Termékek Menü

Liebherr SBSes 8496 Premium BioFresh NoFrost borhűtő BLUPerformance side by side nemesacél IceMaker jégkockakészítő hűtő D/D 185x121x67cm

Ár:
1.709.999 Ft (1.346.456 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: SBSes 8486
Gyártó: Liebherr
Szállítási díj: Ingyenes

Liebherr SBSes 8486 Premium BioFresh NoFrost borhűtős BLUPerformance side by side nemesacél, IceMaker jégkockakészítő  hűtő D/D 185,2x121x67cm SWTNes 4265 fagyasztó-borhűtő / SKBes 4360 hűtő

a Liebherr side by side készülékei 1-1 db különálló hűtőből és fagyasztószekrényből áll, melyek a szállított tartozékokkal összeszerelhetőek !

Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

 Kiváló minőségű anyagok, minden részletében tökéletes megmunkálás, kényelmes és precíz érintőelektronika jellemzik az új BluPerformance termékcsaládot. A hűtési technológia kompakt módon, a készülék lábazatában helyezkedik el, mely a precíz elektronikus vezérléssel együtt maximális energiahatékonyságot, nagyobb tárolási térfogatot és jobb ergonómiát biztosít a fagyasztótérben. A betárolt élelmiszerek frissességéről a BioFresh és a BioCool gondoskodik. A készülékek a konyhai környezet fénypontjaivá válnak elegáns és időtlen kivitelüknek köszönhetően, ami azt is biztosítja, hogy sok évig örömet szerez majd a használatuk.

A zaj minimálisra csökkentése és a helytakarékosság érdekében a BluPerformance modelleknél a teljes hűtési technológia a lábazatban helyezkedik el. Ez maximális teljesítményt eredményez, miközben jelentősen megnő a tárolási térfogat és jobb lesz az energiahatékonyság.

BioFresh nem más, mint a zöldségek, gyümölcsök, hús- és tejtermékek hosszan tartó tárolását biztosító technológia. Éppen 0° feletti hőmérséklet és ideális páratartalom együttes biztosítása esetén ugyanis sok élelmiszer lényegesen tovább megőrzi a benne rejlő egészséges összetevőket, például a vitaminokat és ásványi anyagokat, mint a normál hűtőtérben való tároláskor. A külön elektronikával felszerelt BioFresh-Plus még nagyobb rugalmasságot kínál az egyedi élelmiszertároláshoz: ha szükséges a halak tárolásához a felső rekeszben uralkodó hőmérséklet -2°C-ra csökkenthető. A DrySafe beállítással együtt a halak és a ten - ger gyümölcsei még tovább megőrzik frissességüket. A HydroSafe-ben, +6°C-on és magas páratartalom mellett, ideális módon tárolhatók a trópusi gyümölcsök.

Az állandó vízcsatlakozással ellátott IceMaker jégkockakészítővel minden alkalomra a legjobb minőségű jégkockák állít-hatók elő.

Az árut a lehűtött, keringtetett levegő megfagyasztja és a páratartalmat elvezeti. Így a fagyasztótér mindig jégmentes marad és az élelmiszerek nem tudnak bederesedni. A NoFrost készülékeknél egyáltalán nincs szükség leolvasztásra.

A hűtő-fagyasztó kombinációkban lévő DuoCooling rendszerrel a hőmérséklet, a két teljesen külön szabályozható hűtőkörnek köszönhetően, a hűtő-,illetve fagyasztórészben egymástól függetlenül, precízen szabályozható. A DuoCooling rendszer kiküszöböli a hűtő- és fagyasztórész közti levegőcserét, megszűntetve ezzel az élelmiszerek illatátvételét és kiszáradását.

Az ajtóba beépített SoftSystem csillapítja a mozgást az ajtó zárásakor, s még akkor is különösen puha záródást biztosít, ha a belső ajtó teljesen meg van pakolva. Az ajtóba helyezett üvegek és élelmiszerek így nem esnek ki. Kb. 35°-os, illetve ennél kisebb nyitási szögnél az ajtó automatikusan bezáródik.

 

SWTNes 4265 fagyasztó-borhűtő / SKBes 4360 hűtő

a Liebherr side by side készülékei 1-1 db különálló hűtőből és fagyasztószekrényből áll, melyek a szállított tartozékokkal összeszerelhetőek !

Energiaosztály D
Garancia 3 év
Hűtő űrtartalom 366
Kivitel szabadonálló
No Frost igen
Szélesség 121cm
Szín Nemesacél
Típus side by side
Magasság 185cm
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz