Bosch BBS8214PET Unlimited Serie8 Gen2 ProAnimal vezeték nélküli porszívó ,18 V / 4 Ah, 65 perc működési idő

Gyártó cikkszám: BBS8214PET
Gyártó: Bosch Bosch
Szállítási díj: 9.990 Ft
Unlimited Serie8 Gen2 ProAnimal vezeték nélküli porszívó - 18 V / 4 Ah - 65 perc működési idő - ProAnimal motoros szívófej - 2in1 kárpitszívó és bútorkefe - flexibilis résszívó - mini turbókefe - 2 tartalék forgókefe - piros/fekete
Elérhetőség: Rendelésre
183.900 Ft (144.803 Ft + ÁFA)
Bosch BBS8214PET Unlimited Serie8 Gen2 ProAnimal vezeték nélküli porszívó ,18 V / 4 Ah, 65 perc működési idő
183.900 Ft (144.803 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Teljesítmény

LED fényekkel ellátott AllFloor ProAnimal kefe: egy elektromos szívófej az intenzív tisztításhoz, ideális az állattartóknak minden padlótípusra - extra kefetekercsel a háziállatok szőréhez.
ProAnimal mini motoros turbófej: állatszőr és szöszmösz eltávolítására kárpitról. Kimondottan háziállat-tulajdonosok számára.
TurboSpin Motor: Németországban készült, 10 év ingyenes motorgaranciával.
Meghosszabbítható üzemidő: a cserélhető akkumulátor lehetővé teszi az üzemidő meghosszabbítását.
1cserélhető, Power For Alliance akkumulátor
Power for ALL rendszer: az akkumulátor a Bosch Home & Garden 18 V-os vezeték nélküli rendszer része (zöld termékcsalád), így kompatibilis ezekkel a barkácsgépekkel és kerti gépekkel is.
Üzemidő 4,0 Ah akkumulátorral:
Legfeljebb 65 perc Eco módban, elektromos kiegészítők nélkül 55 percig Eco üzemmódban elektromos szívófejjel Legfeljebb 20 perc az Auto üzemmódban elektromos szívófejjel Legfeljebb 10 perc Turbo üzemmódban elektromos szívófejjel
Intuitív háromlépéses üzemmódválasztás minden takarítási helyzetre:
Eco mód: hosszabb üzemidő a időigényesebb takarítás érdekében. Auto üzemmód: legjobb üzemidő és teljesítmény opció automatikus teljesítménybeállítással. Turbó üzemmód: maximális teljesítmény az optimális takarítási eredmény érdekében.
Auto mód: a szívófej a teljesítményt a padló típusától függően állítja be: szőnyeg vagy kemény padló. Legjobb üzemidő és teljesítmény megoldás attól függően, hogy mi szükséges a tökéletes takarítási eredményhez.

Higiénia

Teljes élettartamú szűrőanyag: a Pure Air membránnal és higiénia szűrővel ellátott szűrő biztosítja, hogy a kifújt levegő tisztább legyen, mint a normál szobai levegő (99,99% -os szűrés 4 ).
Szűrőtisztítás: egyszerű szűrőtisztítás RotationClean technológiával - mosást nem igényel.
Könnyen kezelhető portartály: egyszerűen kivehető és kiüríthető.
Easy Clean System: az egyszerű tisztítás érdekében a forgókefe könnyen kivehető a szívófejből.

Kényelem

Flexibilis szívófej: A szívófej 180 °-kal elfordul, így extra flexibilitást biztosít a bútorok és a keskeny helyek könnyű eléréshez.
Egykezes kezelés: Ergonomikusan kézre áll, és nem kell folyamatosan nyomni a bekapcsológombot.
Tisztaság a padlótól a plafonig: a tartozékok segítségével ragyogó tisztaságot varázsol az egész házban, sőt az autóban is.
Egyszerű tárolás: dokkoló a készülék és a tartozékok tárolására.
2 az 1-ben bútorkefe és kárpit szívófej: A bútorkefe és a kárpit szívófej kombinációja tökéletes az érzékeny / finom felületek és textíliák tisztításához.
T**0038 T**0039 Akkumulátor töltő kábel Hosszú, hajlékony rés-szívófej: megkönnyíti a nehezen hozzáférhető területek és a keskeny terek tisztítását. Különösen bútorok, fiókok mögött vagy autójában történő takarításhoz. T**0029
Portartály mérete: M
Súly (szívócsővel és szívófejjel együtt): 2,9 kg

¹Teljesítmény: Turbo üzemmódban a termék eléri a szükséges porszívási teljesítményt a vezetékes porszívókhoz. a komm. Reg. 666/2013 / EU (mérve az EN 60312: 2017 szerint). Háziállat szőrének eltávolítása: Rostfelszívás a szőnyegen, összehasonlítva a Bosch vezetékes porszívóval turbókefével (BGL3A315). Az EN 60312-1 szerint tesztelve. Áramellátás: Az akkumulátor több energiával rendelkezik, mint a 18 V 3Ah Bosch Power For All akkumulátor.

2 a korábbi Unlimited Serie | 8 motorjához képest (BBS1114).

³A garanciális feltételek a www.bosch-home.com/hu oldalon találhatóak.

** az EN 60312-1 szabvány szerint tesztelve.

6 Turbó módban mért porfelszedés keménypadló esetén. Az EN 60312-1 szerint mérve.

Garancia 2 év
Szín Piros
Üzemidő 60 perc