Jura Claris Smart vízszűrő patron kávéfőzőhöz Art.N 71793

Gyártó cikkszám: Claris Smart
Gyártó: Jura Jura
Szállítási díj: 2.000 Ft
Jura Claris Smart vízszűrő patron Jura kávéfőzőkhöz Art.N 71793
Elérhetőség: Raktáron
7.000 Ft (5.512 Ft + ÁFA)
Jura Claris Smart vízszűrő patron kávéfőzőhöz Art.N 71793
7.000 Ft (5.512 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Az intelligens vízszűrő

A kávé 98%-a víz. Ezért nagyon fontos a víz minőségére is kellő figyelmet fordítanunk. A Claris Smart vízszűrő patront automatikusan felismeri a készülék  az RDIF technológiának köszönhetően, így nem kell önnek a filter beállításokkal bajlódnia. A patron automatikusan aktiválódik és jelzi amikor már elhasználódott és cserélni kell. A vízszűrés sosem volt még ilyen egyszerű.

Minden csapvízhez alkalmazható
A CLARIS Smart vízszűrő patron megszűri a szennyeződésektől a csapvizet úgy, hogy a szükséges ásványi anyagokat és fluoridokat sértetlenül a vízben hagyja még alacsony vízkeménység fennállása esetén is. Az egészségtudatos vásárlóknak tökéletes kiegészítő egy Claris Smart vízszűrő patron, hiszen az optimális ásványi anyag szabályozása mellett  véd a vízkövesedés ellen is.Tökéletes technológiával kifejlesztették a vízszűrésnek azt a módját, ami amennyire egyszerű, annyira hasznos is.

Automata szűrő felismerés
Annak érdekében, hogy megkönnyítsék a kommunikációt a szűrő és a készülék között, a filter felismerése teljesen automatikus a modern RFID technológiának köszönhetően. A készülékben lévő  intelligens vízrendszer (I.W.S.®) automatikusan észleli a szűrő behelyezését és bekapcsol a megfelelő üzemmódba. Amikor a szűrő teljesítménye a végéhez közeledik, a készülék szintén teljesen automatikus módon figyelmeztet a szűrőcserére. Amennyiben ez nem törénne meg, a készülék átkapcsol a vízszűrő nélküli használatra, majd  figyelmeztet a vízkőtelenítésre.  Így biztonságosan eltávolíthatjuk a szűrőt, és nem kell aggódnunk, hogy a kávé minősége vagy a készülékünk károsodik, hiszen a vízkőtlenítés más formában megtörténik. 

A CLARIS Smart vízszűrő patron a következő -beépített intelligens vízrendszerrel rendelkező (I.W.S.®) - automata kávéfőzőgépekbe való:
Z8
Z6
J6 / J600
S8 / S80
E8 / E80 / E800
E6 / E60 / E600
D6 / D60 / D600
ENA 8
WE 6
WE 8

Szűrő kapacitás
A CLARIS ideális vízminőséget biztosít a tökéletes kávéspecialitásokhoz. A szűrőbetét kapacitása a víz keménységétől függ.

1-5° dH:65 literig
6-10° dH:60 literig
11-15° dH:55 literig
16-20° dH:50 literig
21-25° dH:45 literig
26-30° dH:40 literig

Extrák

Szűrő kapacitás
A CLARIS ideális vízminőséget biztosít a tökéletes kávéspecialitásokhoz. A szűrőbetét kapacitása a víz keménységétől függ.

1-5° dH:65 literig
6-10° dH:60 literig
11-15° dH:55 literig
16-20° dH:50 literig
21-25° dH:45 literig
26-30° dH:40 literig

Mindig tökéletes kávé a TÜV higiéniának köszönhetően
A  TÜV Rheinland  nemzetközi, független vizsgáló szervezet megadta a JURÁ-nak az elismerést, miszerint a legszigorúbb mikrobiológiai és higiéniai elvárásoknak is megfelel. Teljesen biztos lehet tehát benne, hogy  az elektronikusan vezérelt tisztítóprogram az eredeti JURA karbantartó szerekkel együtt a megfelelő higiéniát és tisztaságot teremt.

Mész: Az ízérzés oka és zavarok
Melegítés közben folyamatosan termelődik a vízkő, ezáltal hosszabodik a felfűtési idő és végső következményként megnő  a készülék energiafogyasztása is. A vízkő nem csak a készüléknek árt, hanem negatív hatással van a kávé élvezeti értékére is. Bár a vízkő kis mennyiségben fontos a víz íze miatt, a túl magas vízkőtartalom kellemetlen mellékízt okoz és megakadályozza, hogy a víz  optimális időben melegedjen fel.

A Claris Smart vízzűrő patronnal a vízkőtelenítés feleslegessé vált
A megfelelő víz elengedhetetlen a jó kávéhoz, hiszen a kávé 98% -a víz.  Amellett, hogy rengeteg fontos ásványi anyag, kalcium, fluoridok vannak a csapvízben, több helyen nyomokban ólmot, rezet, alumíniumot és klórt is tartalmaz. A Claris szűrő olyan mértékben szűri meg a vizet, hogy Önnek mindig friss, ásványi anyagokban gazdag vize lesz a víztartályban. A káros anyagok a szűrés által teljesen felszívódnak, de a jelentős fluoridokról és a kellemes utóízmentes vízről sem kell lemondanunk. A vízösszetételnek köszönhetően a kávé ízvilága is erőteljesebben kibontakozik. A Claris szűrővel a vízkőoldás is teljesen feleslegessé válik, hiszen a szűrés folyamata alatt megtörténik a vízkőszabályozás.