Termékek Menü

Liebherr SBSbs8683 Premium BioFresh NoFrost BLUPerformance side by side BlackSteel jégkockakészítő hűtő D/D 185x121x67cm

Ár:
1.424.999 Ft (1.122.046 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: SBSbs 8673
Gyártó: Liebherr
Szállítási díj: Ingyenes

Liebherr SBSbs8673 Premium BioFresh NoFrost BLUPerformance side by side BlackSteel jégkockakészítő  hűtő D/D 185x121x67cm SGNPbs4365 fagyasztó / SKBbs4350 hűtő

a Liebherr side by side készülékei 1-1 db különálló hűtőből és fagyasztószekrényből áll, melyek a szállított tartozékokkal összeszerelhetőek !

Elérhetőség: Rendelésre

Leírás és Paraméterek

Kiváló minőségű anyagok, minden részletében tökéletes megmunkálás, kényelmes és precíz érintőelektronika jellemzik az új BluPerformance termékcsaládot. A hűtési technológia kompakt módon, a készülék lábazatában helyezkedik el, mely a precíz elektronikus vezérléssel együtt maximális energiahatékonyságot, nagyobb tárolási térfogatot és jobb ergonómiát biztosít a fagyasztótérben. A betárolt élelmiszerek frissességéről a BioFresh és a BioCool gondoskodik. A készülékek a konyhai környezet fénypontjaivá válnak elegáns és időtlen kivitelüknek köszönhetően, ami azt is biztosítja, hogy sok évig örömet szerez majd a használatuk.

A zaj minimálisra csökkentése és a helytakarékosság érdekében a BluPerformance modelleknél a teljes hűtési technológia a lábazatban helyezkedik el. Ez maximális teljesítményt eredményez, miközben jelentősen megnő a tárolási térfogat és jobb lesz az energiahatékonyság.

BioFresh nem más, mint a zöldségek, gyümölcsök, hús- és tejtermékek hosszan tartó tárolását biztosító technológia. Éppen 0° feletti hőmérséklet és ideális páratartalom együttes biztosítása esetén ugyanis sok élelmiszer lényegesen tovább megőrzi a benne rejlő egészséges összetevőket, például a vitaminokat és ásványi anyagokat, mint a normál hűtőtérben való tároláskor. A külön elektronikával felszerelt BioFresh-Plus még nagyobb rugalmasságot kínál az egyedi élelmiszertároláshoz: ha szükséges a halak tárolásához a felső rekeszben uralkodó hőmérséklet -2°C-ra csökkenthető. A DrySafe beállítással együtt a halak és a ten - ger gyümölcsei még tovább megőrzik frissességüket. A HydroSafe-ben, +6°C-on és magas páratartalom mellett, ideális módon tárolhatók a trópusi gyümölcsök.

Az állandó vízcsatlakozással ellátott IceMaker jégkockakészítővel minden alkalomra a legjobb minőségű jégkockák állít-hatók elő.

Az árut a lehűtött, keringtetett levegő megfagyasztja és a páratartalmat elvezeti. Így a fagyasztótér mindig jégmentes marad és az élelmiszerek nem tudnak bederesedni. A NoFrost készülékeknél egyáltalán nincs szükség leolvasztásra.

A hűtő-fagyasztó kombinációkban lévő DuoCooling rendszerrel a hőmérséklet, a két teljesen külön szabályozható hűtőkörnek köszönhetően, a hűtő-,illetve fagyasztórészben egymástól függetlenül, precízen szabályozható. A DuoCooling rendszer kiküszöböli a hűtő- és fagyasztórész közti levegőcserét, megszűntetve ezzel az élelmiszerek illatátvételét és kiszáradását.

Az egyedi BlackSteel felület révén az ujjlenyomatok láthatósága jelentősen lecsökken. A rozsdamentes acél különleges felületkezelésének köszönhetően különösen könnyen tisztíthatók, és sokkal kevésbé érzékenyek a karcolásokra.

Az ajtóba beépített SoftSystem csillapítja a mozgást az ajtó zárásakor, s még akkor is különösen puha záródást biztosít, ha a belső ajtó teljesen meg van pakolva. Az ajtóba helyezett üvegek és élelmiszerek így nem esnek ki. Kb. 35°-os, illetve ennél kisebb nyitási szögnél az ajtó automatikusan bezáródik.

SGNPbs4365 fagyasztó / SKBbs4350 hűtő

Energiahatékonysági osztály A+++ / A+++ ⁵
Energiafogyasztás év/24 h 255/0,696 ⁵
Bruttó/nettó űrtartalom
Összesen 726/629 l
Hűtőrész 411/367 l
ebből BioFresh rész 161/133 l
Fagyasztórész 315/262 l
Mélyhűtőfokozat² 4
Tárolási idő üzemzavar esetén 20 h
Fagyasztási teljesítmény 24 óra alatt 18 kg
Klímaosztály³ SN-T
Zajszint 38 dB(A)
Feszültség 220-240 V ~
Teljesítményigény 2,5A 248W

Hűtőrész
Leolvasztó eljárás automatikus
Megvilágítás LED
BioFresh rekesz 3
BioFresh igen
BioFresh-világítás LED
Ventilátor igen
Palacktároló variálható palacktároló
GlassLine Ajtó tárolópolcok Premium
VarioBox igen

Fagyasztórész
Leolvasztó eljárás automatikus
Megvilágítás LED
Fagyasztó technológia NoFrost
Hűtőakku 2
Jégkocka készítő Állandó vízcsatlakozás 3/4" ⁴
Jégkocka előállítása/24 h 0.8 kg
max. jégkocka készlet 1.5 kg

Méretek
Magasság 185 cm
Szélesség 121,0 cm
Mélység be. a faltávolságot 66,5 cm ⁵

A felszereltség előnyei
SmartSteel igen
SoftSystem igen
Ajtó-, és oldallapok BlackSteel/BlackSteel
EAN 4016803184249

1 Készüléktípus osztály:
2 4 = Fagyasztórekesz -18 °C vagy hidegebb
3 Környezeti hőmérsékletek: SN +10°C-tól +32°C-ig N +16°C-tól +32°C-ig ST +16°C-tól +38°C-ig T +16°C-tól +43°C-ig
4 IceMaker –lekapcsolható, automatikus jégkocka készítő 3/4“-os állandó vízcsatlakozással
5 A deklarált energiafelhasználás elérése érdekében szükséges a géphez mellékelt távtartók használata. Ezáltal a készülék mélysége kb. 3,5 cm-rel (1,5 cm-rel BluPerformance) megnő.
A készülék a távtartók használata nélkül is teljesen működőképes, az energiafogyasztása viszont enyhén megnő.

Energiaosztály D
Garancia 3 év
Hűtő űrtartalom 367
Kivitel Szabadon álló készülék
No Frost igen
Szélesség 121cm
Szín BlackSteel
Típus side by side
Magasság 185cm
Nincs szükség karbantartásra, ráadásul energiahatékony
A hosszú élettartamú LED-ek a belső tér
tökéletes megvilágításáról gondoskodnak. A friss
élelmiszerek tárolása mindig tökéletes lesz az alacsony
hőleadás miatt. A világítás kényelmesen integrálódik
a belső térbe, így maximálisan kihasználható
a tárolási térfogat.

Extrák

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz