Termékek Menü

Neff C18FT48H0 ​N90 kompakt sütő Full Steam gőzfunkcióval Home Connect 13+5 funkció Neff Collection

Ár:
639.990 Ft (503.929 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: C18FT48H0
Gyártó: Neff
Szállítási díj: 6.000 Ft
Kompakt sütő Full Steam gőzfunkcióval - NEFF Collection - Home Connect - 13 funkció - További 5 funkció gőzzel - 5,7" TFT kijelző és Shift Control vezérlés  - 47l sütőtér - EcoClean hátfal - Easy Clean tisztítási segéd - Baking and Roasting Assistant - Lefelé nyíló ajtó Slide fogantyúval - 1-szintű teleszkópos sütősín - Sous-vide program
Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

Kompakt beépíthető sütő Slide®-dal - ideális ergonómia az ajtó nyitásakor és zárásakor, az elforduló fogantyúnak köszönhetően

Slide® - elforduló fogantyú a sütőajtó mozgatásakor

CircoTherm® - intelligens forró levegős megoldásunk akár négy szint egyidejű sütéséhez és pirításához

Sous-vide - vákuumba zárt ételeket készíthet a Full Steam segítségével, mellyel egy új ízvilág nyílik meg Ön előtt.

Eco Clean Easy Clean-nel -a páros, amely megkönnyíti a sütő tisztítását

Full Touch Control - egyszerű és precíz sütővezérlés egy érintéssel egy sima felületű, nagy felbontású TFT színes kijelzőn.

Kompakt gőzsütő, 13 sütési funkcióval: 4D hőlégbefúvás, Circo Therm eco, Alsó/felső sütés, Alsó/felső sütés eco, Circo Roasting, Nagy felületű grill, Középső grill, Circo Therm intensive, Kenyérsütési fokozat, Alsó sütés, Kímélő párolás, Edény-előmelegítés, Melegen tartás

További funkciók gőzzel: Gőzölés, Regenerálás, Forralás, Felolvasztás, Sous-vide főzés
Pontos hőfokszabályozás: 40 °C - 250 °C
Sütőtér térfogata: 47 l

Kihúzó-rendszer
Sütőszintek száma: 3 darab
Teleszkópos sütősín, 1 szintű, áthelyezhető, teljesen kihúzható, Stop funkcióval

Design
Touch Control érintőszenzoros kezelés
Belső tér bevonata: antracit zománc

Tisztítás
EcoClean öntisztítás: hátfal
Tisztítási segéd
Teleüveg sütőajtó

Komfort
5,7“-es TFT színes és grafikus kijelző közvetlen érintésfunkcióval
Elektronikus óra
Hőmérséklet beállítási javaslatok Aktuális hőmérséklet-kijelzés Felfűtés-ellenőrzés Sabbath beállítás
Automata programok száma: Automata programok száma: 38
További funkciók: Vízkőtlenítő program Automatikus forráspont-ellenőrzés Szárító funkció
Alsó rögzítésű sütőajtó, SoftClose csillapított záródás, softOpen csillapított nyitás
SLIDE® - elforduló fogantyú a sütőajtó mozgatásakor
Sütést támogató rendszer: Beállítási javaslatok, Automata programok
Maghőmérő több mérési ponttal
Gyors felfűtés
LED világítás, kikapcsolható
Víztartály: 1 l
Víztartály telítettség-kijelzéssel
Gőzfejlesztés a párolótéren kívül
Hűtőventilátor
Nemesacél ventilátor
HomeConnect képes készülék, WiFin keresztül

Tartozékok
1 x párolóedény, perforált, S méret, 1 x párolóedény, perforált, XL méret, Univerzális tepsi, 1 x párolóedény, perforálatlan, S méret, Rostély, Szivacs

Környezet és biztonság
Alacsony hőmérsékletű sütőajtó (40 °C)
Egyedileg állítható gyerekzár Biztonsági kikapcsolás Maradékhő kijelzés Start/Stop gomb Nyitott ajtó érzékelés

Műszaki adatok
Hálózati kábel hossza: 150 cm
Névleges feszültség: 220 - 240 V
Energiahatékonysági osztály (EU Nr. 65/2014 szerint): A+ (A+++ és D energiahatékonysági osztály skálán) Ciklusonkénti energiafelhasználás hagyományos üzemmódban: 0.73 kWh Ciklusonkénti energiafelhasználás légkeveréses üzemmódban: 0.61 kWh Sütőterek száma: 1 Hőforrás: elektromos Sütőtér mérete: 47 l

Méretek:
Készülék méretei (ma x sz x mé): 455 mm x 596 mm x 548 mm
"Kérjük vegye figyelembe a beépítési rajzon feltüntetett méreteket"

Energiaosztály A
Garancia 3 év
Kivitel beépíthető
Sütő térfogat 45liter
Sütő típus Elektromos sütő
Szélesség 60cm
Szín Fekete

Extrák

Sous-Vide
Sous-Vide módszer

Bármi legyen is az emléke- fűszeres hal, lédús zöldség, édes gyümölcs, finom hús vagy élénk piros chili -, a Sous-Vide mód állandó, alacsony hőmérsékleten gondoskodik róla. És még: minden étel megőrzi aromáját, miközben megtartja a vákuumzárt edény textúráját.

Slide®
Slide®: sütőajtó elforduló fogantyúval.
A kis dolgok hatalmas változást hozhatnak. A sütő ajtaján található fogantyú az egyik ilyen dolog. Fogja meg egyik kezével, hogy kinyissa a sütő ajtaját, majd a másikkal egyszerűen csúsztassa be süteményeit, sültjeit vagy zöldségeit. A markolat követi a mozgását, és kényelmesen felfelé vagy lefelé forog. A Slide® használatával nem kell megváltoztatnia a keze helyzetét, függetlenül attól, hogy becsukja vagy kinyitja az ajtót

CircoTherm® (4 szinten)
CircoTherm®: készítsen el négy különféle ételt egyszerre.

Készítsünk el egy négy fogásos vacsorát - akár négy szinten is - egyszerre. A CircoTherm® segítségével egyszerre sütheti a rakott krumplit, a Cajun-csirkét és még sok minden mást. A nagysebességű célzott légáram biztosítja, hogy ételei lédúsak és megkülönböztethetőek maradjanak, hogy a rakott maradjon a rakott ízű és ne a Cajun csirke ízű. A gyors és könnyű családi lakomához.
Eco Clean az Easy Clean használatával
Eco Clean az Easy Clean használatával: a páros a könnyű tisztításért.

Vita arról, hogy ezt a csirkét kell-e sütni vagy sem? Az Eco Clean használatával nem kell elkerülni a tisztítást utána. Az ekolitikus bevonat csapdába ejti a sütés és pirítás során keletkező zsírt, és minden főzési ciklus során lebontja azt. Amikor a sütő eléri a magas hőmérsékletet, a hátsó oldal megtisztul. Ezt az Easy Clean készíti el a sütő belső és alsó falának tisztításához.

FullSteam
FullSteam: mindentudó sütő és gőzpároló egyben.

Sütő vagy pároló? Miért válasszon egyet, ha mindkettő lehet? A FullSteam mindent kihoz egy hagyományos sütőből, és még sok minden mást. Párolhatja a zöldségeket, kipróbálhatja és süthet kenyeret, újra melegítheti ételeit, és a szokásos módon sütheti is. Gőzölje egész időben, adjon hozzá gőzt, amikor szüksége van rá, vagy válasszon a sok automatikus program közül. A párolást más fűtési módokkal kombinálhatja a zamatos, ízes és friss ételek készítéséhez.

VarioSteam
VarioSteam innovatív gözőlési segéd.
A sütés igazán száraz anyag lehet. A gőzölés pedig igazán ragacsos lehet. És akkor ott van a VarioSteam, a finom és az érzékenység közötti finom egyensúly érdekében. Nyomja meg a gombot, és a hátsó lemez csövei gyorsan és egyenletesen engedik a gőzt a sütőbe, nedvességet adva a kenyérhez vagy a párolt borjúhúshoz. Ehhez kellemesen ropogós kéreg és zamatos szelet is párosul. Gőzölje, amikor szüksége van rá, vagy a kényelem érdekében használja az automatikus programokat.
TFT-Display
Nagy felbontású TFT-kijelző teljes érintőképernyővel

Úgy gondoljuk, hogy a főzésnek intuitívnek kell lennie. Színes, nagyméretű TFT-kijelzőnk nagy kontrasztú és nagy felbontású, így könnyű kezelni. Az idő beállításához, a hőmérséklet beállításához, valamint a sütésről a grillezésre való váltáshoz közvetlenül a teljes érintőképernyőn is működhet. Egyszerűen érintse meg vagy húzza el a gyors és felhasználóbarát felületet, akárcsak a telefonján. Teljes érintés - az ujjal mutató pontosságért.

Multipoint Meatprobe
Többponton mérő maghőmérő: hőmérő három ponton

Ha házigazda, az utolsó dolog, amit tenni akar, hogy azon aggódjon, miként fog a sült sikerülni. Hagyja, hogy sütője és a többponton mérő maghőmérő segítsenek a lédús, omlós húsok elkészítésében. Helyezze a szondát a húsba, válassza ki a sütő üzemmódját és hőmérsékletét, állítsa be a sült célhőmérsékletét, és pihenjen. Három mérőműszer méri a pulykát, és amikor a belső hőmérséklete eléri a kívánt hőmérsékletet, a sütő melegszik. A finom ételekért.

SoftClose
SoftClose
A sütés olyan csodálatosan ütős kapcsolat lehet. Tészta-dagasztás, tésztaverés, tojásfehérje verés, fűszer készítés, szerecsendió reszelése - mind kulináris szimfóniát eredményez. Kevésbé az ajtó becsapódásával. A SoftClose meglehetősen csendesen működik a nem kívánt hangzavar megelőzése érdekében. Csillapító rendszere tompítja az ajtót, amikor véletlenül becsukódik, vagy túl sokat nyom. Tehát, amikor rohanósan szolgálja fel az ízletes pogácsáit, az ajtó nem csapódik be.

Home Connect
Home Connect: intelligens háztartási készülékek vezérlése bárhonnan.

Mert az élet a pillanat megéléséről szól. A Home Connect segítségével élvezheti az intelligens háztartási készülékekkel való kapcsolattartás szabadságát, bárhol is legyen. Használja ki a Home Connect kiterjedt partnerhálózatát, és merítsen ihletet wifi-kompatibilis készülékei által. Kérje meg őket, hogy támogassák Önt a kreatív folyamatában, így értékes időt tölthet barátaival és családjával. Éljen inspirált életet, mert minden pillanat számít!

EasyClean®
EasyClean®: egyszerű sütőtisztítás.

Az EasyClean® segítségével megkönnyítjük a sütő ragyogását. Tegye a tisztítást egyszerűbbé. Adjunk hozzá egy csepp mosószert 400 ml vízhez, öntsük a sütő aljára és aktiváljuk. Ettől a vajkrémből sütött tészta morzsák , a kifröccsent gyümölcs- mind lágyulnak hővel és vízzel. Annak érdekében, hogy erőfeszítés nélkül törölje le őket.
Comfort Flex
Comfort Flex hosszabbító sínek: fogja meg kényelmesen a sütőlapot oldalról.

A Comfort Flex segítségével a pulyka kihúzása a sütőből még soha nem volt ilyen problémamentes. Teljesen kinyúló sínekkel egészen ki tudja húzni a tálcát. Az óriás sült kezelése egy darab sütemény - mindkét kezével könnyen megfoghatja a tálcát az oldalról. Ez még kényelmesebb, mert távol van a hőtől. A sínek a kényelme érdekében felül, középen vagy alul helyezhetők el.
ComfortFlex®
ComfortFlex®

A ComfortFlex® segítségével a pulyka kihúzása a sütőből még soha nem volt ilyen problémamentes. Teljesen kinyúló sínekkel egészen ki tudja húzni a tálcát. Az óriás sült kezelése egy darab sütemény - mindkét kezével könnyen megfoghatja a tálcát oldalról. Ez még kényelmesebb, mert távol van a hőtől. A sínek a kényelme érdekében felül, középen vagy alul helyezhetők el.
Meatprobe
Többpontos maghőmérő

Ha házigazda vagy, az utolsó dolog, ami miatt aggódni akarsz, hogy a sült miként fog megsülni. Hagyja, hogy sütője és a többpontú maghőmérő segítenek a lédús, omlós húsok készítésében. Helyezze a szondát a húsba, válassza ki a sütő üzemmódját és hőmérsékletét, állítsa be a sült célhőmérsékletét, és pihenjen. Három mérőműszer méri a húst, és amikor a belső hőmérséklete eléri a kívánt hőmérsékletet, a sütő melegszik. Finom lakomákhoz.

Baking and Roasting Assistant automatikus programokkal
Sütési és grillezési asszisztens automatikus programokkal: a tökéletes páros az optimális sütéshez.
Nem egészen biztos benne, mennyi ideig kell sütni a piskótát vagy a sült marhahúst, illetve a lasagnát? Sütési és grillezési asszisztensünk, valamint az automatikus programok tudják a megoldást. Az ételek ideális sütési idejére, hőmérsékleteire és módjára vonatkozó javaslatok kéznél vannak. Egyszerűen görgessen és válassza ki. Erősítse meg egy gombnyomással, és azonnal indítsa el, a sütő elvégzi a többit. Ez a kényelem édesebbé teszi a sütést.

Soft Close + Soft Opening
Soft Close, Soft Opening: finoman nyitható és zárható
A sütés olyan csodálatos kapcsolat lehet. Tészta-dagasztás, tésztakeverés, tojásfehérje verés, fűszer készítés, szerecsendió-reszelés - mind kulináris szimfóniát eredményeznek. Kevésbé az ajtó becsapódásával. A Soft Close és a Soft Opening együtt csendben működik a nem kívánt hangzavar megelőzése érdekében. Csillapító rendszere tompítja az ajtót, amikor véletlenül becsukódik, vagy kinyílik. Tehát, amikor rohan, hogy felszolgálja az ízletes pogácsait, az ajtó nem csapódik be.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz