Termékek Menü

Whirlpool FSCR80423 A+++ 8kg 1400f/p ZEN technológia™ U1 kijelző elöltöltős mosógép Supreme Care

Ár:
154.900 Ft (121.969 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: FSCR 80423
Gyártó: Whirlpool
Szállítási díj: 6.000 Ft

Elöltöltős mosógép - Supreme Care,  "A+++" energiaosztály,  (max. 1400 fordulat/perc), 8 kg (pamut) mosható ruhamennyiség, ZEN technológia

Üzletben kiálított darab! Kizárólag személyes átvétellel.

Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

Elöltöltős mosógép - Supreme Care, 
"A+++-10%" energiaosztály, 
"B" centrifuga hatékonyság (max. 1400 fordulat/perc), 
8 kg (pamut) mosható ruhamennyiség, 
ZEN technológia™ - extra csendes motor, 
Supreme Care mosódob és emelőlapátok, 
SoftMove™ dobmozgás, 6. Érzék funkció, 
U1 kijelző (programidő kijelzése). 

Választható opciók: Colours 15°C (15°C mosás), 
FreshCare™ (ruhalazítás opció), mosószeradagolási javaslat, késleltett indítás, állítható hőmérséklet és centrifuga szint, előmosás, meleg befejezés, Stain 15°C (15°C folteltávolítás), erős szennyeződés, intenzív öblítés, "Rapid" gyorsmosás (gyorsabb mosás). 

Programok: EcoPamut, Pamut, napi vegyes, műszál, kímélő mosás, gyapjú, színes ruhák, 30' gyorsmosás, öblítés és centrifugálás, csak centrifugálás. 

Fehér dobajtó, króm kerettel. 

49dB mosási / 69dB centrifuga zajszint. 

85x59,5x61cm. 

20 ÉV GARANCIA A MOTORRA

Automata mosószer adagolás nincs
Energiaosztály A+++
Garancia 2 + 4 év
Kijelző LCD/LED
Kivitel szabadonálló
Mosási kapacitás 8kg
Mosógép típus elöltöltős
Szín Fehér
A+++;
max. 1400 fordulat/perc;
8 kg kapacitás
ZEN motor

Extrák

ZEN technológia
A Whirlpool egyedülálló ZEN technológiával rendelkező mosógépeinél a hagyományos ékszíjhajtást felcseréli egy közvetelen hajtású motorra. Ennek eredményeként a takarékos vízfelhasználás alacsonyabb centrifuga sebességen érhető el,mely kevesebb rezgést és halkabb működést jelent maximális mosási hatékonyság mellett. 20 ÉV GARANCIA A MOTORRA

Colours 15 °C funkció
A Colours 15°C funkció forradalmi megoldás a színek megőrzésére és az anyagok kímélésére: a speciális dobmozgás révén a ruhák egyenletesen helyezkednek el a dobban, így a mosószer tökéletesen átjárja őket. A Colours 15°C funkcióval alacsony, akár 15°C-os hőmérséklet mellett érhet el maximális hatékonyságot. 

Eco Monitor
Az Eco Monitor kikalkulálja az Ön által kiválasztott program energiaszükségletét a hőmérséklet, a töltet súlya és a választott opciók figyelembe vételével. Így mindig maximális energiahatékonyság mellett moshat. 

Gyapjú és kézimosás programok
A mosógéppel gyapjú, selyem, lenvászon vagy viszkózból készült ruháit is nyugodtan kimoshatja. A Woolmark „gépben mosható” vagy „kézzel mosandó” jelzésű ruhák biztonságosan moshatók a programokkal, amelyet a The Woolmark Company társaság is tesztelt és jóváhagyott.

Mosószeradagolási javaslat

A túlzott mosószer használat felesleges költséget, többlet vízfogyasztást (a plusz öblítés miatt) és erős környezeti terhelést jelent – ezek elkerülése érdekében a mosógép javaslatot tesz a megfelelő mennyiségű mosószer-adagolásra, az alábbi szempontok alapján: vízkeménység (lágy, közepes, kemény), ruhafajta (a kiválasztott mosóprogram alapján), mosószerfajta (gyapjú/kézi-, vagy sötétmosáshoz használt mosószer), szennyezettségi szint (gyenge, közepes, erős), ruhamennyiség (a behelyezett ruha tényleges mennyisége alapján).

A kijelzőn nyomon követheti a mosószermennyiséget, így kímélheti pénztárcáját és a környezetet. 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz