Termékek Menü

Whirlpool ACM808BAS indukciós főzőlap szaténezüst Flexi Cook 60cm

Ár:
134.900 Ft (106.220 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: ACM 808/BA/S
Gyártó: Whirlpool
Szállítási díj: 1.500 Ft
Önálló, érintőszenzor vezérlésű 58 cm széles indukciós kerámialap - szatén ezüst készülékszín
Elérhetőség: Rendelésre
Szélesség: 60cm

Leírás és Paraméterek

Önálló, központi +/- érintőszenzor vezérlésű 58 cm széles indukciós főzőlap, EcoBooster funkcióval (energiatakarékos vízforralás és forrásban tartás), 4 indukciós főzőzóna, Flexi Cook (2 összekapcsolható zóna), digitális kijelző, programozható időzítés, maradékhő kijelzés, teljesítménynövelés (Booster) 4 zónához, gyermekzár, max. teljesítmény 7.2 kW, élcsiszolt kivitel - szaténezüst készülékszín
Garancia 2 év
Indukciós igen
Kivitel beépíthető
Szín Ezüstszatén
Vezérlés szenzoros (érintő gombos)

Extrák

A FlexiCook zóna segítségével lehetősége nyílik bármilyen méretű és alakú fő- zőedény használatára. Most a minimum 12 cm átmérőjűtől a 40x24 cm-es edé- nyekig bármekkorát választhat, akár egyszerre 10 kisméretű edényt is. A teljes FlexiCook zónában azonos hőmérséklet alakul ki, így egyenletesen és a 4 kW booster teljesítménynek köszönhetően gyorsan készítheti el ételeit. Minden alkalommal, amikor az edényt egy másik zónára áthelyezi a főzőlap alkalmazkodik hozzá és azt a részt kezdi melegíteni, amelyre az edény került, a kijelzőn mutatva, hogy melyik zóna működik.

Amennyiben otthonában korlátozott az elektromos teljesítmény, Ön beállíthatja, hogy mennyi áramot használjon a főzőlap működés közben. A PowerManagement funkciónak köszönhetően Ön 4 különböző teljesítményszint közül választhat, 7,2 kW-6 kW-4 kW-2,5 KW, így teljesen megszüntetheti a túlterhelés okozta veszélyt otthonában.

Az EcoBooster egy olyan innovatív funkció, amely lehetővé teszi, hogy ugyanolyan gyors eredményt érjen el 10%-kal kevesebb energia felhaszná- lásával, mint egy hagyományos booster funkcióval. Az EcoBooster funkció aktiválásakor a főzőzóna 9 percig a maximális teljesítményen üzemel, majd automatikusan vált egy alacsonyabb teljesítményszintre.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz