Termékek Menü

Neff B48FT68G0 N90 gőzsütő Slide & Hide ajtó Home Connect 14 funkció EcoClean hátfal Full Touch Control vezérlés 1 sütősín Neff Collection Graphite Grey Edition

Ár:
679.900 Ft (535.354 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: B48FT68G0
Gyártó: Neff
Szállítási díj: Ingyenes
Önállóan beépíthető Circo Therm sütő Full Steam gőzfunkcióval - NEFF Collection - Home Connect - Slide & Hide ajtó - 13 funkció - További 5 funkció gőzzel - 5,7" TFT kijelző és Touch Control vezérlés  - 71l sütőtér - EcoClean hátfal - Easy Clean tisztítási segéd - Baking and Roasting Assistant - Neff Light - Comfort Flex 1 szintű teleszkópos sütősín - Sous-vide funkció - maghőmérő-Belső tér bevonata: antracit zománc- Graphite Grey Edition
 
Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

Beépíthető sütő Full Steammel és SLIDE & HIDE®-dal - a különböző fűtési módok és gőzzel sütés kombinálása egyetlen, korlátlan lehetőségeket kínáló sütőben

  • Slide&Hide® - férjen hozzá a sütőtérhez bármikor, hála az elforduló fogantyúnak és a sütő alá becsúszó ajtónak

Lásd a varázslatot, és fedezze fel az eltűnő ajtót. A Slide & Hide® ajtó simán illeszkedik a sütő alá - anélkül, hogy csökkentené a sütő méretét -, így könnyedén megkóstolhatja és ízesítheti a sütőben lévő ételt. Nincs többé kínos hajlongás, amikor kiveszi a sajtos húst és a ropogós kelkáposztát. Csak húzza fel a kényelmes forgó fogantyút anélkül, hogy megváltoztatná a kezének helyzetét, hogy bezárja, amikor kész. Adjon helyet a mágia számára. Adjon helyet a ínycsiklandó emlékek számára.

  • Eco Clean Easy Clean-nel -a páros, amely megkönnyíti a sütő tisztítását

Vita arról, hogy ezt a csirkét kell-e sütni vagy sem? Az Eco Clean használatával nem kell elkerülni a tisztítást utána. Az ekolitikus bevonat csapdába ejti a sütés és pirítás során keletkező zsírt, és minden főzési ciklus során lebontja azt. Amikor a sütő eléri a magas hőmérsékletet, a hátsó oldal megtisztul. Ezt az Easy Clean készíti el a sütő belső és alsó falának tisztításához.

  • Home Connect: fedezze fel ismét konyháját az internetre kapcsolható készülékeinkkel - bárhonnan!
  • Baking and Roasting Asistant automatikus programokkal - a tökéletes páros az optimális sütéshez.

Nem egészen biztos benne, mennyi ideig kell sütni a piskótát vagy a sült marhahúst, illetve a lasagnát? Sütési és grillezési asszisztensünk, valamint az automatikus programok tudják a megoldást. Az ételek ideális sütési idejére, hőmérsékleteire és módjára vonatkozó javaslatok kéznél vannak. Egyszerűen görgessen és válassza ki. Erősítse meg egy gombnyomással, és azonnal indítsa el, a sütő elvégzi a többit. Ez a kényelem édesebbé teszi a sütést.

  • LED fényforrás - világos megvilágítás, oda ahová szükség van.

Sütőtípus / Sütési módok

Beépíthető sütő FullSteam gőzfunkcióval, 13 sütési funkcióval:
4D hőlégbefúvás, Circo Therm eco, Alsó/felső sütés, Alsó/felső sütés eco, Circo Roasting, Nagy felületű grill, Középső grill, Circo Therm intensive, Kenyérsütési fokozat, Alsó sütés, Kímélő párolás, Edény-előmelegítés, Melegen tartás
További funkciók gőzzel: Gőzölés, Regenerálás, Forralás, Felolvasztás, Sous-vide főzés
Pontos hőfokszabályozás: 40 °C - 250 °C
Sütőtér térfogata: 71 liter

Kihúzó-rendszer

Sütőszintek száma: 4 darab
Teleszkópos sütősín, 1 szintű, áthelyezhető, teljesen kihúzható, Stop funkcióval

Design

Graphite Grey Edition
Touch Control érintőszenzoros kezelés
Belső tér bevonata: antracit zománc

Tisztítás

EcoClean öntisztítás: hátfal
Tisztítási segéd
Teleüveg sütőajtó

Komfort

5,7“-es TFT színes és grafikus kijelző közvetlen érintésfunkcióval
Elektronikus óra
Hőmérséklet beállítási javaslatok
Aktuális hőmérséklet-kijelzés
Felfűtés-ellenőrzés
Sabbath beállítás
Automata programok száma: Automata programok száma: 38
További funkciók:
Vízkőtlenítő program
Automatikus forráspont-ellenőrzés
Szárító funkció
HIDE® - sütőtér alá becsúszó ajtó, csillapított mozgással
SLIDE® - elforduló fogantyú a sütőajtó mozgatásakor
Sütést támogató rendszer: Beállítási javaslatok, Automata programok
Maghőmérő több mérési ponttal
Gyors felfűtés
Neff Light, LED világítás, kikapcsológomb
Víztartály: 1 l
Víztartály telítettség-kijelzéssel
A gőzgenerátor a sütőtéren kívül található
Hűtőventillátor
Nemesacél ventilátor
HomeConnect képes készülék, WiFin keresztül

Tartozékok

zománcozott sütőtepsi, 1 x párolóedény, perforált, S méret, 1 x párolóedény, perforált, XL méret, 1 x párolóedény, perforálatlan, S méret, Rostély, Szivacs, Univerzális tepsi

Környezet és biztonság

Alacsony hőmérsékletű sütőajtó (40 °C)
Egyedileg állítható gyerekzár
Biztonsági kikapcsolás
Maradékhő kijelzés
Start/Stop gomb
Nyitott ajtó érzékelés

Műszaki adatok

Hálózati kábel hossza: 120 cm
 
Névleges feszültség: 220 - 240 V
Teljesítmény: Hálózati összeteljesítmény: 3,6 kW
Energiahatékonysági osztály (EU Nr. 65/2014 szerint): A+ (A+++ és D energiahatékonysági osztály skálán)
Ciklusonkénti energiafelhasználás hagyományos üzemmódban: 0.87 kWh
Ciklusonkénti energiafelhasználás légkeveréses üzemmódban: 0.69 kWh
Sütőterek száma: 1
Hőforrás: elektromos
Sütőtér mérete: 71 liter

Méretek:

Készülék méretei (ma x sz x mé): 595 mm x 596 mm x 548 mm
Beépítési méretigény (ma x szé x mé): 585 mm - 595 mm x 560 mm - 568 mm x 550 mm
"Kérjük vegye figyelembe a beépítési rajzon feltüntetett méreteket"

További funkciók: Automatikus forráspont észlelés , Vízkőoldó-program
Automata programok szám: 38
Főzési eljárások:Alacsony hőmérsékletű párolás , Alsó fűtés , Előmelegítés , Erjesztés , Felolvasztás , Felső/alsó fűtés , Forrólevegő-Eco , Gőz 100% , Kenyérsütési fokozat , Kisfelületű grill , Légkeverős grill , Melegentartás , Nagyfelületű grill , Pizza-fokozat , Regenerálás

Energiaosztály A+
Garancia 3 év
Kivitel Beépíthető készülék
Sütő térfogat 71liter
Sütő típus Elektromos sütő
Sütősín 1
Kishúzható sütősín Alaptartozék
Szélesség 60cm
Szín Antracit

Felszereltség

Sous-Vide
Sous-Vide módszer

Bármi legyen is az emléke- fűszeres hal, lédús zöldség, édes gyümölcs, finom hús vagy élénk piros chili -, a Sous-Vide mód állandó, alacsony hőmérsékleten gondoskodik róla. És még: minden étel megőrzi aromáját, miközben megtartja a vákuumzárt edény textúráját.
CircoTherm® (4 szinten)
CircoTherm®: készítsen el négy különféle ételt egyszerre.

Készítsünk el egy négy fogásos vacsorát - akár négy szinten is - egyszerre. A CircoTherm® segítségével egyszerre sütheti a rakott krumplit, a Cajun-csirkét és még sok minden mást. A nagysebességű célzott légáram biztosítja, hogy ételei lédúsak és megkülönböztethetőek maradjanak, hogy a rakott maradjon a rakott ízű és ne a Cajun csirke ízű. A gyors és könnyű családi lakomához.

Slide&Hide®
Slide&Hide®: kerüljön közelebb az ételekhez.

Lásd a varázslatot, és fedezze fel az eltűnő ajtót. A Slide & Hide® ajtó simán illeszkedik a sütő alá - anélkül, hogy csökkentené a sütő méretét -, így könnyedén megkóstolhatja és ízesítheti a sütőben lévő ételt. Nincs többé kínos hajlongás, amikor kiveszi a sajtos húst és a ropogós kelkáposztát. Csak húzza fel a kényelmes forgó fogantyút anélkül, hogy megváltoztatná a kezének helyzetét, hogy bezárja, amikor kész. Adjon helyet a mágia számára. Adjon helyet a ínycsiklandó emlékek számára.

Eco Clean az Easy Clean használatával
Eco Clean az Easy Clean használatával: a páros a könnyű tisztításért.

Vita arról, hogy ezt a csirkét kell-e sütni vagy sem? Az Eco Clean használatával nem kell elkerülni a tisztítást utána. Az ekolitikus bevonat csapdába ejti a sütés és pirítás során keletkező zsírt, és minden főzési ciklus során lebontja azt. Amikor a sütő eléri a magas hőmérsékletet, a hátsó oldal megtisztul. Ezt az Easy Clean készíti el a sütő belső és alsó falának tisztításához.

FullSteam
FullSteam: mindentudó sütő és gőzpároló egyben.

Sütő vagy pároló? Miért válasszon egyet, ha mindkettő lehet? A FullSteam mindent kihoz egy hagyományos sütőből, és még sok minden mást. Párolhatja a zöldségeket, kipróbálhatja és süthet kenyeret, újra melegítheti ételeit, és a szokásos módon sütheti is. Gőzölje egész időben, adjon hozzá gőzt, amikor szüksége van rá, vagy válasszon a sok automatikus program közül. A párolást más fűtési módokkal kombinálhatja a zamatos, ízes és friss ételek készítéséhez.

VarioSteam
VarioSteam innovatív gözőlési segéd.
A sütés igazán száraz anyag lehet. A gőzölés pedig igazán ragacsos lehet. És akkor ott van a VarioSteam, a finom és az érzékenység közötti finom egyensúly érdekében. Nyomja meg a gombot, és a hátsó lemez csövei gyorsan és egyenletesen engedik a gőzt a sütőbe, nedvességet adva a kenyérhez vagy a párolt borjúhúshoz. Ehhez kellemesen ropogós kéreg és zamatos szelet is párosul. Gőzölje, amikor szüksége van rá, vagy a kényelem érdekében használja az automatikus programokat.
TFT-Display
Nagy felbontású TFT-kijelző teljes érintőképernyővel

Úgy gondoljuk, hogy a főzésnek intuitívnek kell lennie. Színes, nagyméretű TFT-kijelzőnk nagy kontrasztú és nagy felbontású, így könnyű kezelni. Az idő beállításához, a hőmérséklet beállításához, valamint a sütésről a grillezésre való váltáshoz közvetlenül a teljes érintőképernyőn is működhet. Egyszerűen érintse meg vagy húzza el a gyors és felhasználóbarát felületet, akárcsak a telefonján. Teljes érintés - az ujjal mutató pontosságért.
Multipoint Meatprobe
Többponton mérő maghőmérő: hőmérő három ponton

Ha házigazda, az utolsó dolog, amit tenni akar, hogy azon aggódjon, miként fog a sült sikerülni. Hagyja, hogy sütője és a többponton mérő maghőmérő segítsenek a lédús, omlós húsok elkészítésében. Helyezze a szondát a húsba, válassza ki a sütő üzemmódját és hőmérsékletét, állítsa be a sült célhőmérsékletét, és pihenjen. Három mérőműszer méri a pulykát, és amikor a belső hőmérséklete eléri a kívánt hőmérsékletet, a sütő melegszik. A finom ételekért.
NeffLight®
NeffLight® megvilágítja a sütést minden oldalról.

Világítsa meg a sütés folyamatát. A NeffLight® segítségével kényelmesen megvilágíthatja sütőjének legtávolabbi sarkait is. A nem vakító LED fény az ajtó mindkét oldalán egyenletesen oszlanak el a speciális prizmák segítsgével. Az összes polc minden szögből meg van világítva - nincs szükség akár az ajtó kinyitására is. És miközben megpillantja a készülő süteményeit és az ízletes desszerteit, nem fog árnyékot vetni. Az ételek tiszta és ragyogó látványa érdekében.
Home Connect
Home Connect: intelligens háztartási készülékek vezérlése bárhonnan.

Mert az élet a pillanat megéléséről szól. A Home Connect segítségével élvezheti az intelligens háztartási készülékekkel való kapcsolattartás szabadságát, bárhol is legyen. Használja ki a Home Connect kiterjedt partnerhálózatát, és merítsen ihletet wifi-kompatibilis készülékei által. Kérje meg őket, hogy támogassák Önt a kreatív folyamatában, így értékes időt tölthet barátaival és családjával. Éljen inspirált életet, mert minden pillanat számít!
EasyClean®
EasyClean®: egyszerű sütőtisztítás.

Az EasyClean® segítségével megkönnyítjük a sütő ragyogását. Tegye a tisztítást egyszerűbbé. Adjunk hozzá egy csepp mosószert 400 ml vízhez, öntsük a sütő aljára és aktiváljuk. Ettől a vajkrémből sütött tészta morzsák , a kifröccsent gyümölcs- mind lágyulnak hővel és vízzel. Annak érdekében, hogy erőfeszítés nélkül törölje le őket.
Comfort Flex
Comfort Flex hosszabbító sínek: fogja meg kényelmesen a sütőlapot oldalról.

A Comfort Flex segítségével a pulyka kihúzása a sütőből még soha nem volt ilyen problémamentes. Teljesen kinyúló sínekkel egészen ki tudja húzni a tálcát. Az óriás sült kezelése egy darab sütemény - mindkét kezével könnyen megfoghatja a tálcát az oldalról. Ez még kényelmesebb, mert távol van a hőtől. A sínek a kényelme érdekében felül, középen vagy alul helyezhetők el.
ComfortFlex®
ComfortFlex®

A ComfortFlex® segítségével a pulyka kihúzása a sütőből még soha nem volt ilyen problémamentes. Teljesen kinyúló sínekkel egészen ki tudja húzni a tálcát. Az óriás sült kezelése egy darab sütemény - mindkét kezével könnyen megfoghatja a tálcát oldalról. Ez még kényelmesebb, mert távol van a hőtől. A sínek a kényelme érdekében felül, középen vagy alul helyezhetők el.
Meatprobe
Többpontos maghőmérő

Ha házigazda vagy, az utolsó dolog, ami miatt aggódni akarsz, hogy a sült miként fog megsülni. Hagyja, hogy sütője és a többpontú maghőmérő segítenek a lédús, omlós húsok készítésében. Helyezze a szondát a húsba, válassza ki a sütő üzemmódját és hőmérsékletét, állítsa be a sült célhőmérsékletét, és pihenjen. Három mérőműszer méri a húst, és amikor a belső hőmérséklete eléri a kívánt hőmérsékletet, a sütő melegszik. Finom lakomákhoz.

NEFFLight®
NEFFLight®: megvilágítja a főzést minden oldalról.

Világítsa meg a sütést. A NEFFLight® segítségével kényelmesen nézheti meg a sütő legtávolabbi sarkait. A LED fény az ajtó mindkét oldalán a speciális prizmáknak köszönhetően egyenletesen oszlanak el . Az összes polc minden szögből meg van világítva - nincs szükség akár az ajtó kinyitására is. És miközben megpillantja a pörkölt süteményeit és az ízletes desszerteit, nem fog árnyékot vetni. Az ételek tiszta és ragyogó látványa érdekében.

Baking and Roasting Assistant automatikus programokkal
Sütési és grillezési asszisztens automatikus programokkal: a tökéletes páros az optimális sütéshez.
Nem egészen biztos benne, mennyi ideig kell sütni a piskótát vagy a sült marhahúst, illetve a lasagnát? Sütési és grillezési asszisztensünk, valamint az automatikus programok tudják a megoldást. Az ételek ideális sütési idejére, hőmérsékleteire és módjára vonatkozó javaslatok kéznél vannak. Egyszerűen görgessen és válassza ki. Erősítse meg egy gombnyomással, és azonnal indítsa el, a sütő elvégzi a többit. Ez a kényelem édesebbé teszi a sütést.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz