Termékek Menü

Teka EH 60 4G TR inox beépíthető gázfőzőlap

Ár:
70.000 Ft (55.118 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: Teka EH 60 4G TR inox
Gyártó: Teka
Szállítási díj: 1.500 Ft

Figyelem!

A feltüntetett akciós ár a gyártói készlet erejéig, de legkésőbb 2021.12.15.-éig, tart. Az internetes rendelés, csak, akkor tekinthető elfogadottnak, ha munkatársunk, visszaigazolja e-mailben. Az akciós készlet, ha ,elfogy a kedvezményes árat, nem tudjuk biztosítani

58 cm széles gázfőzőlap, ezüst színű kezelőgombok, öntöttvas rács, rozsdamentes acél, elektromos szikragyújtás, égésbiztosító, 4 főzőzóna: 1 háromkörös gázégő (3,5 kW), 1 gyorsfőző gázégő (3 kW), 1 normál gázégő (1,75 kW), 1 mokka gázégő (1 kW).

RENDELÉSRE!

 

Elérhetőség: Rendelésre
Szélesség: 60cm

Leírás és Paraméterek

Fontos! A termék megrendelését és beépítését megelőzően, minden esetben győződjön meg a vásárolt termék pontos méretéről, és a beépítést bízza szakemberre, mert a feltüntetett méretek és adatok, a termék fejlesztése miatt és egyéb okokból változhatnak. Ezen ajánlás figyelmen kívül hagyásából esetlegesen bekövetkező károkért a termék gyártóját és forgalmazóját felelősség nem terheli. A weboldalon szereplő képek, illusztrációk, ábrák, színek, leírások és műszaki adatok tájékoztató jellegűek. Megrendelés előtt, kérjük, konzultáljon, munkatársunkkal.

A Teka, 2018-as katalógusa, az alábbi linkre kattintva, tekinthető, meg.

http://www.teka.hu/user_files/download/catalog/teka_konyha_brossura_2018_hu_r180215_vegleges_02_15press.pdf

Indukciós nem
Kivitel beépíthető
Szín Inox
Vezérlés mechanikus
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz