Termékek Menü

Liebherr CBNPes3967 PremiumPlus NoFrost BioFresh alulfagyasztós hűtőszekrény nemesacél A++ 158/80/84L 201x60x63cm

Ár:
759.990 Ft (598.417 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: CBNPes 3967
Gyártó: Liebherr
Szállítási díj: 5.000 Ft
Liebherr CBNPes 3967 Premium NoFrost BioFresh alulfagyasztós hűtőszekrény inox A++ 158/80/84L 201x60x63cm 
Elérhetőség: Előrendelhető

Leírás és Paraméterek

A BioFresh technológiával sokkal tovább friss marad az élelmiszer. Az éppen 0°C feletti hőmérséklet és az ideális páratartalom együttes fennállása esetén a legtöbb élelmiszer jóval tovább megőrzi a benne rejlő egészséges összetevőket, például a vitaminokat és ásványi anyagokat, mint a hagyományos hűtőtérben való tároláskor.

Az árut a lehűtött, keringtetett levegő megfagyasztja és a páratartalmat elvezeti. Így a fagyasztótér mindig jégmentes marad és az élelmiszerek nem tudnak bederesedni. A NoFrost készülékeknél egyáltalán nincs szükség leolvasztásra. 

Energiaosztály A++
Garancia 5 év
Hűtő űrtartalom 326
Kivitel szabadonálló
No Frost igen
Szélesség 60cm
Szín Nemesacél
Típus alulfagyasztós
Energiafogyasztás 262kWh
Magasság 201cm
Energiahatékonysági osztály A++
Energiafogyasztás 365 nap alatt [kWh/év] 262
Energiafogyasztás 24 óra alatt [kWh / 24h] 0,717
Kompresszorok 2
Szabályozható hűtő körfolyamatok 2
Zajszint [db(A)] 41
BioFresh
NoFrost
Leolvasztó eljárás hűtőrész automatikus
Leolvasztó eljárás fagyasztórész automatikus
Klímaosztály SN-T
Raktározási idő üzemzavarnál [h] 34
Fagyasztóképesség 24 óra alatt [kg] 14
Csillagjelzés 4
Méretek [cm] 201,1/60,0/63,0
Ajtóütköző jobbosra változtatható
Hasznos térfogat, hűtőrész összesen [l] 238
ebből hideg tárolórekesz [l] 93
Hasznos térfogat, fagyasztórész [l] 83

Extrák

A BioFresh nem más, mint a zöldségek, gyümölcsök, hús- és tejtermékek hosszan tartó tárolását biztosító technológia. Éppen 0° feletti hőmérséklet és ideális páratartalom együttes biztosítása esetén ugyanis sok élelmiszer lényegesen tovább megőrzi a ben - ne rejlő egészséges összetevőket, például a vitaminokat és ásványi anyagokat, mint a normál hűtőtérben való tároláskor. A külön elektronikával felszerelt BioFreshPlus még nagyobb rugalmasságot kínál az egyedi élelmiszertároláshoz: ha szükséges a halak tárolásához a felső rekeszben uralkodó hőmérséklet -2°C-ra csökkenthető. A DrySafe beállítással együtt a halak és a ten - ger gyümölcsei még tovább megőrzik frissességüket. A HydroSafe-ben, +6°C-on és magas páratartalom mellett, ideális módon tárolhatók a trópusi gyümölcsök.

Vitaminok az egészséges táplálkozás érdekében Természetesen nagyon fontos, hogy a frissen vásárolt, vagy akár a betakarított élelmiszerek tárolása megfelelő legyen, hogy tovább meg - őrizzék a bennük rejlő tápanyagokat. Kevés kivételtől eltekintve, a legtöbb gyümölcs és zöldség eltarthatósága és frissessége jelen - tősen megnövelhető hűtőben vagy BioFresh rekeszben való tárolással. BioFresh rekeszben való tárolás esetén ráadásul azt állapították meg, hogy növekszik a gyümölcsök és zöldsé - gek vitamintartalma. 

Az árut a lehűtött, keringtetett levegő megfagyasztja és a páratartalmat elvezeti. Így a fagyasztótér mindig jégmentes marad és az élelmiszerek nem tudnak bederesedni. A NoFrost készülékeknél egy - általán nincs szükség leolvasztásra. 

A hűtő-fagyasztó kombinációkban lévő DuoCooling rendszerrel a hőmérséklet, a két teljesen külön szabályozható hűtőkörnek köszönhetően, a hűtő-, illetve fagyasztórészben egymástól függetlenül, precízen szabályozható. A DuoCooling rendszer kiküszöböli a hűtő- és fagyasztórész közti levegő- cserét, megszűntetve ezzel az élelmiszerek illatátvételét és kiszáradását

A SmartSteel felület révén az ujjlenyomatok láthatósága jelentősen lecsökken. A rozsdamentes acél különleges felületkezelésének köszönhetően a SmartSteel felületek különösen könnyen tisztíthatók, és sokkal kevésbé érzékenyek a karcolásokra.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz