Termékek Menü

Neff T66TS61N0 N90 ​indukciós főzőlap 60 cm 2 Flex Induction TwistPad® Fire vezérlés Neff Collection

Ár:
420.000 Ft (330.709 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: T66TS61N0
Gyártó: Neff
Szállítási díj: 6.000 Ft
Flex Induction indukciós főzőlap - NEFF Collection - 60 cm - Prémium nemesacél keret - TwistPad Fire - 2 automatikus Flex Induction zóna - egy Extended Flex kiegészítő Flex Induction zóna - Frying Sensor - Power Move - Power Transfer - Quick Start, Re Start - Pan Boost és Pot Boost funkciók - 7,4 kW
Elérhetőség: Raktáron
Szélesség: 60cm

Leírás és Paraméterek

Flex Induction főzőlap Twist Pad vezérléssel

TwistPadFire® - kivehető, mágneses, megvilágított vezérlőgomb, amely pontos vezérlést biztosít az összes főzési zóna felett.

Bővített Flex Induction- további flex zóna a még nagyobb rugalmasság érdekében, és ideális nagyobb edényekhez és serpenyőkhöz.

Power Move – A flex zóna három zónát kínál: az elsőn forráspontot, a középsőn forrást és a hátsón felmelegítést.

Power Transfer – amikor az edényt áthelyezi, a beállítások automatikusan követik a főzőedényeket.

Sütési érzékelő –5 választható hőmérsékleti beállítással figyeli és beállítja a hőmérsékletet.

Kezelés
TwistPad® Fire
Rugalmasság
2 FlexZóna
Power Move
Kiegészítő FlexInduction zóna
4 indukciós főzőzóna
Power Transfer

Komfort
Pot Boost funkció minden zónához
Pan Boost
17 teljesítmény fokozat
Főzési fokozatok digitális kijelzése
2-fokozatú digitális maradékhő jelzés
Kikapcsolás időzítő minden zónához Időzítő Count Up időzítő
Edényfelismerés Power Management funkció Biztonsági kikapcsolás Gyermekzár Törlési védelem
Quick Start funkció
Restart funkció

Design
Komfort design

Technikai információk
Készülékméret: (Szélesség/Mélység) 606 mm x 546 mm
Beépítési méretek: (Vastagság/Szélesség/Mélység) 51 mm x 560 mm x 490 mm
60 cm szélesség
Vezetékhossz: 110 cm
Power Management funkció
Főkapcsoló
Minimális munkalapvastagság: 16 mm
Csatlakozási érték: 7400 W
Főzőzónák: 1 x Ø 380 mm x 230 mm, 3.3 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós, vagy 2 x Ø 190 mm, 2.2 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós; 1 x Ø 380 mm x 230 mm, 3.3 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós, vagy 2 x Ø 190 mm, 2.2 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós
2 x Flex Induction zóna kétféle felhasználási lehetőséggel: 2 különálló indukciós főzőzóna Ø230 mm felülettel vagy egy flex zóna 1 x Ø 380 mm x 230 mm felülettel
Frying Sensor, 5 hőmérséklet beállítással
Kombinálható komfort design-nal rendelkező üvegkerámia főzőlappal
A kábel tartozék
2-fokozatú digitális maradékhő jelzés

Műszaki adatok
Csatlakozási érték: 7.4 kW
Csatlakozó kábel (1.1 m) dugvilla nélkül
T66TS61N0
60 cm, Indukciós Üvegkerámia főzőlap
Melegen tartó funkció, minden zónánál
Elektromos fogyasztás kijelzése a főzés végén

Méretek (MaxSzéxMé): 51 x 606 x 546 mm
EAN-kód: 4242004191704

Sütőtípus / Sütési módok
Power Move

Garancia 3 év
Indukciós igen
Kivitel beépíthető
Szín Fekete
Vezérlés TwistPad

Extrák

TwistPadFire®
TwistPadFire®- pörgetés és játszva főzés.

A főzőlap az intuitív kis segítőnk számára van beállítva: A TwistPadFire® praktikus irányítást biztosít minden vágyához. A TwistPadFire® enyhe megérintésével egy piros gyűrű világít, majd aktiválhatja a kívánt főzési zónát. Válassza ki az energiaszintet a gomb elforgatásával. A mágneses TwistPadFire® kivehető és készen áll arra, hogy a főzőlapot kreatív csatlakozási ponttá átalakítsa, amely könnyen tisztítható.
Bővített Flex Induction
Bővített Flex Induction - további segítség a rugalmassághoz.

Lépjen ki a forró gyűrűből és lépjen be a szabadság központjába. A Flex Induction felhívja a figyelmét arra, hogy helyezze edényeit és serpenyőit a Flex Zone területén bárhova. A mai varázslat láthatatlan: az üveglapon vannak olyan indukciós tekercsek, amelyek az edény méretétől és alakjától függően egyesítik az erőket. Pontosan mérje meg a hőt, és élvezze a főzés szabadságát, bárhová vezeti is Önt. A kibővített Flex Zone-nak köszönhetően még nagyobb rugalmasságot fog elérni. Nagyobb edényekhez és serpenyőkhöz tökéletes.

Power Move (3 zóna)
Power Move- forralás, főzés és melegen tartás beállítás nélkül.

Irányítsa a hővel kapcsolatos döntéseit! A Power Move örömmel figyeli az ételeket. Egyszerűen aktiválja a Power Move funkciót, hogy a Flex Indukciós főzőlapot három magas hőmérsékleti zónára oszthassa: közelebb forraljon, középen főzze, és a végén tartsa melegen. Tolja az edényeket a kívánt hőszintre, és szabadítsa fel kreativitását a következő inspirációra.

Power Transfer
Power Transfer: teljesítmény áthelyezés automatikusan.

Az edényeit mozgassa, ne a fókuszt. A Power Transfer megkönnyíti a főzést a Flex Indukciós főzőlapon, kiterjesztett Flex Zone területeken: A Power Transfer felismeri a hőszintet és az edény méretét, és ezeket a beállításokat automatikusan áthelyezi egy új helyre, amikor az edényt mozgatja. Nincs több nyomás és beállítás, egy enyhe visszaigazolás elegendő ahhoz, hogy a főzés lényegére összpontosítson.
Frying sensor (5 szinten)
Sütés érzékelő ( 5 szinten) süssön okosan.

Gondoltál már valami probléma nélkül a serpenyőben történő sütésre? A sütési érzékelő a testreszabott válasz az ízletesebb valósághoz: válassza az öt C ° zóna egyikét, és hagyja, hogy az érzékelő végezze a többit. Sütőérzékelőnk melegíti az edényeket és a jeleket vizuálisan és hallhatóan, amikor éppen a megfelelő hőmérséklet van. Akkor, amikor olajat és összetevőket adsz hozzá és bízol: szinte lehetetlen elégetni a vacsorát, mivel az állandó hőmérsékletet tart.

Induction
Induction- csak az edény melegszik.
Indukciós főzőlapunk ugyanolyan változatos, mint a szakácsok. Csak egy közös dolguk van: a TwistPad® vagy a TwistPadFire® intuitív működésének köszönhetően nincs semmi, amely elvonja Önt attól, amit valóban érdemes főzni: a kísérleti öröm.

PowerMove
PowerMove: forralás, főzés és melegen tartás beállítás nélkül.
Irányítsa a hővel kapcsolatos döntéseit! A PowerMove örömmel figyeli az ételeket. Egyszerűen aktiválja a PowerMove-ot, hogy a FlexInduction főzőlapot három magas hőmérsékleti zónára oszthassa: közelebb főzzön, középen főzze, és a végén melegen tartsa. Tolja az edényeket a kívánt hőszintre, és szabadítsa fel kreativitását a következő inspirációra.

PowerTransfer
PowerTransfer: teljesítmény áthelyezés automatikusan.
Mozgassa az edényeit, ne a fókuszt. A PowerTransfer megkönnyíti a főzést a FlexInduction főzőlapon, kiterjesztett FlexZone területeken: A PowerTransfer felismeri a hőszintet és az edény méretét, és ezeket a beállításokat automatikusan áthelyezi egy új helyre, amikor az edényt mozgatja. Nincs több nyomás és beállítás, enyhe visszaigazolással elegendő ahhoz, hogy a főzés lényegére - az intuícióra - összpontosítson.

FlexInduction
FlexInduction
Lépjen ki a forró gyűrűből és lépjen be a szabadság központjába. A FlexInduction felkéri Önt, hogy helyezze edényeit és serpenyőit a FlexZone területén bárhol. A mai varázslat láthatatlan: az üveglap alatt feküdt négy indukciós tekercs, amelyek egyesítik az erőket az edény méretétől és alakjától függően. Pontosan mérje meg hőjét, és élvezze a főzés szabadságát, bárhová vezet is.

Frying Sensor (5 szinten)
Frying Sensor süssön okosan.
Gondoltál már valami probléma nélkül a serpenyőben történő sütésre? A sütési érzékelő a testreszabott válasz az ízletesebb valósághoz: válassza az öt C ° zóna egyikét, és hagyja, hogy az érzékelő végezze a többit. A FryingSensor a paneleket és a jeleket vizuálisan és hallhatóan melegít, amikor a hőmérséklet megfelelő. Ez az, amikor olajat ad hozzá, az összetevőket és a bizalmat: így lehetetlen elégetni a vacsorát.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz