Termékek Menü

Liebherr ICBS3224 Comfort BioFresh A++ 137/67/57L beépíthető hűtő 177 cm magas

Ár:
455.990 Ft (359.047 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: ICBS 3224
Gyártó: Liebherr
Szállítási díj: 3.500 Ft
Liebherr ICBS3224 Comfort BioFresh A++ 137/67/57L beépíthető hűtő 177 cm magas
Elérhetőség: Előrendelhető

Leírás és Paraméterek

A BioFresh rekeszek garantálják a tökéletes klímát a szuperhosszú frissességhez. Alig 0°C feletti hő- mérsékleten és ideális páratartalomnál a gyümölcsök, zöldségek, a hús-, a hal-, és a tejtermékek jelentősen hosszabb ideig megőrzik egészséges vitamintartalmukat, finom aromájukat és étvágygerjesztő külalakjukat, mint a hagyományos hűtőrészben. 

BioFresh nem más, mint a zöldségek, gyümölcsök, hús- és tejtermékek hosszan tartó tárolását biztosító technológia. Éppen 0° feletti hőmérséklet és ideális páratartalom együttes biztosítása esetén ugyanis sok élelmiszer lényegesen tovább megőrzi a benne rejlő egészséges összetevőket, például a vitaminokat és ásványi anyagokat, mint a normál hűtőtérben való tároláskor. A külön elektronikával felszerelt BioFresh-Plus még nagyobb rugalmasságot kínál az egyedi élelmiszertároláshoz: ha szükséges a halak tárolásához a felső rekeszben uralkodó hőmérséklet -2°C-ra csökkenthető. A DrySafe beállítással együtt a halak és a tenger gyümölcsei még tovább megőrzik frissességüket. A HydroSafe-ben, +6°C-on és magas páratartalom mellett, ideális módon tárolhatók a trópusi gyümölcsök.

A hűtő-fagyasztó kombinációkban lévő DuoCooling rendszerrel a hőmérséklet, a két teljesen külön szabályozható hűtőkörnek köszönhetően, a hűtő-,illetve fagyasztórészben egymástól függetlenül, precízen szabályozható. A DuoCooling rendszer kiküszöböli a hűtő- és fagyasztórész közti levegő- cserét, megszűntetve ezzel az élelmiszerek illatátvételét és kiszáradását.

SmartFrost jelentősen csökkenti a belső tér és a fagyasztott áru deresedését, ezáltal sokkal ritkábban van szükség leolvasztásra. A belső falak különlegesen simák, ezért könnyen tisztíthatók.

Készüléktípus osztályozása¹ 10
Energiahatékonysági osztály A++
Energiafogyasztás év/24 h 232/0,635
Bruttó/nettó űrtartalom
Összesen 288/261 l
Hűtőrész 229/204 l
ebből BioFresh rész 72/67 l
Fagyasztórész 59/57 l
Mélyhűtőfokozat² 4
Tárolási idő üzemzavar esetén 22 h
Fagyasztási teljesítmény 24 óra alatt 10 kg
Klímaosztály³ SN-ST
Zajszint 35 dB(A)
Feszültség 220-240 V ~
Teljesítményigény 1,4 A

Hűtőrész
Leolvasztó eljárás automatikus
Megvilágítás LED
BioFresh rekesz 2

GlassLine Ajtó tárolópolcok Comfort

Fagyasztórész
Leolvasztó eljárás manuális
Fagyasztó technológia SmartFrost
Típusmegjelölés
Építési mód
Ajtószerelés csúszózsanéros ajtó

Méretek
Fülkemagasság 177,2 - 178,8 cm
Fülkeszéelsség 56 - 57 cm
Fülkemélység min. 55 cm

EAN 4016803180104

Energiaosztály A++
Garancia 2 év
Hűtő űrtartalom 204
Kivitel beépíthető
No Frost nem
Szélesség 56cm
Szín Fehér
Típus alulfagyasztós
Energiafogyasztás 232kWh
Magasság 177cm

Extrák

A BioFresh nem más, mint a zöldségek, gyümölcsök, hús- és tejtermékek hosszan tartó tárolását biztosító technológia. Éppen 0° feletti hőmérséklet és ideális páratartalom együttes biztosítása esetén ugyanis sok élelmiszer lényegesen tovább megőrzi a benne rejlő egészséges összetevőket, például a vitaminokat és ásványi anyagokat, mint a normál hűtőtérben való tároláskor. A külön elektronikával felszerelt BioFresh-Plus még nagyobb rugalmasságot kínál az egyedi élelmiszertároláshoz: ha szükséges a halak tárolásához a felső rekeszben uralkodó hőmérséklet -2°C-ra csökkenthető. A DrySafe beállítással együtt a halak és a tenger gyümölcsei még tovább megőrzik frissességüket. A HydroSafe-ben, +6°C-on és magas páratartalom mellett, ideális módon tárolhatók a trópusi gyümölcsök.

A hűtő-fagyasztó kombinációkban lévő DuoCooling rendszerrel a hőmérséklet, a két teljesen külön szabályozható hűtőkörnek köszönhetően, a hűtő-, illetve fagyasztó- részben egymástól függetlenül, precízen szabályozható. A DuoCooling rendszer kiküszöböli a hűtő- és fagyasztórész közti levegőcserét, megszűntetve ezzel az élelmiszerek illatátvételét és kiszáradását.

A SmartFrost jelentősen csökkenti a belső tér és a fagyasztott áru deresedését, ezáltal sokkal ritkábban van szükség leolvasztásra. A belső falak különlegesen simák, ezért könnyen tisztíthatók.

Minden közbenső üveglap és fiók kényelmesen kivehető, így az egész belső tér, mint VarioSpace akár nagyméretű fagyasztott áru tárolására is alkalmas

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz