Termékek Menü

Neff T59PS51X0 ​N90 indukciós főzőlap 90 cm 2 Flex Induction TwistPad® Fire vezérlés Neff Collection

Ár:
559.990 Ft (440.937 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: T59PS51X0
Gyártó: Neff
Szállítási díj: 6.000 Ft
Flex Induction indukciós főzőlap - NEFF Collection - 90 cm - Munkapultba süllyeszthető kivitel - TwistPad Fire - 2 automatikus Flex Induction zóna - 32 cm átmérőjű indukciós zóna középen - Frying Sensor - Power Move - Quick Start, Re Start - Pan Boost és Pot Boost funkciók - 11,1 kW
Elérhetőség: Rendelésre
Szélesség: 90cm

Leírás és Paraméterek

Flex Induction főzőlap Twist Pad vezérléssel

TwistPadFire® - kivehető, mágneses, megvilágított vezérlőgomb, amely pontos vezérlést biztosít az összes főzési zóna felett.

Flex Induction - Helyezze az edényeit és serpenyőit a rugalmas zónára bárhol, ahol szeretné, és melegítse pontosan ott, ahol edényei vannak.

Power Move – A flex zóna három zónát kínál: az elsőn forráspontot, a középsőn forrást és a hátsón felmelegítést.

Sütési érzékelő –5 választható hőmérsékleti beállítással figyeli és beállítja a hőmérsékletet.

Power Boost – optimalizált teljesítményszint funkció a rugalmasabb és még gyorsabb főzés érdekében.


Kezelés
TwistPad® Fire

Rugalmasság
Kétszeresen bővíthető zóna, Flex zóna
Power Move
5 indukciós főzőzóna
32 cm-es, 3 körös, bővíthető, kör alakú főzőzóna

Komfort
Pot Boost funkció minden zónához
Pan Boost
17 teljesítmény fokozat
Főzési fokozatok digitális kijelzése
2-fokozatú digitális maradékhő jelzés
Kikapcsolás időzítő minden zónához Időzítő Count Up időzítő
Restart funkció
Quick Start funkció
Elektromos fogyasztás kijelzése a főzés végén
Edényfelismerés Power Management funkció Biztonsági kikapcsolás Gyermekzár Törlési védelem

Design
Felületbe süllyeszthető kivitel
Kőből vagy gránitból készült munkalapba történő beszereléshez

Technikai információk
Készülékméret: (Szélesség/Mélység) 892 mm x 512 mm
Kivágás mérete (Ma x Szé x Mé mm): 56 x 896  x 516
90 cm szélesség
Vezetékhossz: 110 cm
Power Management funkció
Főkapcsoló
Minimális munkalapvastagság: 16 mm

Csatlakozási érték: 11100 W
Főzőzónák: 1 x Ø 400 mm x 230 mm, 3.3 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós vagy 2 x Ø 230 mm, 2.2 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós; 1 x Ø 210 mm, 2.2 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós;1 x Ø 400 mm x 230 mm, 3.3 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós vagy 2 x Ø 230 mm, 2.2 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós
2 x Flex Induction zóna kétféle felhasználási lehetőséggel: 2 különálló indukciós főzőzóna Ø230 mm felülettel vagy egy flex zóna 1 x Ø 400 mm x 230 mm felülettel
Frying Sensor, 5 hőmérséklet beállítással
A kábel tartozék

Garancia 3 év
Indukciós igen
Kivitel beépíthető
Szín Fekete
Vezérlés TwistPad

Extrák

TwistPadFire®
TwistPadFire®- pörgetés és játszva főzés.

A főzőlap az intuitív kis segítőnk számára van beállítva: A TwistPadFire® praktikus irányítást biztosít minden vágyához. A TwistPadFire® enyhe megérintésével egy piros gyűrű világít, majd aktiválhatja a kívánt főzési zónát. Válassza ki az energiaszintet a gomb elforgatásával. A mágneses TwistPadFire® kivehető és készen áll arra, hogy a főzőlapot kreatív csatlakozási ponttá átalakítsa, amely könnyen tisztítható.

Flex Induction
Flex Induction- több hely az ízeknek.

Lépjen ki a forró gyűrűből és lépjen be a szabadság központjába. A Flex Induction meghívja Önt, hogy helyezze edényeit és serpenyőit a Flex Zone területén bárhova. A mai varázslat láthatatlan: az üveglapja alatt van négy indukciós tekercs, amelyek egyesítik az erőket az edény méretétől és alakjától függően. Pontosan mérje meg hőjét, és élvezze a főzés szabadságát, bárhová is vigye Önt.

Power Move (3 zóna)
Power Move- forralás, főzés és melegen tartás beállítás nélkül.

Irányítsa a hővel kapcsolatos döntéseit! A Power Move örömmel figyeli az ételeket. Egyszerűen aktiválja a Power Move funkciót, hogy a Flex Indukciós főzőlapot három magas hőmérsékleti zónára oszthassa: közelebb forraljon, középen főzze, és a végén tartsa melegen. Tolja az edényeket a kívánt hőszintre, és szabadítsa fel kreativitását a következő inspirációra.

Frying sensor (5 szinten)
Sütés érzékelő ( 5 szinten) süssön okosan.

Gondoltál már valami probléma nélkül a serpenyőben történő sütésre? A sütési érzékelő a testreszabott válasz az ízletesebb valósághoz: válassza az öt C ° zóna egyikét, és hagyja, hogy az érzékelő végezze a többit. Sütőérzékelőnk melegíti az edényeket és a jeleket vizuálisan és hallhatóan, amikor éppen a megfelelő hőmérséklet van. Akkor, amikor olajat és összetevőket adsz hozzá és bízol: szinte lehetetlen elégetni a vacsorát, mivel az állandó hőmérsékletet tart.

Induction
Induction- csak az edény melegszik.
Indukciós főzőlapunk ugyanolyan változatos, mint a szakácsok. Csak egy közös dolguk van: a TwistPad® vagy a TwistPadFire® intuitív működésének köszönhetően nincs semmi, amely elvonja Önt attól, amit valóban érdemes főzni: a kísérleti öröm.

PowerMove
PowerMove: forralás, főzés és melegen tartás beállítás nélkül.
Irányítsa a hővel kapcsolatos döntéseit! A PowerMove örömmel figyeli az ételeket. Egyszerűen aktiválja a PowerMove-ot, hogy a FlexInduction főzőlapot három magas hőmérsékleti zónára oszthassa: közelebb főzzön, középen főzze, és a végén melegen tartsa. Tolja az edényeket a kívánt hőszintre, és szabadítsa fel kreativitását a következő inspirációra.

FlexInduction
FlexInduction
Lépjen ki a forró gyűrűből és lépjen be a szabadság központjába. A FlexInduction felkéri Önt, hogy helyezze edényeit és serpenyőit a FlexZone területén bárhol. A mai varázslat láthatatlan: az üveglap alatt feküdt négy indukciós tekercs, amelyek egyesítik az erőket az edény méretétől és alakjától függően. Pontosan mérje meg hőjét, és élvezze a főzés szabadságát, bárhová vezet is.

Frying Sensor (5 szinten)
Frying Sensor süssön okosan.
Gondoltál már valami probléma nélkül a serpenyőben történő sütésre? A sütési érzékelő a testreszabott válasz az ízletesebb valósághoz: válassza az öt C ° zóna egyikét, és hagyja, hogy az érzékelő végezze a többit. A FryingSensor a paneleket és a jeleket vizuálisan és hallhatóan melegít, amikor a hőmérséklet megfelelő. Ez az, amikor olajat ad hozzá, az összetevőket és a bizalmat: így lehetetlen elégetni a vacsorát.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz