Termékek Menü

Neff B58VT62H0 N90 sütő Vario Steam gőzfunkcióval Slide & Hide ajtó Home Connect 14 funkció Pirolitikus öntisztítás Full Touch Control vezérlés Neff Collection

Ár:
629.990 Ft (496.055 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: B58VT62H0
Gyártó: Neff
Szállítási díj: 6.000 Ft
Önállóan beépíthető Circo Therm sütő Vario Steam gőzfunkcióval - NEFF Collection - Home Connect - Slide & Hide ajtó - 14 funkció - További 2 funkció gőzzel - 5,7" TFT kijelző és Touch Control vezérlés  - 71l sütőtér - pirolitikus öntisztítás - Easy Clean tisztítási segéd - Baking and Roasting Assistant - Neff Light
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Beépített sütő VarioSteam®-mel és SLIDE&HIDE®-dal - teljes ízélmény és korlátlan hozzáférés a sütő belsejéhez

Slide&Hide® - férjen hozzá a sütőtérhez bármikor, hála az elforduló fogantyúnak és a sütő alá becsúszó ajtónak

CircoTherm® - intelligens forró levegős megoldásunk akár négy szint egyidejű sütéséhez és pirításához

Vario Steam - gőz asszisztens, amely belsőleg omlós és kívül ropogós ételeket varázsol

NeffLight® - tökéletes megvilágítás mind a négy szinten, még zárt sütőajtóval is

A tökéletes tisztítás duója: Pirolízis a nagy igénybevételt jelentő használat után - a sütő belseje magát tisztítja. Easy Clean® - környezettel szemben kíméletes opció a sütő gyors tisztításához.


Sütőtípus / Sütési módok
Beépíthető sütő Vario Steam funkcióval 14 fűtési móddal: 4D hőlégbefúvás, Circo Therm eco, Alsó/felső sütés, Alsó/felső sütés eco, Circo Roasting, Nagy felületű grill, Középső grill, Circo Therm intensive, Kenyérsütési fokozat, Alsó sütés, Kímélő párolás, Kiolvasztó funkció, Edény-előmelegítés, Melegen tartás, Regenerálás, Forralás
További funkciók gőzzel: Regenerálás, Forralás
Hőfokszabályozás: 40 °C - 275 °C
Sütőtér térfogata: 71 liter

Kihúzó-rendszer
Sütőszintek száma: 4 darab
Nagyméretű sütő tepsitartó állvánnyal

Design
Touch Control érintőszenzoros kezelés
Belső tér bevonata: antracit zománc

Tisztítás
Pirolitikus öntisztítás
Tisztítási segéd
Teleüveg sütőajtó

Komfort
5,7“-es TFT színes és grafikus kijelző közvetlen érintésfunkcióval
Elektronikus óra
Hőmérséklet beállítási javaslatok Aktuális hőmérséklet-kijelzés Felfűtés-ellenőrzés Sabbath beállítás
Automata programok száma: Automatikus programok száma: 18
További funkciók: Vízkőtlenítő program Gőzsütési funkció (csak a gőzölő készlet használata esetén) Szárító funkció
HIDE® - sütőtér alá becsúszó ajtó, csillapított mozgással
SLIDE® - elforduló fogantyú a sütőajtó mozgatásakor
Sütést támogató rendszer: Beállítási javaslatok, Automata programok
Gyors felfűtés
Neff Light, LED világítás, kikapcsolható
Víztartály: 1 l
Víztartály telítettség-kijelzéssel
Gőzfejlesztés a párolótéren kívül
Hűtőventilátor
Nemesacél ventilátor
HomeConnect képes készülék, WiFin keresztül

Tartozékok
zománcozott sütőtepsi, Kombirács, Univerzális tepsi

Környezet és biztonság
Extra hőszigetelésű sütőajtó (max.30°C)
Alacsony ajtóhőmérséklet a pirolitikus tisztítás során
Egyedileg állítható gyerekzár Biztonsági kikapcsolás Maradékhő kijelzés Start/Stop gomb Nyitott ajtó érzékelés

Műszaki adatok
Hálózati kábel hossza: 120 cm
Névleges feszültség: 220 - 240 V
Teljesítmény: Hálózati összeteljesítmény: 3,6 kW
Energiahatékonysági osztály (EU Nr. 65/2014 szerint): A+ (A+++ és D energiahatékonysági osztály skálán) Ciklusonkénti energiafelhasználás hagyományos üzemmódban: 0.87 kWh Ciklusonkénti energiafelhasználás légkeveréses üzemmódban: 0.69 kWh Sütőterek száma: 1 Hőforrás: elektromos Sütőtér mérete: 71 liter

Méretek:
Készülék méretei (ma x sz x mé): 595 mm x 596 mm x 548 mm
Beépítési méretigény (ma x szé x mé): 585 mm - 595 mm x 560 mm - 568 mm x 550 mm
"Kérjük vegye figyelembe a beépítési rajzon feltüntetett méreteket"

Energiaosztály A+
Garancia 3 év
Kivitel beépíthető
Sütő térfogat 71liter
Sütő típus Elektromos sütő
Kishúzható sütősín Választható tartozék
Szélesség 60cm
Szín Nemesacél

Extrák

CircoTherm® (4 szinten)
CircoTherm®: készítsen el négy különféle ételt egyszerre.

Készítsünk el egy négy fogásos vacsorát - akár négy szinten is - egyszerre. A CircoTherm® segítségével egyszerre sütheti a rakott krumplit, a Cajun-csirkét és még sok minden mást. A nagysebességű célzott légáram biztosítja, hogy ételei lédúsak és megkülönböztethetőek maradjanak, hogy a rakott maradjon a rakott ízű és ne a Cajun csirke ízű. A gyors és könnyű családi lakomához.

Slide&Hide®
Slide&Hide®: kerüljön közelebb az ételekhez.

Lásd a varázslatot, és fedezze fel az eltűnő ajtót. A Slide & Hide® ajtó simán illeszkedik a sütő alá - anélkül, hogy csökkentené a sütő méretét -, így könnyedén megkóstolhatja és ízesítheti a sütőben lévő ételt. Nincs többé kínos hajlongás, amikor kiveszi a sajtos húst és a ropogós kelkáposztát. Csak húzza fel a kényelmes forgó fogantyút anélkül, hogy megváltoztatná a kezének helyzetét, hogy bezárja, amikor kész. Adjon helyet a mágia számára. Adjon helyet a ínycsiklandó emlékek számára.

Pyrolytic Self Cleaning
Pirolitikus öntisztítás az EasyClean segítségével: a hő és a víz kombinált tisztítási képessége.

A vasárnapi sütés után jön a takarítás. Hacsak ... nem rendelkezik pirolitikus öntisztítóval. Mert vele együtt a sütő súrolása már a múlté. Kapcsolja be a funkciót, és hagyja, hogy az összes fröccsenés és kicsepegés hamuvá alakuljon. Amikor a sütő lehűlt, törölje le a maradékot . Az Easy Clean hasznos eszköz a sütő belsejének gyors megtisztításához. Csak egy kis víz és egy csepp folyékony mosószer aktiválja az Easy Clean programot, és utána törölje le a meglágyult ételmaradványokat.

VarioSteam
VarioSteam innovatív gözőlési segéd.
A sütés igazán száraz anyag lehet. A gőzölés pedig igazán ragacsos lehet. És akkor ott van a VarioSteam, a finom és az érzékenység közötti finom egyensúly érdekében. Nyomja meg a gombot, és a hátsó lemez csövei gyorsan és egyenletesen engedik a gőzt a sütőbe, nedvességet adva a kenyérhez vagy a párolt borjúhúshoz. Ehhez kellemesen ropogós kéreg és zamatos szelet is párosul. Gőzölje, amikor szüksége van rá, vagy a kényelem érdekében használja az automatikus programokat.

TFT-Display
Nagy felbontású TFT-kijelző teljes érintőképernyővel

Úgy gondoljuk, hogy a főzésnek intuitívnek kell lennie. Színes, nagyméretű TFT-kijelzőnk nagy kontrasztú és nagy felbontású, így könnyű kezelni. Az idő beállításához, a hőmérséklet beállításához, valamint a sütésről a grillezésre való váltáshoz közvetlenül a teljes érintőképernyőn is működhet. Egyszerűen érintse meg vagy húzza el a gyors és felhasználóbarát felületet, akárcsak a telefonján. Teljes érintés - az ujjal mutató pontosságért.

NeffLight®
NeffLight® megvilágítja a sütést minden oldalról.

Világítsa meg a sütés folyamatát. A NeffLight® segítségével kényelmesen megvilágíthatja sütőjének legtávolabbi sarkait is. A nem vakító LED fény az ajtó mindkét oldalán egyenletesen oszlanak el a speciális prizmák segítsgével. Az összes polc minden szögből meg van világítva - nincs szükség akár az ajtó kinyitására is. És miközben megpillantja a készülő süteményeit és az ízletes desszerteit, nem fog árnyékot vetni. Az ételek tiszta és ragyogó látványa érdekében.

Vario Steam
Vario Steam: innovatív gözőlési segéd.

A sütés igen száraz anyag lehet. A gőzölés pedig igen nedves lehet. És akkor ott van Vario Steam, a finom és az érzékenység közötti finom egyensúly érdekében. Nyomja meg a gombot, és a hátsó lemez csövei gyorsan és egyenletesen engedik a gőzt a sütőbe, nedvességet adva a kenyérhez vagy a párolt borjúhúshoz. Ehhez kellemesen ropogós kéreg és omlós belsőt képez. Gőzöljön, amikor szüksége van rá, vagy a kényelem érdekében használja az automatikus programokat.

Home Connect
Home Connect: intelligens háztartási készülékek vezérlése bárhonnan.

Mert az élet a pillanat megéléséről szól. A Home Connect segítségével élvezheti az intelligens háztartási készülékekkel való kapcsolattartás szabadságát, bárhol is legyen. Használja ki a Home Connect kiterjedt partnerhálózatát, és merítsen ihletet wifi-kompatibilis készülékei által. Kérje meg őket, hogy támogassák Önt a kreatív folyamatában, így értékes időt tölthet barátaival és családjával. Éljen inspirált életet, mert minden pillanat számít!

NEFFLight®
NEFFLight®: megvilágítja a főzést minden oldalról.

Világítsa meg a sütést. A NEFFLight® segítségével kényelmesen nézheti meg a sütő legtávolabbi sarkait. A LED fény az ajtó mindkét oldalán a speciális prizmáknak köszönhetően egyenletesen oszlanak el . Az összes polc minden szögből meg van világítva - nincs szükség akár az ajtó kinyitására is. És miközben megpillantja a pörkölt süteményeit és az ízletes desszerteit, nem fog árnyékot vetni. Az ételek tiszta és ragyogó látványa érdekében.

Baking and Roasting Assistant automatikus programokkal
Sütési és grillezési asszisztens automatikus programokkal: a tökéletes páros az optimális sütéshez.
Nem egészen biztos benne, mennyi ideig kell sütni a piskótát vagy a sült marhahúst, illetve a lasagnát? Sütési és grillezési asszisztensünk, valamint az automatikus programok tudják a megoldást. Az ételek ideális sütési idejére, hőmérsékleteire és módjára vonatkozó javaslatok kéznél vannak. Egyszerűen görgessen és válassza ki. Erősítse meg egy gombnyomással, és azonnal indítsa el, a sütő elvégzi a többit. Ez a kényelem édesebbé teszi a sütést.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz