Termékek Menü

Whirlpool WD142IXL beépíthető tányérmelegítő iXelium® felületű inox 20 literes 14x56x55 cm

Ár:
94.900 Ft (74.724 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: WD 142/IXL
Gyártó: Whirlpool
Szállítási díj: 1.500 Ft
Ujjlenyomatmentes karcálló iXelium® felületű inox készülékszín, edénymelegítő fiók, 20 literes, 14x56x55 cm 450 W
Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

A Whirlpool bemutatja az innovatív felületet, melyet kifejezetten azok számára találtak ki, akik szeretik a dizájnt, viszont nem szeretnek takarítani. A különleges nanotechnológiás felületkezelésnek köszönhetően az iXeliumTM felületet nagyon egyszerű tisztítani. A hagyományos főzőfelületekkel szemben az iXeliumTM megakadályozza, hogy az ételmaradékok a felülethez ragadjanak, így csak annyit kell tennie, hogy egy puha ruhával áttörli a felületet és az tiszta lesz, vegyszerek használatára nélkül is. Ennek eredményeként a felület sokáig ragyogó és karcmentes marad.
Garancia 2 év
Sütő térfogat 22liter
Szélesség 60cm
Szín iXelium ®
• Elektromos melegentartó fiók
• Termosztátos vezérlés 40 °C és 80 °C között
• Hőmérséklet fokozatok száma 6
• Ventilátoros működés
• Állószekrénybe építhető kivitel
• Kapacitás 20 l
• Teljesítményigény 400 W
• Méret (Mag.xSzél.xMély.) 130x594x562 mm
• IXL - Ujjlenyomatmentes karcálló iXelium felületű inox

Extrák

Maximális karcállóság minden tesztelésnél A TÜV Rheinland Italia által végzett független laboratóriumi tesztek szerint az iXelium™ főzőlapok sokkal ellenállóbbak a sárgulással, karcolódással és korró- zióval szemben, a hagyományos  rozsdamentes  acél  főzőlapokkal  szemben. A  TÜV Rheinland Italia globális vezető termékek, szolgáltatások  és vállalati rendszerek független biztonsági és minőségi értékelésben, több, mint 130 éve.

Hőállóság

Magas hőmérséklettel szembeni ellenállás: egy órán keresztül, 315 °C-ra való felmelegítés esetén az iXeliumTM főzőlapok 6-szor jobban teljesítettek a sárgá- sodás elleni tesztben, mint a hagyományos acél felületű főzőlapok.

Karcállóság

A minták karcállóság elleni tesztelésekor egy ceruza keménységű tárggyal folyamatosan növekvő erősségű nyomást helyezve a felületre, az iXeliumTM 15 szinttel ellenállóbbnak bizonyul a hagyományos acél felületű főzőlapoknál, azonos feltételek melletti tesztelés során.

Korrozió vizsgálat Párás légterű és nagyon magas sótartalmú laborkörnyezetben végzett vizsgálatok során az iXeliumTM 6-szor ellenállóbbnak bizonyult a korrodálódással szemben, mint a hagyományos rozsdamentes acél főzőlapok.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz