Termékek Menü

Bosch PXY875KW1E Serie8 FlexInduction főzőlap TFT kijelző 80cm 7,4kW

Ár:
499.900 Ft (393.622 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: PXY875KW1E
Gyártó: Bosch
Szállítási díj: Ingyenes
Indukciós üvegkerámia főzőlap - Serie8 - 80cm - - Komfort-Profil - TFT kijelző, teljes érintésvezérlés - két automatikus FlexInduction zóna - kiegészítő FlexInduction zóna - PerfectFry sensor - PerfectCook ready - 7,4kW max. teljesítmény- Home Connect
Elérhetőség: Raktáron
Szélesség: 80cm
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bosch HEZ390512 Teppan Yaki flexInduction főzőlapokhoz Bosch HEZ390512 Teppan Yaki flexInduction főzőlapokhoz
129.900 Ft
Bosch HEZ390522 grill lap flexInduction főzőlapokhoz Bosch HEZ390522 grill lap flexInduction főzőlapokhoz
65.900 Ft

Leírás és Paraméterek

80 cm: nagy hely 4 lábasnak vagy serpenyőnek.

Főzőzónák

2 FlexZóna: használhat bármilyen alakú vagy méretű edényt a 40 cm hosszú zónán belül bárhol, vagy akár oldalra is elhelyezheti.
Bal első főzőzóna: 200 mm, 230 mm, 2.2 kW (maximális teljesítmény: 3.7 kW)
Bal hátsó főzőzóna: 200 mm, 230 mm, 2.2 kW (maximális teljesítmény: 3.7 kW)
Jobb hátsó főzőzóna: 200 mm, 230 mm , 2.2 kW (maximális teljesítmény: 3.7 kW)
Jobb első főzőzóna: 200 mm, 230 mm, 2.2 kW (maximális teljesítmény: 3.7 kW)

Kényelmes használat

FullTouch teljes érintésvezérlésű TFT kijelző: egyszerűen kezelheti a főzőlapot az érintőkijelzővel, és felfedezheti az összes elérhető funkciót a szöveges információknak és képeknek köszönhetően.
17 fokozat: állítsa be precízen a teljesítményt a 17 teljesítményfokozat segítségével (9 fő és 8 köztes fokozat).
Melegen tartó funkció, minden zónánál: tartsa melegen az edényeket az előre beállított alacsony teljesítményszinten.
Időzítő (timer), kikapcsolás funkcióval, minden főzőmezőhöz
: kikapcsolja a főzőzónát a beállított idő végén (pl. főtt tojás esetén).
CountDown funkció
: egy hangjelzés szólal meg a beállított idő végén (pl. tészta esetében).
CountUp timer
: megmutatja, mennyi idő telt el az időzítő indítása óta (pl. krumpli esetében).

Időmegtakarítás és hatékonyság

PowerBoost funkció, minden főzőzónához
: forralja fel a vizet gyorsabban az 50%-kal nagyobb energiának köszönhetően (a legmagasabb sztenderd értékhez képest),
PanBoost: Booster funkció: gyorsabban melegíti fel a serpenyőket, mint a legmagasabb szabványos szinten, miközben védi a serpenyő bevonatát.
MoveMode (3 szint): növelje vagy csökkentse a teljesítményszintet egyszerűen az edény előre vagy hátra mozgatásával.
Beállítások automatikus átvétele: ha egy edényt másik főzőzónára helyez, egyetlen gombnyomással vigye át az összes korábbi beállítást az új zónára.
QuickStart funkció: bekapcsoláskor a főzőlap automatikusan kiválasztja a főzőzónát amin edényt érzékel (kikapcsolt módban odahelyezettet).
ReStart funkció: véletlen kikapcsolás esetén állítsa vissza az összes korábbi beállítást a főzőlap 4 másodpercen belüli ismételt bekapcsolásával.

Főzősegéd

DishAssist sütősegéd: az érintőkijelzőn könnyedén megtalálhatja a megfelelő hőmérsékletbeállítást egy adott ételhez.
PerfectCook szenzor előkészítés (a szenzor külön megvásárolható): megakadályozza az edények túlforrását az edényhez csatlakoztatott érzékelő automatikus hőmérsékletszabályozásának köszönhetően.
PerfectFry szenzor 5 sütési fokozattal: megakadályozza az odaégetést a beépített érzékelő automatikus hőmérsékletszabályozásának segítségével.

Hálózati csatlakoztathatóság

Távoli felügyelet és vezérlés: ellenőrizze, hogy a főzőlap ki van-e kapcsolva akkor is, ha nincs otthon, és keressen recepteket vagy további funkciókat a Home Connect alkalmazásban.
Főzőlapról vezérelhető elszívó (megfelelő elszívó esetén): automatikusan aktiválja a páraelszívót főzés közben a főzőlap és a megfelelő páraelszívó WiFi kapcsolatának köszönhetően.

Design

Komfort-Profil

Biztonság

2-fokozatú digitális maradékhő jelzés: jelzi, hogy mely főzőzónák forrók vagy melegek még.
Gyermekzár: előzze meg a nem kívánt kezelését főzőlapjának.
Törlési védelem: törölje le a kifutott folyadékot anélkül, hogy véletlenül megváltoztatná a beállításokat (az összes érintőgomb blokkolása 30 másodpercre).
Főkapcsoló: kapcsolja ki a zónákat egyszerre, egy gomb érintésével.
Biztonsági kikapcsolás: biztonsági okokból a melegítés egy előre beállított idő után, ha nincs interakció, leáll (testreszabható).
Elektromos fogyasztás kijelzése a főzés végén: az utolsó főzési folyamat villamosenergia-fogyasztását mutatja.

Beszerelés

Termékméretek (Ma x Szé x Mé mm): 51 x 816 x 527
A beépítéshez szükséges résméret (Ma x Szé x Mé mm) : 51 x 750 x (490 - 500)
Minimális munkalap vastagság: 16 mm
Csatlakozási teljesítmény: 7400 W
PowerManagement Funkció: szükség esetén korlátozza a maximális teljesítményt (az elektromos biztosítéktól függően).
Tápvezeték: 110 cm, A kábel tartozék
Garancia 3 év
Indukciós igen
Kivitel beépíthető
Szín Fekete
Vezérlés szenzoros (érintő gombos)

Extrák

 

PerfectFry automatikus sütőszenzor. Az automatikus sütőszenzor segítségével mindig az adott ételnek megfelelő hőmérsékletet tudja beállítani a főzőzónán 5 fokozatban, amelyet az automatika a teljes folyamat során egyenletes értéken tart.

PerfectCook automatikus főzőszenzor. Egy vezeték nélküli hőmérő segítségével a főzőlap elektronikája folyamatosan ellenőrzi a főzőedény hőmérsékletét és folyamatosan egyenletes szinten tartja, így biztos lehet benne, hogy az étel mindig a neki megfelelő hőmérsékleten készül.

TFT kijelző Assist-funkcióval. A színes érintőkijelzőn gyerekjáték a funkciók beállítása, a képekkel illusztrált Assist menü segítségével pedig bármely étel egyszerűen elkészíthető a főzőlap automatikus érzékelőinek segítségével.

FlexInduction technológia. Mostantól nem számít, hogy egy, kettő vagy három lábasban vagy egy nagy serpenyőben kell az ebédnek elkészülnie, a Bosch FlexInduction technológia teljes rugalmasságot biztosít Önnek. A zónák páronként összekapcsolhatóak vagy külön vezérelhetők, egyes modellekben pedig a bal- és a jobboldali zónák között még kiegészítő FlexInduction zónákat is találunk a még nagyobb rugalmasság érdekében.

MoveMode. Automatikus teljesítmény szabályozás a FlexInduction vagy CombiInductio zónákon. A főzőlap az edény helyzetétől függően állítja be a teljesítményfokozatot, elöl 9-es, középen 5-ös hátul pedig 1-es fokozatra (az értékek természetesen módosíthatóak).

ReStart – újraindítási memória. Amennyiben a főzőlapot kikapcsolja, a beállított értékek még 4 másodpercig tárolódnak a készülék memóriájában, így ezen időn belüli visszakapcsolás után a főzőlap felveszi a kikapcsolás előtti beállításokat.

Komfort-Profil. Ezzel az elegáns designnal rendelkező főzőlap a legmodernebb konyhákba is tökéletesen illeszkedik, oldalt nemesacél szegély, elöl elvékonyodó él teszi kifinomulttá és esztétikussá.

 

TFT-érintőkijelző

A TFT-érintőkijelzőt úgy alakítottuk ki, hogy egyszerű legyen a menüben való navigálás vagy a további funkciók kiválasztása és bekapcsolása anélkül, hogy a megjelenítés zavarossá válna. Az írás egyértelműen és könnyen érthető és a megjelenített képek még sürgős esetben is megkönnyítik a gyors navigációt.

Sokféleképpen készítheti el a tökéletes steaket. A lehető leggyorsabb módját itt ismertetjük.

Az olajban sütésnél döntő fontosságú az ideális hőmérséklet. Ha túl forró, akkor még a legjobb steak is túl gyorsan sül vagy odaég. Mindegy, hogyan szereti – véresen, félig vagy jól átsütve – a hús sütése ennél már nem is lehet egyszerűbb. A PerfectFry szenzor folyamatosan szabályozza a hőmérsékletet sütés közben, és precízen állít rajta, ha szükséges.

Emelje új szintre a főzést.

Még több hozzáadott erő: A továbbfejlesztett PowerBoost funkcióval rendelkező indukciós főzőlapjaink még nagyobb teljesítménnyel működnek a gyorsabb főzés érdekében. Így például 2 liter víz felforralása majdnem háromszor gyorsabban történik, mint a hagyományos üveg- vagy kerámialapos főzőlapok esetén.

Serpenyő felismerés

A serpenyő felismerés nem működik, ha nincs edény az indukciós területen

A tökéletes kulináris eredmény programozva

A MoveMode használatával a főzés teljesen ösztönös és kényelmes lesz. A múltban a levest 9-es szinten főztük, ezután 5-ös, majd 1-es szinten tartottuk melegen, miközben a hagyományos főzőlapokon a hőfokot magunk állítottuk be. Most már a FlexZone-ák, valamint a CombiZone-ák a MoveMode-dal együtt elvégzik ezt a feladatot Ön helyett. A MoveMode bekapcsolásával a zónákat három külön területre osztjuk, melyeken az előre beállított fokozatok 1, 5 és 9.

Az első receptgyűjtemény egy sütőben.

Egyes receptekből egyszerűen kifelejtik a pontos hőmérséklet-beállítást vagy a sütési időt. De az automatikus sütőbeállítások, mint például az Assist funkció, még így is tökéletes eredményeket biztosítanak. Egyszerűen válassza ki a kívánt ételt a vezérlőpanelen, és sütője automatikusan beállítja az ideális fűtési módot, hőmérsékletet és elkészítési időt. Tökéletesség gombnyomásra.

Végtelen rugalmasság, egyetlen eredmény: tökéletesség.

A főzőlapot használhatja hagyományos indukciós főzőlapként is négy különálló főzőzónával, de össze is vonhatja azokat két nagy, összefüggő FlexInduction zónává. Így további helyhez jut, ahol elhelyezheti edényét, legyen az bármilyen méretű vagy formájú – ahogyan Önnek tetszik. A kibővített FlexInduction zónának köszönhetően még a nagyobb, 30 cm átmérőjű fazekak és serpenyők is elférnek a 40 cm hosszú sütőedények és kiegészítők mellett.

A főzőlap szabályozása egyszerűvé vált.

Nincs szükség a hőmérséklet-fokozat egyedi beállítására, ha főzés közben átteszi az edényt az egyik főzőhelyről a másikra. Mivel a főzőhelyek átveszik a régi beállításokat, vagyis a főzési hőmérsékletet és időt – ezért csak egy gombnyomásra van szükség a jóváhagyáshoz.

17 fokozatú indukció-beállítás

A 17 fokozatú indukció-beállítás lehetővé teszi a különböző főzési igényekhez tartozó hőmérsékletek pontos megadását

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz