Termékek Menü
Whirlpool ACM868BAIXL indukciós főzőlap Dupla Flexi Cook iXelium™ üvegkerámia 65cm Katt rá a felnagyításhoz

Whirlpool ACM868BAIXL indukciós főzőlap Dupla Flexi Cook iXelium™ üvegkerámia 65cm

Ár:
149.900 Ft (118.031 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: ACM 868/BA/IXL
Gyártó: Whirlpool
Szállítási díj: Ingyenes
Önálló, zónánkénti érintőszenzor vezérlésű, 65 cm széles indukciós főzőlap,  6. Érzék funkciók 4 indukciós főzőzóna, Dupla Flexi Cook, egyedi iXelium üvegfelület
Elérhetőség: Raktáron
Szélesség: 65cm

Leírás és Paraméterek

Önálló, zónánkénti +/- érintőszenzor vezérlésű, 65 cm széles indukciós főzőlap,  6. Érzék automatikus funkciók (párolás, olvasztás), 4 indukciós főzőzóna, Dupla Flexi Cook (2 x 2 összekapcsolható nagy zóna), digitális teljesítmény kijelző, programozható időzítés, maradékhő kijelzés, teljesítménynövelés (Booster) 4 zónához (zónánként max. 2,4 kW), gyermekzár, Power Management funkció, max. teljesítmény 7,2 kW, élcsiszolt kivitel, egyedi iXelium üvegfelület

Indukciós főzőlap iXeliumTM technológiával Az iXeliumTM felületet kifejezetten azoknak találták ki, akik szeretik a dizájnt, viszont nem szeretnek takarítani. A Whirlpool exkluzív, nanotechnológiával kezelt iXeliumTM szabadalmaztatott felülete megakadályozza, hogy az étel letapadjon a főzőlapra és óvja a karcolásoktól is. Elég egy puha, nedves ruhával áttörölni a felületet és az tiszta lesz, vegyszerek használata nélkül is. Így főzőlapja sokáig ragyogó és karcmentes marad.

A Whirlpool iXelium™ felülettel a főzőlapok gyorsabban és egyszerűbben tisztíthatók

Az exkluzív nano-technológiás iXelium™ felületkezelés megakadályozza, hogy az étel letapadjon a főzőlapra, miközben óvja a karcolástól is.

iXelium™: forradalmi újítás az Ön otthonába

A Whirlpool bemutatja az innovatív felületet, melyet kifejezetten azok számára találtak ki, akik szeretik a dizájnt, viszont nem szeretnek takarítani. A különleges nano-technológiás felületkezelésnek köszönhetően az iXelium™ felületet nagyon egyszerű tisztítani. A hagyományos főzőfelületekkel szemben az iXelium™ megakadályozza, hogy az ételmaradékok a felülethez ragadjanak, így csak annyit kell tennie, hogy egy puha ruhával áttörli a felületet és az tiszta lesz, vegyszerek használata nélkül is. Ennek eredményeként a felület sokáig ragyogó és karcmentes marad.

Maximális karcállóság minden tesztelésnél

A TÜV Rheinland Italia által végzett független laboratóriumi tesztek szerint az iXelium™ főzőlapok sokkal ellenállóbbak a sárgulással, karcolódással és korrózióval szemben, a hagyományos rozsdamentes acél főzőlapokkal szemben. A TÜV Rheinland Italia globális vezető termékek, szolgáltatások és vállalati rendszerek független biztonsági és minőségi értéklelésében több, mint 130 éve.

Hőállóság

Magas hőmérséklettel szembeni ellenállás: egy órán keresztül 315 °C-ra való felmelegítés esetén az iXelium™ főzőlapok 6-szor jobban teljesítettek a sárgásodás elleni tesztben, mint a hagyományos acél felületű főzőlapok.

Karcállóság

A minták karcállóság elleni tesztelésekor egy ceruza keménységű tárggyal folyamatosan növekvő erősségű nyomást helyezve a felületre, az iXelium™ 15 szinttel ellenállóbbnak bizonyul a hagyományos acél felületű főzőlapoknál, azonos feltételek melletti tesztelés során.

 
Garancia 1 év
Indukciós igen
Kivitel beépíthető
Szín Fekete
Vezérlés szenzoros (érintő gombos)

Extrák

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz