Termékek Menü

Neff T59TF6RN0 ​N90 indukciós főzőlap 90 cm 3 Flex Induction acél keret TwistPad® Fire vezérlés Neff Collection

Ár:
690.000 Ft (543.307 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: T59TF6RN0
Gyártó: Neff
Szállítási díj: 6.000 Ft
Flex Induction indukciós főzőlap - NEFF Collection - 90 cm - Prémium nemesacél keret - TwistPad Fire - TFT érintőkijelző - 3 automatikus Flex Induction zóna - Frying Sensor - Power Move - Quick Start, Re Start - Pan Boost és Pot Boost funkciók - 11,1 kW
Elérhetőség: Raktáron
Szélesség: 90cm

Leírás és Paraméterek

Önállóan beépíthető Flex Induction főzőlap, TFT érintőkijelzős vezérléssel.

TFT kijelző - könnyen megfogható képekkel közvetlenül a választott funkcióhoz vezet.

Flex Induction - Helyezze az edényeit és serpenyőit a rugalmas zónára bárhol, ahol szeretné, és melegítse pontosan ott, ahol edényei vannak.

Cooking Assistant - a legjobban tudja, hogyan kell kezelni az ételt a megfelelő hőmérsékleti és időtartományban.

Power Move – A flex zóna három zónát kínál: az elsőn forráspontot, a középsőn forrást és a hátsón felmelegítést.

Power Transfer – amikor az edényt áthelyezi, a beállítások automatikusan követik a főzőedényeket.


Kezelés
FullTouch teljes érintésvezérlésű TFT kijelző

Rugalmasság
3 Flex zóna
Power Move
5 indukciós főzőzóna
Power Transfer
Főzőzónák: 1 x Ø 400 mm x 240 mm, 3.3 kW (max. telejsítmény 3.7 kW) indukciós vagy 2 x Ø 240 mm, 2.2 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós; 1 x Ø 300 mm x 240 mm, 2.6 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós; 1 x Ø 400 mm x 240 mm, 3.3 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós vagy 2 x Ø 240 mm, 2.2 kW (max. telejesítmény 3.7 kW) indukciós

Komfort
Pot Boost funkció minden zónához
Pan Boost
Frying Sensor, 5 hőmérséklet beállítással
17 teljesítmény fokozat
Kiválasztott étel automatikus elkészítése
2-fokozatú digitális maradékhő jelzés
Kikapcsolás időzítő minden zónához Időzítő Count Up időzítő
Restart funkció
Edényfelismerés Power Management funkció Biztonsági kikapcsolás Gyermekzár Törlési védelem
Melegen tartó funkció, minden zónánál
Elektromos fogyasztás kijelzése a főzés végén
Home Connect (kizárólag azokban az országokban ahol a Home Connect szolgáltatás elérhető)
Főzőlapról vezérelhető elszívó funkciók (megfelelő elszívó esetén)

Design
Kombinálható komfort design-nal rendelkező üvegkerámia főzőlappal
Komfort design

Technikai információk

Méretek (MaxSzéxMé): 51 x 918 x 546 mm
Beépítési méretek: (Vastagság/Szélesség/Mélység) 51 mm x 880 mm x 490 mm
90 cm szélesség
Vezetékhossz: 110 cm
Főkapcsoló
Minimális munkalapvastagság: 16 mm
Csatlakozási érték: 11100 W
A kábel tartozék

Garancia 3 év
Indukciós igen
Kivitel beépíthető
Szín Fekete
Vezérlés TwistPad

Extrák

TFT Display
TFT Display: a ragyogó főzés vezérlő

Hagyja, hogy az intuíció vezesse az ujjait. A TFT kijelzőnk a ragyogó főzési vezérlő. Az átlátszó nézettengely kiemeli a főzőlap minden funkcióját a könnyen megfogható szimbólumokkal, amelyek egyenesen a választott programhoz vezetik - és még sok más: a fényképek és a képek magasan tartják az inspirációt, miközben az ízletes ételek kéznél vannak.

Flex Induction
Flex Induction- több hely az ízeknek.

Lépjen ki a forró gyűrűből és lépjen be a szabadság központjába. A Flex Induction meghívja Önt, hogy helyezze edényeit és serpenyőit a Flex Zone területén bárhova. A mai varázslat láthatatlan: az üveglapja alatt van négy indukciós tekercs, amelyek egyesítik az erőket az edény méretétől és alakjától függően. Pontosan mérje meg hőjét, és élvezze a főzés szabadságát, bárhová is vigye Önt.

Power Move (3 zóna)
Power Move- forralás, főzés és melegen tartás beállítás nélkül.

Irányítsa a hővel kapcsolatos döntéseit! A Power Move örömmel figyeli az ételeket. Egyszerűen aktiválja a Power Move funkciót, hogy a Flex Indukciós főzőlapot három magas hőmérsékleti zónára oszthassa: közelebb forraljon, középen főzze, és a végén tartsa melegen. Tolja az edényeket a kívánt hőszintre, és szabadítsa fel kreativitását a következő inspirációra.

TFT-kijelző
TFT-kijelző: a ragyogó főzésvezérlő.

Hagyja, hogy az intuíció vezesse az ujjait. A TFT-kijelzőnk a ragyogó főzési irányító felület. Az átlátszó nézettengely kiemeli a főzőlap minden funkcióját olyan könnyen megfogható szimbólumokkal, amelyek egyenesen a választott programhoz vezetik - és még sok más: a fényképek és a képek magasra emelik az inspirációt, miközben kézben tartják az ízletes ételeket.

Power Transfer
Power Transfer: teljesítmény áthelyezés automatikusan.

Az edényeit mozgassa, ne a fókuszt. A Power Transfer megkönnyíti a főzést a Flex Indukciós főzőlapon, kiterjesztett Flex Zone területeken: A Power Transfer felismeri a hőszintet és az edény méretét, és ezeket a beállításokat automatikusan áthelyezi egy új helyre, amikor az edényt mozgatja. Nincs több nyomás és beállítás, egy enyhe visszaigazolás elegendő ahhoz, hogy a főzés lényegére összpontosítson.

Cooking Assist
Cooking Assist- a főzőlap teljeskörű ismerője.
Segítő kéz a kreativitásodhoz! Szeretjük az okos konyhai segítőket, amelyek egy kicsit megkönnyítik az életünket. A Cooking Assist a segítségünkre van, amikor bármilyen kiegészítő kézre van szükségünk a megfelelő hőmérséklet kiválasztásához vagy az időtartamra vonatkozó javaslatokhoz. A Cooking Assist könnyen felosztható különféle élelmiszer-kategóriákba. És abban az esetben, ha a ragut különösen ropogósnak tartja, egyszerűen állítsa be a javasolt beállításokat saját kedve szerint.

Home Connect
Home Connect: intelligens háztartási készülékek vezérlése bárhonnan.

Mivel az élet a pillanat élvezetéről szól, a Home Connect segítségével élvezheti az intelligens háztartási készülékekkel való kapcsolattartás szabadságát, bárhol is legyen. Használja ki a Home Connect kiterjedt partnerhálózatát, és merítsen ihletet wifi-kompatibilis készülékei által. Kérje meg őket, hogy támogassák Önt a kreatív folyamatában, így értékes időt tölthet barátaival és családjával. Éljen inspirált életet, mert minden pillanat számít.

Frying sensor (5 szinten)
Sütés érzékelő ( 5 szinten) süssön okosan.

Gondoltál már valami probléma nélkül a serpenyőben történő sütésre? A sütési érzékelő a testreszabott válasz az ízletesebb valósághoz: válassza az öt C ° zóna egyikét, és hagyja, hogy az érzékelő végezze a többit. Sütőérzékelőnk melegíti az edényeket és a jeleket vizuálisan és hallhatóan, amikor éppen a megfelelő hőmérséklet van. Akkor, amikor olajat és összetevőket adsz hozzá és bízol: szinte lehetetlen elégetni a vacsorát, mivel az állandó hőmérsékletet tart.

Induction
Induction- csak az edény melegszik.
Indukciós főzőlapunk ugyanolyan változatos, mint a szakácsok. Csak egy közös dolguk van: a TwistPad® vagy a TwistPadFire® intuitív működésének köszönhetően nincs semmi, amely elvonja Önt attól, amit valóban érdemes főzni: a kísérleti öröm.

PowerMove
PowerMove: forralás, főzés és melegen tartás beállítás nélkül.
Irányítsa a hővel kapcsolatos döntéseit! A PowerMove örömmel figyeli az ételeket. Egyszerűen aktiválja a PowerMove-ot, hogy a FlexInduction főzőlapot három magas hőmérsékleti zónára oszthassa: közelebb főzzön, középen főzze, és a végén melegen tartsa. Tolja az edényeket a kívánt hőszintre, és szabadítsa fel kreativitását a következő inspirációra.

PowerTransfer
PowerTransfer: teljesítmény áthelyezés automatikusan.
Mozgassa az edényeit, ne a fókuszt. A PowerTransfer megkönnyíti a főzést a FlexInduction főzőlapon, kiterjesztett FlexZone területeken: A PowerTransfer felismeri a hőszintet és az edény méretét, és ezeket a beállításokat automatikusan áthelyezi egy új helyre, amikor az edényt mozgatja. Nincs több nyomás és beállítás, enyhe visszaigazolással elegendő ahhoz, hogy a főzés lényegére - az intuícióra - összpontosítson.

FlexInduction
FlexInduction
Lépjen ki a forró gyűrűből és lépjen be a szabadság központjába. A FlexInduction felkéri Önt, hogy helyezze edényeit és serpenyőit a FlexZone területén bárhol. A mai varázslat láthatatlan: az üveglap alatt feküdt négy indukciós tekercs, amelyek egyesítik az erőket az edény méretétől és alakjától függően. Pontosan mérje meg hőjét, és élvezze a főzés szabadságát, bárhová vezet is.
Hood Control
Főzőlap-alapú páraelszívó vezérlés

Főzőlap-alapú páraelszívó-vezérlőnk az egyik otthonos részlet, amely valódi főzési kényelmet nyújt. A főzőlapon keresztül kezelje a különböző teljesítményszinteket, valamint a páraelszívófényét. Ez lehetővé teszi, hogy a főzőlapra koncentráljon, miközben a páraelszívót onnan irányítja, ahonnan a gőz származik.

Frying Sensor (5 szinten)
Frying Sensor süssön okosan.
Gondoltál már valami probléma nélkül a serpenyőben történő sütésre? A sütési érzékelő a testreszabott válasz az ízletesebb valósághoz: válassza az öt C ° zóna egyikét, és hagyja, hogy az érzékelő végezze a többit. A FryingSensor a paneleket és a jeleket vizuálisan és hallhatóan melegít, amikor a hőmérséklet megfelelő. Ez az, amikor olajat ad hozzá, az összetevőket és a bizalmat: így lehetetlen elégetni a vacsorát.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz