Termékek Menü

Csatolt dokumentumok

Whirlpool WFP 5O41PLGX szabadonálló mosogatógép inox PowerClean TurboDry 14 teriték 60cm

Ár:
189.900 Ft (149.528 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: WFP 5O41PLGX
Gyártó: Whirlpool
Szállítási díj: 6.000 Ft

Mosogatógép, C, 14 teríték, inox készülékszín, 10 program, 9 l vízfogyasztás (2520 lt/év), PowerClean, TurboDry szárítás és 6. Érzék technológia (speciális szenzortechnológia), digitális szöveges kijelző, 

10 ÉV GARANCIA A BELSŐ TÉR ÁTROZSDÁSODÁSA ELLEN

Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

Mosogatógép, C, 14 teríték, inox készülékszín, 10 program, 9 l vízfogyasztás (2520 lt/év), PowerClean, TurboDry szárítás és 6. Érzék technológia (speciális szenzortechnológia), digitális szöveges kijelző, elektronikus öblítő- és sóhiány jelző, mosogatótér világítás, vízvédelem, 42 dBA, alsó kosár: 8 lehajtható tányértartó sor, felső kosár: állítható magasságú ill. kivehető, 4 fix és 4 lehajtható tüskesor, max. vízfelvételi hőmérséklet: 60°C, 237 kWh/év. Opciók: Turbo Dry funkció (aktív szárítási rendszer), PowerClean funkció (nagynyomású vízsugár rendszer), folyamatos indításkésleltetés (1-24 óra), multizónás mosogatás, multitabletta opció. Programok: 6. Érzék automatikus szenzorprogram (40°-70°), előmosogatás, kímélő üvegprogram, gyors, ECO, napi 50°C program, intenzív, szupercsendes éjszakai, antibakteriális program. 
Energiaosztály C
Garancia 2 év
Kivitel szabadonálló
3. Evőeszközkosár van
Szélesség 60cm
Szín Inox
Teríték 14terítékes

Extrák

Intuitív kezelés Megtakarítás • Csak válassza ki a 6. Érzék PowerClean programot, és a készülék a nagyteljesítményű vízsugarak víznyomását a szennyezettség mértékének megfelelően állítja be. Olyan hatékonyan, hogy előmosogatásra nincs is szükség. • N°1 a legmakacsabb szennyeződések eltávolításában4 • Akár 50% vizet, energiát és időt is megtakaríthat, mivel a készülék mindenből csak annyit használ fel, amennyi szükséges az edények töké- letes elmosogatásához.

 

6. Érzék technológia Az intelligens 6. ÉRZÉK technológia érzékeli a szennyezettség mértékét, és optimálisan használja az erőforrásokat, hogy mindig tökéletes tisztaságot érjen el akár 50%-kal kevesebb víz- és energiafelhasználás mellett.

Egyedülálló tisztítási megoldások A PowerCleanPRO technológiával tökéletes tisztítási eredmények érhetők el még a legmakacsabb szennyeződések eltávolításánál is. Az innovatív Power Clean rendszernek és betöltési lehetőségeknek köszönhetően akár 30%-al több hely áll rendelkezésre. Stabilitás és rugalmas betöltési lehetőségek állnak.

1 órás Wash&Dry program A Power Dry technológiának köszönhetően tökéletes a mosogatás és szárítás mindössze 1 óra alatt*, akár a műanyag esetén is. A Power Dry egy egyedi technológia, mely minimálisra csökkenti a szárításra fordított időt és energiát, anélkül, hogy a teljesítményt csökkentené.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz