Legyen a vendégünk a Gundel étterembe!

Legyen a vendégünk a Gundel étterembe!

Ha most vásárol bruttó 500 000 Ft értékben Siemens beépíthető készüléket, meghívjuk egy 50 000 Ft értékű vacsorára a Gundel étterembe.

A promóció 2015. október 1. és 2015. december 31. között érvényes, és a bruttó 500 000 Ft összérték feletti Siemens beépíthető készülék vásárlásokra szól. A vásárlást igazoló számlát (a blokk önmagában nem elegendő) és pontos nevét, címét és telefonszámát 2016. január 15-ig várjuk a promocio@bsh.hu e-mail címre. Az ajándékkupon értéke 50 000 Ft, amely 2016. április 30-ig használható fel a Gundel étteremben. A kupont postai úton kézbesítjük.

Fedezze fel újra a világot. Fedezze fel a Siemens háztartási gépeit.

Minden nap végtelen lehetőséget kínál arra, hogy különleges le-gyen. Már egy apró lépés, egy bátor gondolat, vagy egy nagyszerű ötlet elegendő lehet ehhez. A Siemens beépíthető készülékei segítenek ezt a lépést megtenni, így több szabadidőt biztosítva az Ön számára. Ezekkel a készülékekkel új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt a design, a technológia és a gasztronómia területén, amelyek maximális rugalmasságot biztosítanak. Ezentúl biztos lehet benne, hogy a Siemens háztartási készülékei rendkívüli módon hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön egy modern és intelligens háztartást tudjon kialakítani.

További információkért keresse bátran munkatársainkat, akár az online chat haználatával, akár telefonon, akár e-mailben!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog