feltölthető és automatikusan kikapcsol.

  • Secure auto shut-off: automatikus biztonsági kikapcsolás a biztonságos vasalásért.
  • PalladiumGlissée vasalótap: gőzcsatornákkal és 3 fázisú kialakítással a jó gőzelosztáshoz és tökéletes siklásért.
  • Gőzlöket: 90 g
  • Csepegésgátló

Teljesítményfelvétel: 2100 W max.
"auto-shut-off" - automatikus biztonsági kikapcsolás
Palladium-glissée talp - speciálisan kialakított gőzcsatornák és a "3 zóna kimenetel", amely a vasalási folyamat minden szakaszában optimalizálja a gőzkibocsátást
Vékony vasalótalp-csúcs, megkönnyíti a gallérok és gombok közötti vasalást
Extra gőz: 90 g/perc
Folyamatos gőz: 30 g/min
Függőleges gőzölés
Változtatható tartós gőzmennyiség (0/1/2)
Fokozatnélküli hőmérséklet-választás
Csepegésgátló funkció
3AntiCalc: háromszoros tisztítási funkció - self-clean, calc'n'clean és beépített anti-calc rendszer
Hosszú, 1.9 m textil zsinór, flexibilis csatlakozással
Nagyméretű, átlátszó víztartály (290 ml), egyszerűen és gyorsan megtölthető
Nagyméretű működésjelző
Vízpermet funkció

Garancia 2 év
Teljesítmény 2100W
Vasaló típus gőzölős vasaló

Extrák

DripStop DripStop

A DripStop funkció egy, a vasalóba beépített szabályozás, amely önállóan szabályozza vízfolyás hőmérsékletét. Ez megakadályozza vízcseppek és a csúnya látványt nyújtó vízfoltok megjelenését a ruhán. Végül is semmi sem bosszantóbb, mint amikor egy ruhadarabot vissza kell tennie a szennyestartóba, ahelyett, hogy a vasalt ruhák közé tenné. A DripStop még alacsony hőmérsékleteken is működik.

3AntiCalc 3AntiCalcA jó dolgok hármasával jönnek — ez vonatkozik egy készülék élettartamára is. A 3AntiCalc funkció, ahogyan a neve is mutatja, háromszoros tisztítási funkció, amely magában foglalja a SelfClean (öntisztítás), Calc'nClean (vízkőtelenítés) és a beépített vízkőtelenítő AntiCalc rendszert. Ez hatékonyan megakadályozza a készülékében a vízkőlerakódást, és megbízható módon megnöveli Bosch vasalójának élettartamát.

Palldadium Glissée Palldadium GlisséeA speciális vasalótalp a 3-fázisú kivitelével garantálja a gőz ideális elosztását és a maximális siklást. A háromzónás vasalási technika magában foglalja a nedvesítési, a szárítási és a simítási folyamatot. Ez a vasalási eljárás, valamint a gőzcsatornák tökéletesített elrendezése jelentősen kényelmesebbé és stressz-mentesebbé teszi ezt a házimunkát.

max. 2200 W2000 – 2300 W az ajánlott minimális wattérték, ha kielégítő vasalási eredményt akar elérni egy gőzölős vasalóval. Ez az érték ne legyen semennyivel sem alacsonyabb, ha jó eredményt akar elérni ruhaneműjével.

90 g gőz töltet 90 g gőz töltetElegendő gőzzel és hővel gyorsabban befejezheti a vasalást. Dolgozzon minimálisan 80 g – 120 g szintű gőz töltettel — minél nagyobb a mennyiség, annál több időt takarít meg.

SecureNálunk a Bosch-nál a készülékeink a biztonsága végtelenül fontos, amit még tökéletesen kombináltunk egy további kényelmes szolgáltatással. Jó példa erre a biztonságra az intelligens, automatikus kikapcsolás. Ez a funkció gondoskodik a biztonságról, és emellett energiát is megtakarít, mivel a vasaló kikapcsol, amikor magára hagyja, vagy hosszú ideig nem használja. Ha precízek akarunk lenni, akkor a vasaló 30 másodperc után kikapcsol, amikor vízszintes helyzetben van, illetve 8 perc után, amikor függőleges helyzetben áll az alapegységén. Ez az igen kényelmes, biztonságos és modern funkció gondoskodik az aggódásmentes 

Termék címkék: bosch vasaló, lila
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz