Termékek Menü

Liebherr WTes5972-21 Vinidor bortemperáló borhűtő 211 palack 192x70x74cm

Ár:
1.139.990 Ft (897.630 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: WTes 5972-21
Gyártó: Liebherr
Szállítási díj: Ingyenes
Liebherr WTes5972 Vinidor bortemperáló  borhűtő 211 palack 192x70x74cm
Elérhetőség: Előrendelhető

Leírás és Paraméterek

Vinidor-sorozat a borklíma és bortemperáló hűtőszekrények előnyeit optimálisan egyesíti egy készülékben. Ez a sorozat mérettől függően két, illetve három olyan borrekeszt kínál, amelyekben a hőmérséklet egymástól függetlenül állítható be (+5°C és +20°C között). A készülékekben így egy időben tárolható vörös- és fehérbor, valamint pezsgő, a számára optimális fogyasztási hőmérsékleten, de akár hosszú távon is. 

Az innovatív Touch érintőgombos LCD-kijelző segítségével a hőmérsékleti zónák könnyedén felügyelhetők. A beállított értékekről a digitális hőmérsékletmérő informál, melyek irányítása egyszerű és kényelmes. A könnyen értelmezhető, kihelyezett funkciógombokkal pedig a készülék vezérlése is gyerekjáték.

Minden borhűtőt LED-világítással szereltünk fel. A mennyezetébe épített LED-lámpák mindegyik zónát külön világítják meg. A LED-ek minimálisra csökkentett hőfejlesztésének köszönhetően a borokat akár hosszabb ideig megvilágítva is be lehet mutatni. A lámpák ajtónyitáskor fokozatosan erősödve kapcsolnak be.

Energiahatékonysági osztály: A ¹
Energiafogyasztás év / 24 h: 182 / 0,498 kWh ¹
0,75 l-es Bordeaux-i palackok maximális száma: 211
Bruttó / nettó űrtartalom összesen: 593 / 516 l
Zajszint: 38 dB(A)
Klímaosztály: SN-ST
Ajtó / oldalfalak: Hőszigetelő üvegajtó rozsdamentes acél kerettel / rozsdamentes acél
Készülék méret cm-ben (Ma / Szé / Mé): 192/70,0/74,2 ¹

Vezérlés
· LC-kijelző az ajtó mögött, érintőelektronika
· Digitális hőmérsékletkijelző
· Figyelmeztető jelzés zavar esetén: optikai és akusztikus
· Ajtóriasztás: akusztikus
· Gyerekzár

Bortemperáló rész
· 2 hőmérsékleti zóna, +5°C és +20°C állítható
· 2 szabályozható hűtőáramkör
· Cirkulációs hűtés, frisslevegő-ellátás a FreshAir aktívszén-szűrő segítségével
· Páratartalom-szabályozás bekapcsolható szellőzés segítségével
· LED-es megvilágítás, tartósan bekapcsolható, fényerő fokozatosan állítható
· Bükkfából készült polcok
· 10 tároló polc, ebből 8 teleszkópos kihúzósíneken, ebből 1 bemutatópolc

A kivitel előnyei
· HardLine-Design
· Alumínium fogantyú beépített nyitószerkezettel
· Változtatható nyitásirány
· Zár

1 A deklarált energiafelhasználás elérése érdekében szükséges a géphez mellékelt távtartók használata. Ezáltal a készülék mélysége kb. 3,5 cm-rel megnő.
A készülék a távtartók használata nélkül is teljesen működőképes, az energiafogyasztása viszont enyhén megnő.

Környezeti hőmérsékletek:
SN +10 °C -tól +32 °C-ig N +16 °C -tól +32 °C-ig
ST +16 °C -tól +38 °C-ig T +16 °C -tól +43 °C-ig

Energiafelhasználás: + 25°C környezeti hőmérsékletnél, kikapcslt
belső világításnál és +12°C belső hőmérsékletnél, az EU
1060/2010-es rendeletének megfelelő értékek

Ezeket a készülékeket kizárólag a bor tárolására tervezték. Maximális
Bordeaux-palack kapacitás (0,75 l) az NF H 35-124 szabvány szerint
(H: 300,5 mm, Ø 76,1 mm)

Energiaosztály A
Garancia 3 év
Hűtő űrtartalom 526
Kivitel szabadonálló
No Frost nem
Szélesség 70cm
Szín Nemesacél
Típus borhűtő
Magasság 192cm

Extrák

Vinidor-sorozat a borklíma és bortemperáló hűtőszekrények előnyeit optimálisan egyesíti egy készülékben. Ez a sorozat mérettől függően két, illetve három olyan borrekeszt kínál, amelyekben a hőmérséklet egymástól függetlenül állítható be (+5°C és +20°C között). A készülékekben így egy időben tárolható vörös- és fehérbor, valamint pezsgő, a számára optimális fogyasztási hőmérsékleten, de akár hosszú távon is. 

Az innovatív Touch érintőgombos LCD-kijelző segítségével a hőmérsékleti zónák könnyedén felügyelhetők. A beállított értékekről a digitális hőmérsékletmérő informál, melyek irányítása egyszerű és kényelmes. A könnyen értelmezhető, kihelyezett funkciógombokkal pedig a készülék vezérlése is gyerekjáték.

Minden borhűtőt LED-világítással szereltünk fel. A mennyezetébe épített LED-lámpák mindegyik zónát külön világítják meg. A LED-ek minimálisra csökkentett hőfejlesztésének köszönhetően a borokat akár hosszabb ideig megvilágítva is be lehet mutatni. A lámpák ajtónyitáskor fokozatosan erősödve kapcsolnak be.

Az enyhén sötétített hőszigetelt üvegajtó kiváló rá- látást enged a borokra, ráadásul az UV sugárzástól is védelmet nyújt. A rúdfogyanytúval és beépí- tett nyitómechanikájával ellátott ajtó a legkisebb erőkifejtéssel nyitható. Az ajtó zárszerkezete pedig megvédi a borkínálatot az illetéktelenektől.

A stabil, teleszkópsíneken kihúzható fapolcok segítségével az üvegek jól áttekinthetőek és kényelmesen elérhetőek. A természetes fából, kézzel készült fapolc ideális a borosüvegek tárolására. Az üvegeket egymással szemben helyezve a teljes rakodófelület kihasználható. A rájuk csiptethető feliratokkal gyorsan és rendezetten áttekinthető a borkkínálat. A csiptethető névtáblák segítségével a borkínálat könnyen és gyorsan, a palackok elmozdítása nélkül áttekinthető. 

A praktikus bemutatópolc kiválóan alkalmas a legjobb minőségű, vagy a már felbontott borok bemutatására. A polc bemutató részén legfeljebb 6 palack tárolható függőlegesen, viszont mellette továbbiak is elférnek.

A SoftSystem ajtópánt csillapítja az ajtó becsapó- dásának erejét, egyenletes és zajmentes záródást biztosítva, ezzel óvja a rázkódástól a nemes borokat. A pántnak hála 45°-nál kisebb szögben nyitva hagyott ajtó automatikusan bezárul.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz