Termékek Menü

Teka CLC 835 MC beépíthető kapszulás kávéfőző

Ár:
223.460 Ft (175.953 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: Teka CLC 835 MC
Gyártó: Teka

Beépíthető multikapszulás kávéfőző. Többféle kapszula  és őrölt kávé. 5 adapter. Érintőgombok. 4"-os színes TFT kijelző. 1 csésze kezelése. Állítható kifolyási magasság, a csészeméretnek megfelelően.  Szivattyú nyomás 19 bar.

Rendelési szándék esetén, kérjük a részletes leírást is olvassa el!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-12-04

Leírás és Paraméterek

 

Beépíthető multikapszulás kávéfőző. Többféle kapszula (Nespresso®, Lavazza®, Caffitaly®, E.S.E. pod (Easy Serving Espresso), és őrölt kávé. 5 adapter. Érintőgombok. 4"-os színes TFT kijelző. 1 csésze kezelése. Állítható kifolyási magasság, a csészeméretnek megfelelően. 3 funkció (kávékészítés, gőzölés, meleg víz készítés (pl. tea, leves készítéshez)). Szivattyú nyomás 19 bar. Beépített tárolórekeszek a készülék két szélén, fiók alatta. Hulladék tartály. Vízkő mentesítő program. A kávé mennyiségének (rövid/közepes/hosszú/extra) és hőmérsékletének szabályozása. Automatikus LED-es megvilágítás. 1 literes víztartály. Maradékvíz tálca. Szín: fekete/inox. Méretek: szé.:595, ma.:455, mé.:330 mm. A két oldalon a balra és jobbra nyíló tároló rekeszek ajtaja miatt, 605 mm széles hely szükséges.

Az alábbi linkre kattintva, megnézhető a kisfilm a termékről.

https://www.youtube.com/watch?v=dHpG-qA3ygw

A képen látható kapszulák, kávépárnák, tasakok, csészék, nem tartozékai a készüléknek!

A Teka, 2018-as katalógusa, az alábbi linkre kattintva, tekinthető, meg.

http://www.teka.hu/user_files/download/catalog/teka_konyha_brossura_2018_hu_r180215_vegleges_02_15press.pdf

Kérjen, csomagárat, ha, több készüléket szeretne vásárolni!

Fontos! A termék megrendelését és beépítését megelőzően, minden esetben győződjön meg a vásárolt termék pontos méretéről, és a beépítést bízza szakemberre, mert a feltüntetett méretek és adatok, a termék fejlesztése miatt és egyéb okokból változhatnak. Ezen ajánlás figyelmen kívül hagyásából esetlegesen bekövetkező károkért a termék gyártóját és forgalmazóját felelősség nem terheli. A weboldalon szereplő képek, illusztrációk, ábrák, színek, leírások és műszaki adatok tájékoztató jellegűek. Megrendelés előtt, kérjük, konzultáljon, munkatársunkkal.

RENDELÉSRE!

Figyelem!

A gyártó tájékoztatása szerint, a Teka CLC 835 MC multikapszulás kávéfőzőgép két oldalsó ajtaja túlnyílik a készüléktesten, így annak helyet kell biztosítani.

A két nyitott ajtó esetén, minimum 605 mm hely kell, vagyis a készülék 595 mm-es külmérete mellett, baloldalon, +5 mm, jobboldalon, +5 mm helyet kell biztosítani.

Ez, csak olyan beépítéseknél jelenthet problémát, ha a készülék eleje és a bútor frontfelülete egy síkban van, 600 mm széles hely van, így a jobbra és balra nyíló ajtóknak nincs hely, a teljes kinyitáshoz.

 

Termék címkék: teka kapszulás kávéfőző
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz