​Műszaki cikkek a konyhában

​Műszaki cikkek a konyhában

Egy modern konyha rengeteg alkotóelemből áll és itt most nem a bútorokra kell gondolni. Turmixoló, szeletelő, aprítógép, kávéfőző, darálógép és még sorolhatnánk a megannyi eszközt, amely jó eséllyel az Ön konyhájában is helyet foglal valahol.

Az ilyen műszaki cikkek jelenléte egyáltalán nem rossz, azonban érdemes pár hasznos dolgot tudni velük kapcsolatban. A legelterjedtebb műszaki cikk talán a kávédaráló, amely roppant egyszerű kisgép és mindössze egy nagy fordulatszámú szénkefés villanymotorból áll, amelyen az őrlőlapát is helyet foglal. Magában egyáltalán nem veszélyes műszaki cikk zárt állapotban. A nyitott készülék viszont már fokozottan balesetveszélyes és az őrölni kívánt anyagot is szétszórná, ezért rendkívül ügyelni kell a rendeltetésszerű használatára.

A másik rendkívül gyakori műszaki cikk a turmixgép. A Bosch MMB64G3M turmixgép sok háztartásban található meg, mivel megbízható és jó energiafogyasztással rendelkezik. A kávédarálóhoz hasonló elven üzemelnek a turmixgépek is, a különbséget viszont abban rejlik, hogy ezeknél a készülékeknél a keverő tér már önmagában is egy zárt egység, és általában egy speciális gyorscsatlakozóval levehetők a lapátok a motor tengelyéről, ami igen praktikus. Mivel a konyhaasztal általában eléggé zsúfolt, az ilyen műszaki cikkek sok esetben már csak az asztal szélén kapnak helyet, ahol viszont a leesés veszélye fenyegeti őket. Ügyeljen Ön is arra, hogy a konyhában található műszaki cikkeket megfelelő módon tárolja és rendeltetésszerűen használja!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog